Prins Bernard de stiekeme ‘Moordenaars-leider’ van Gladio was ook nog ‘Royal Rapist-Pedo’.

(van onze Royaal ‘VOC Graai en Naai Pedo’ redactie en onze ‘VVD- Pedo- Klasse Juistie’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Volgens de Propaganda Oranjebiografie van ‘Oranje-Tokkie-Cees Fasseur’ was Prins BernardBernhard een Top Gozer en Verzet’s Held(Video).
Is Nederland een ‘Koninklijke Elite-(Pedo)-Schurkenstaat’ met als ‘Hofnar Rutte’? Oordeelt u zelf: Jonge en oude meisjes niet veilig bij ‘Pooier Prins Bernhard’ de stiekeme leider van de Gladio massamoordenaars. Toen de ‘Nazi Staats Pooier nog leefde’ en de boel onveilig maakte ging alles de Doofpot in! Hoe zit dat nu met de “Koninklijke Familie Nooit Genoeg” van Taxfree  ‘Graai King Willem’?

Prins Loverboy Bernhard’ heeft jarenlang als een serie Rapist straffeloos in o.a. paleis Soestdijk en in binnen en buitenland  jonge meisjes aangeranden alsof het niks was. Dit blijkt uit de biografie van onze voormalige vorstin Juliana door Jolande Withuis. Zij werkte zes jaar lang aan het boek, dat maar liefst 800 pagina’s telt.Withuis versterkt het beeld van de ‘Pedo-psychopaat’ van Oranje, de bijnaam die prins Bernhard kreeg.
Uit haar biografie: „Gouvernante Nitschmann deed haar deur op slot om zich de nimfomane Rapist prins van het lijf te houden. Haar zeer jonge opvolgster werd door hem belaagd en verkracht waar Juliana en de de Paleis politie bij zat.Deze speciale corrupte politie(Video) had toen en nu nog steeds het motto: Horen zien en zwijgen !Een zestienjarige logee werd in haar logeerkamer door de prins betast onder haar blouse en op haar mond gezoend op een wijze die ‘Mad Dog Trump’ en ‘Pedo-Bill Clinton’  tot een padvinder maakt; ze wist hem haar kamer uit te werken en stortte haar hart uit bij een vertrouwd staflid; dat haar geloofde, aangezien hij uit diverse andere bronnen met Bernhard’s psychopaten gedrag bekend was en wist dat dergelijke aanrandingen gelijk de doofpot in gingen. Een jong lid van Juliana’s toneelclub werd door Bernhard aangerand toen ze aan zijn uitnodiging gevolg gaf om wat schilderijen te komen bekijken die uit Nederlands India waren geroofd, waarna de regisseur jeugdige actrices niet meer ongechaperonneerd door het paleis liet lopen als de prins thuis was.” Waarom de ‘Rapist Bernhard’ toen niet vervolgd is verklaart wellicht ook het feit dat de Top VVD-er en ‘Pedo- Rapist Demmink’ een kwart eeuw de Boss was van Justitie was en ook hij nooit is vervolgd.

Oranje Traditie: Máxima op geheime ‘missie’ zonder bolle King Willem.
Alexander-Maxima-Beatrix-Gelderlander
Uit de biografie blijkt ook dat koningin Juliana een eenzame domme lelijke vrouw was en dat haar huwelijk met haar Loverboy Bernhard nog slechter was dan tot nu bekend was. Withuis schrijft dat prins Bernhard Juliana vanaf het begin van hun relatie systematisch heeft vernederd en behandeld als zijn persoonlijke Cash machine: “Hij mag een prins zijn, een heer is hij niet“, citeert Withuis een waarnemer die zag dat Bernhard Juliana tijdens hun huwelijksreis ‘alleronhebbelijkst als een Loverboy’ behandelde. Bernhard was veel op gratis duistere VIP-(Pedo)-sexs en corruptie reisjes met zijn persoonlijke politie waardoor Juliana veel alleen was en ging malen.Gaat Maxima ook niet vaak alleen op reis? Toeval? Wie zal het zeggen? We horen de waarheid pas als de jongste en grootste  Zakkenvuller van NL Prinses Amalia al jaren op de ‘Graai-troon’ zit. Volgens de schrijfster had Juliana “een hang naar het hogere en dacht veel aan zelfmoord”. Dit is één van de reden dat zij in de ban raakte van gebedsgenezeres Greet Hofmans. Ook miste zij volgens Withuis de “mentale discipline, een innerlijke ordenende instantie die haar vrij uitwaaierende verbeelding begrensde om te breken met de vreselijke ‘Loverboy Bernhard’.” Hoe het ook zij, vast staat dat de Premiers die Staatsrechtelijk verantwoordelijk waren voor Prins Bernhard afgeweten hebben van zijn serie Pedofiele verkrachtingen en dat ongestoord hebben laten doorgaan waardoor zij volgens het Wetboek van strafrecht strafbaar waren. Hoe zit dat nu met domme bolle Graai King Willem en zijn Exotische Bruid Maxima en Premier ‘Hofnar Rutte’.

