(van onze VVD-misdaadgroep redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Rutte: “Wat is Nederland toch een ongelofelijk mooi dom land voor VVD-ers,  burgemeester-nawijnGraai King Willem&CO‘ ,de EU-Elite, de Obama oorlog’s kliek, de TIIP& CETA en het Associatieverdrag met de(Maffia) Oekraïne en de ‘Ultra-rijken( hilarische Video van WeAreChange) Bilderberg Gangsters’.”
Wat de VVD boeven van Rutte ook voor wan gedrag en misdaden plegen hun (corrupte) aanhang wordt er niet minder om.De ordinaire VVD Graai en scheld Burgemeester van de Gemeente Hollands Kroon, Jaap Nawijn, heeft gisteravond na afloop van de raadsvergadering een eerlijk hardwerkende kritische familie die aanwezig was in de zaal beledigd en uitgescholden. Een gedraging die hij standaard toepast op kritische burgers in zijn gemeente. Zijn bijnaam is dan ook in Gemeente Hollands Kroon  het “Frauderende & Scheldende VVD Zwijn”.

Niets is meer heilig in het NL van Rutte:Medewerker Leger des Heils steelt 8 Ton.

Nawijn (VVD-misdaadgroep) had niet door dat zijn microfoon nog open stond en iedereen mee kon luisteren. Vlak nadat hij de vergadering heeft afgesloten, valt hij uit over twee kritische inwoners.

Zure gekken en Labbekakken‘.
“Kijk eens, daar zitten meneer en mevrouw Heel Zuur Labbenkakken op de tribune”, vertelt hij lachend tegen een Hans de Boer en Mark Ruttecorrupte Graai-collega. “Meneer en mevrouw Lombaard, dat zijn van die zure Gekken-Labbekakken.” Daarna gaat het scheldende Varken Nawijn door met het zetten van handtekeningen voor wat fraude-declaraties van hem zelf en wat collega’s. Lees ook: Woonvergoeding Fraude- Nawijn in opspraak , maar verder niets in Banana-Fraude-Nederland van de ‘VVD Godfather Rutte. De corrupte Gemeente Hollands Kroon laat weten dat de Burgemeester inmiddels zijn valse excuses heeft aangeboden voor zijn Tuig van de richel scheldpartij en dat hij verder ongestoord mag door gaan met Graaien&Naaien en uitschelden van de Burgers. Per brief heeft hij ook valse excuses aangeboden aan zijn voor het merendeel corrupte Tuig van de richel gemeenteraad.De gemeenteraad is trots op hun Burgemeester dat hij niet op de “TOP20 Criminele Lijst Burgmeesters” staat.”In de emotie van het moment heb ik de bewuste uitspraak gedaan”, schrijft de liegende en frauderende VVD-Burgemeester in een propaganda-persbericht. “Vanochtend is deze op Social Media verschenen. Direct nadat ik daar op ben gewezen, heb ik contact gezocht met de heer Lombaard en mijn uitdrukkelijke excuses aangeboden en een avondje aangeboden in onze plaatselijke VVD Heren-(seks)-Club.”Ook tegenover NH trekt de burgemeester het boetekleed aan. ” wat ik heb gedaan en daar op betrapt ben is heel dom. Je mag je als VVD-er nooit laten betrappen, want dat is onverstandig, maar het is wel een menselijke fout die VVD-ers nou eenmaal straffeloos mogen maken in Nederland.” Rutte liet weten dat de zwijgende meerderheid gelukkig ook na VVD schandaal en misdaad op schandaal en misdaad toch nog blijft zwijgen en op de VVD  stemt. Het scheldende en frauderende ‘VVD Zwijn Nawijn’ is per direct op het “Elite-Gangster Billboard” geplaatst, alwaar zo’n beetje de heel VVD Top al hangt, weet de zwijgende domme meerderheid veel. Bovendien laat Rutte weten hebben wij nog altijd onze domme PvdA ‘IJdeltuit Plasterk’ die wij inzetten om de massa in het hok te houden als ze een keer wakker zijn en onze VVD-ers ter verantwoording durven te roepen: