(van onze VVD en PvdA Bestuur-Gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR- PvdA-Gekke Faber’ kan aanblijven als Graaier in de Zaanse hangjongeren ‘Rel-gekke-fabersoap’ van regisseur Rutte.
Zaanse raadsleden zijn het meer dan terecht oneens met het 50.000 euro kostende decatent afscheid van de omstreden PvdA ‘Graai-Burgemeester Geke Faber’. „Voor een stad waar nog steeds een mensonterende PvdA ‘Kapo Klijnsma’ Voedselbank staat, vind ik dit beschamend op het misdadige af in het algemeen en in het bijzonder voor de PvdA, die pretendeert op te komen voor de armen”, zegt Harrie van der Laan, fractievoorzitter van de Partij voor Ouderen en Veiligheid (POV) terecht. „Enige bescheidenheid en soledariteit met de arme kaal geplukte burgers was op zijn plaats geweest.”

In de begroting van het decadente afscheid dat eind november plaatsvindt, staat dat de organisatoren „uitgaan van een sobere insteek van een halve ton euro’s”. De PvdA-Graai-burgemeester ‘Gekke Faber’ neemt drie keer afscheid: van de gemeenteraad en corrupte bestuurlijke relaties (tienduizend euro, met „een hapje en een drankje” en „muzikale omlijsting van VVD Junkie Gordon”), van geselecteerde bevriende  burgers (25 duizend euro) en van corrupte Hans Spekmanambtenaren (zesduizend euro, met een „traktatie”) en zij heeft uitdrukkelijk verzocht dat haar partijleider de alcoholist Spekman de eren PvdA Showbizz gast (1000 euro drank kosten) is staat in de begroting. Een geschilderd portret van de Burgemeester als barmhartige samaritaan à zesduizend euro en een cadeau (een VIP vakantie reis)voor de Burgemeester komen daar nog bovenop. Raadslid Juliëtte Rot van Democratisch Zaanstad (DZ) vindt dat inwoners en culturele organisaties nauwelijks kunnen meeprofiteren. „Dat is jammer en moeilijk uit te leggen in de stad waar heel veel mensen onder de armoedegrens moeten zien te overleven.” Een gemeentewoordvoerder: „Scholieren komen debatteren onder leiding van de burgemeester en in masterclasses draagt Faber haar ‘Graai-vakmanschap’ over. Die 50 duizend euro is taakstellend Zakkenvullen en decadent zuipen en vreten, het mag natuurlijk altijd goedkoper worden(kuch), want de ervaring leert dat het altijd duurder wordt.”’Gekke Faber’ is negen jaar ‘Graai-Burgemeester’ van de ruim 152.000 inwoners tellende gemeente en gaat nu het riante Luxe Wachtgeld in voor de rest van haar verrote Graai leven, zo Gek is zij ook weer niet. Vorige maand kreeg zij van DZ en POV een motie van wantrouwen vanwege haar gebrekkige maar bovenal laffe optreden in de wijk Poelenburg, waar hangjongeren voor veel overlast zorgden. Deze straat arme onopgeleide hangjongeren werden daarna door de VVD Haatzaaier en ‘Hofnar Rutte’ (Video) misbruikt in zijn ‘Pleur op tuig van de richel’ verkiezingen (Video) dr. Goebbels propaganda campange.