 

23 reacties op “Prins Bernard de stiekeme ‘Moordenaars-leider’ van Gladio was ook nog ‘Royal Rapist-Pedo’.

 1. Enschede vuurwerk van munitie en landmijnen van Gladio op 13 mei 2000.

  Aanrader: iemand die zich niet laat tegenhouden door de corrupte overheid van Wim Kock.

  Er zijn nu veel meer filmpjes op internet te zien van amateurisme en getuigenissen.

 2. Fat Willy aka De Bolle moest zich nog even laten losrukken uit de polonaise om te verklaren dat de discussie over de belachelijk en misdadige toelage voor zijn oudste addergebroed bij het parlement hoorde. Dus in de kamer en dat hij niet gestoord wenste te worden bij zijn werkzaamheden voor het belang van Nederland. Namelijk het dansen van de Polonaise. Of dat nu in Srebrenica of Boerenkoolstronkeradeel is, maakt niet uit !

  • PS…
   Rutte aka Pinoccio de Roze Leugenaar vertelde ook nog even in die zelfde kamer waarbij hij nonchalant op het katheter leunend verklaarde dat protest een teken was van onzindelijke denken en nog al populistisch. Ja ja de psychopaat kan natuurlijk niet anders want dan gaat zijn kop eraf. Hebben we eerder gezien !

  • PS…
   Rutte aka Pink Pinoccio de Roze Leugenaar verklaarde in die zelfde kamer dat protest een teken was van onzindelijk denken en nogal populistisch. Van een regeling in het geniep door de Rover Hoofdman Benno vond hij ronduit bespottelijk. En van een niet te vinden bonnetje moest hij bijna piesen. Ja je moet maar durven in het land van list en bedrog. Hij kan ook niet anders want dan gaat zijn kop er af. Hebben we eerder gezien !

 3. Pingback: Eindtijdsignalen en ander opvallend nieuws, verzameld door: Arie Goedhart | Silvia's Boinnk!!!

 4. Onze bananenmonarchie is ontstaan uit het IG Farben huwelijk Julia/Benno.

  Benno moest zijn banaan van IG Farben in Nederland gebruiken voor de annexatie van Indonesië door Duitsland, maar de banaan bleek op hol te zijn geslagen.

 5. Dat gaat prima zo met’t kloningshuis.
  Vanbuiten boktor en van binnenuit houtrot. Wat een weldenkend individu
  met dat vervalste feodale instituut aan moet , behalve meehuilen met de
  wolven in het bos is mij wel duidelijk.
  Dezelfde smerigheid en domkopperij praktiseren als duitse Wimmie en zijn
  uit een fascistisch nest afkomstige vertegenwoordigster van de pinpasdictatuur.

  De infantiele manier waarop Wimmie een al dan niet gewonnen, gelopen of
  verloren zinloze lichaamsprestatie (ook wel Sport genoemd) ondergaat doet
  je het ergste vrezen bij werkelijk serieuze aangelegenheden . Om’m nog enige
  reden van bestaan te geven wordt die splijtzwam dan nog als symbool van
  eenheid huphollandhup opgedrongen .

  Maar goed laat ik’t bij me zelf houden vandaag . . .
  Eerst Paul Schnabbel maar eens vragen of ik uit het leven mag stappen .
  De complete achterlijkheid vandaag de dag waarmee de waanzin van de
  dag in stand en op stand wordt gehouden, jezus nog antoe,wat ’n armoe !

 6. Het is Victor Baarn nauwelijks kwalijk te nemen:hij nam gewoon de ruimte die aan hem werd toegestaan.Veel kwalijker is de rol die de hondstrouwe Oranje slijmballen speelden:niet 1 kritische noot en alles tolererend om in ’t gevlei te komen.Toont genadeloos aan dat de Royals en hun kliek boven de Wet verheven zijn: Demmink, ’t 1/2 MinJus, Camiel etc.Rebellen,zoals De Roy van Zuydewijn,worden met ’t maaiveld gelijk gemaakt.Over 50j horen we wat Bea et al. heeft uitgespookt. Belgische Royals geen haar beter.Afschaffen dat feodale,Middeleeuwse residu. Een President kun je ten minste na 4j de laan uit sturen.

 7. Marc Dutroux (Elsene, 6 november 1956) is een Belgische misdadiger, veroordeeld tot levenslang voor ontvoering, gijzeling, verkrachting, moord en illegale handel. Hij werd in 1996 opgepakt voor de ontvoering van zes meisjes, van wie slechts twee overleefden, bekend als de zaak-Dutroux.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s