‘Kernbom Obama’ is de echte Boss van de Tweede Kamer.

(van onze Internationale Elite-Gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR-De Verenigde Naties gaan volgend jaar onderhandelen over een internationaal verbod op Obama Ruttekernwapens tegen de zin van ‘Kernbom-Obama’ en zijn ‘loopjongen Rutte’. Een meerderheid van 123 landen stemde voor gesprekken over nucleaire ontwapening. 38 landen stemden tegen en 16 landen onthielden zich, waaronder Nederland in opdracht van ‘TTIP&Kernbom Obama’.De onthouding van het Lieg en Bedrieg Kabinet Rutte met zijn PvdA loopjongen Asscher bij de stemming is opvallend, omdat de Tweede Kamer wilde dat de Nederlandse delegatie voor de onderhandelingen zou stemmen. Nu wordt zelfs de gehele Tweede Kamer door Rutte ‘verkracht’ voor zijn Boss Obama en de Kernbommen.

Obama haalt uit naar(Video)Trump en Poetin,maar vindt Poroshenko,Edrogan en Rutte Top Staatsmannen.
De NAVO-boss VS had de Rutte juist gevraagd opdracht gegeven om net als de andere NAVO-landen tegen de Koendersgesprekken te stemmen. De VS-Elite en andere tegenstanders  Us loopjongens zeggen dat de NAVO een nucleair bondgenootschap is dat voor veiligheid afhankelijk is voor de Graai Elite van de EU en de VS van een nucleair afschrikkingsbeleid.De PvdA ‘Eunuch Minister Koenders’ schrijft in een kromme halve en hele leugen brief aan de Kamer dat de uiteindelijke resolutietekst een aantal “onvolkomenheden en onjuiste constateringen” bevatte. Hij schrijft dat Nederland ondanks deze zogenaamde onvolkomenheden niet tegen de onderhandelingen heeft gestemd, maar zich heeft onthouden, omdat Obama dat ook wel goed vond, “omdat het rapport een aantal constructieve elementen bevatte”, bla, bla, bla, ‘PvdA-hoertjes’ gebral.

Historische doorbraak en een bewijs dat Obama de baas is van de Tweede Kamer.
Vredesorganisatie PAX noemt de uitslag van de stemming een historische doorbraak en een schande van het Kabinet Rutte. “Het is heel goed nieuws dat de Verenigde Naties gaan onderhandelen over een verdrag dat ook het gevaarlijkste massavernietigingswapen verbiedt”, zegt directeur Jan Gruiters.De resolutie voor de onderhandelingen werd in stemming gebracht door Oostenrijk, Ierland, Mexico, Nigeria en Zuid-Afrika. In maart volgend jaar moeten de gesprekken beginnen in New York.Van de vijf permanente leden van de VN-Veiligheidsraad onthield alleen China zich bij de stemming. De rest stemde tegen.

Kernwapenvrije wereld bij de tegenstanders van de VS
Minister Koenders wijst er net als veel tegenstanders loopjongens van de US-Elite van de onderhandelingen op dat het er in het nucleaire non-proliferatieverdrag (NPV) uit 1968 is opgenomen dat er moet worden gestreefd naar een kernwapenvrije wereld, behalve de VS en de Nederland. Vergeet u niet dat er decennia lang US Kermbommen liggen in NL. In dit verdrag is onder meer vastgelegd dat landen geen gebruik mogen maken van hun kernwapens tenzij ze er zelf mee worden aangevallen. Ook is bepaald dat landen die over de wapens beschikken hun voorraden kleiner maken, waar niemand zich wat van aantrekt in het algemeen en in het bijzonder  Noord Korea, Rusland, China en de US.

11 reacties op “‘Kernbom Obama’ is de echte Boss van de Tweede Kamer.

 1. BREAKING NEWS: alle grenzen zijn nu overschreden….

  USA-graaier jat 428 miljoen Dollar uit Nederlands erfgoed van oud-Philips icoon NXP in een gouden handdruk waarmee ons land dus helemaal in de zeik wordt gezet.

  Hoeveel voedselbanken kunnen hiermee worden geholpen ? Hoeveel daklozen, hoeveel labbekakken ? Hoeveel bejaarden kunnen hiermee uit hun eigen zeik worden gered ?

  http://www.telegraaf.nl/dft/nieuws_dft/26908359/___NXP-baas_casht__428_miljoen___.html

  Staatshofnar Mark Rutte krijgt een burn-out van spontane orgasmes hierbij.
  De VVD heeft 3 feestdagen nationale graai-en-naai-herdenking als neoliberaal suikerfeest afgekondigd.

 2. sinds albert verlinde weg is bij rtl pulp boulevard zijn er 200.000 homofiele en pedofiele kijkers minder, want het kijkcijfer is gedaald van rtl pulp boulevard sinds ze weg is.

 3. Pingback: Eindtijdsignalen en ander opvallend nieuws, verzameld door: Arie Goedhart | Silvia's Boinnk!!!

 4. De VN zijn zoals altijd zieltjes aan het winnen, vandaag de dag gebruikt men state of the art wapentuig dat vrijwel geen sporen achterlaat bij het uitroeien. Dit wapentuig doet tevens de omzet van met Militair Medisch Industrieel complex tot ongekende hoogte stijgen. https://www.alternativenewsproject.org/article/human-rights/cdc-spider-is-the-biggest-medical-whistleblower-event-in-history

  Als de spiritueel religieuze Joodse / Christelijke / Islamitische / Boeddhistische Atheistische ……………………. gemeenschap van Ideologische dwaallichten niet langer de onheilige hol van hun hierarchie aan sekteleiders zouden likken was er morgen V(r)ede en behoorde (Arm)oede definitief tot het verleden.

  The Healing Machines. Do you believe in magic? Well, you’d better, because these machines have phenomenal results.

  After receiving treatments, you may be cleared of many afflictions ranging from arthritis, to cancer, to blood and bone issues, to diabetes, etc – just to name a few.
  Zie video: http://neilkeenan.com/neil-keenan-update-globalists-desperation-health-and-wellness-the-end-of-big-pharma/

 5. Achterhaalde tactiek die bom
  welke inboorling die dood geboren
  word maak zich druk over dood gaan.

  ik stel me al voor dat ik dood ga en bij de poort
  van de hemel een Bisschop of Paus tegen komt
  en wat VVD’ers
  dan vraag ik gelijk om naar de hel te gaan
  tussen de mensen van de getto en achter buurten
  lijk me een stuk plezierige na de aardse lijden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s