(van onze Royaal ‘VOC Graai en Naai Pedo’ redactie en onze ‘VVD- Pedo- Klasse Juistie’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Volgens de Propaganda Oranjebiografie van ‘Oranje-Tokkie-Cees Fasseur’ was Prins BernardBernhard een Top Gozer en Verzet’s Held(Video).
Is Nederland een ‘Koninklijke Elite-(Pedo)-Schurkenstaat’ met als ‘Hofnar Rutte’? Oordeelt u zelf: Jonge en oude meisjes niet veilig bij ‘Pooier Prins Bernhard’ de stiekeme leider van de Gladio massamoordenaars. Toen de ‘Nazi Staats Pooier nog leefde’ en de boel onveilig maakte ging alles de Doofpot in! Hoe zit dat nu met de “Koninklijke Familie Nooit Genoeg” van Taxfree  ‘Graai King Willem’?

Prins Loverboy Bernhard’ heeft jarenlang als een serie Rapist straffeloos in o.a. paleis Soestdijk en in binnen en buitenland  jonge meisjes aangeranden alsof het niks was. Dit blijkt uit de biografie van onze voormalige vorstin Juliana door Jolande Withuis. Zij werkte zes jaar lang aan het boek, dat maar liefst 800 pagina’s telt.Withuis versterkt het beeld van de ‘Pedo-psychopaat’ van Oranje, de bijnaam die prins Bernhard kreeg.
Uit haar biografie: „Gouvernante Nitschmann deed haar deur op slot om zich de nimfomane Rapist prins van het lijf te houden. Haar zeer jonge opvolgster werd door hem belaagd en verkracht waar Juliana en de de Paleis politie bij zat.Deze speciale corrupte politie(Video) had toen en nu nog steeds het motto: Horen zien en zwijgen !Een zestienjarige logee werd in haar logeerkamer door de prins betast onder haar blouse en op haar mond gezoend op een wijze die ‘Mad Dog Trump’ en ‘Pedo-Bill Clinton’  tot een padvinder maakt; ze wist hem haar kamer uit te werken en stortte haar hart uit bij een vertrouwd staflid; dat haar geloofde, aangezien hij uit diverse andere bronnen met Bernhard’s psychopaten gedrag bekend was en wist dat dergelijke aanrandingen gelijk de doofpot in gingen. Een jong lid van Juliana’s toneelclub werd door Bernhard aangerand toen ze aan zijn uitnodiging gevolg gaf om wat schilderijen te komen bekijken die uit Nederlands India waren geroofd, waarna de regisseur jeugdige actrices niet meer ongechaperonneerd door het paleis liet lopen als de prins thuis was.” Waarom de ‘Rapist Bernhard’ toen niet vervolgd is verklaart wellicht ook het feit dat de Top VVD-er en ‘Pedo- Rapist Demmink’ een kwart eeuw de Boss was van Justitie was en ook hij nooit is vervolgd.

Oranje Traditie: Máxima op geheime ‘missie’ zonder bolle King Willem.
Alexander-Maxima-Beatrix-Gelderlander
Uit de biografie blijkt ook dat koningin Juliana een eenzame domme lelijke vrouw was en dat haar huwelijk met haar Loverboy Bernhard nog slechter was dan tot nu bekend was. Withuis schrijft dat prins Bernhard Juliana vanaf het begin van hun relatie systematisch heeft vernederd en behandeld als zijn persoonlijke Cash machine: “Hij mag een prins zijn, een heer is hij niet“, citeert Withuis een waarnemer die zag dat Bernhard Juliana tijdens hun huwelijksreis ‘alleronhebbelijkst als een Loverboy’ behandelde. Bernhard was veel op gratis duistere VIP-(Pedo)-sexs en corruptie reisjes met zijn persoonlijke politie waardoor Juliana veel alleen was en ging malen.Gaat Maxima ook niet vaak alleen op reis? Toeval? Wie zal het zeggen? We horen de waarheid pas als de jongste en grootste  Zakkenvuller van NL Prinses Amalia al jaren op de ‘Graai-troon’ zit. Volgens de schrijfster had Juliana “een hang naar het hogere en dacht veel aan zelfmoord”. Dit is één van de reden dat zij in de ban raakte van gebedsgenezeres Greet Hofmans. Ook miste zij volgens Withuis de “mentale discipline, een innerlijke ordenende instantie die haar vrij uitwaaierende verbeelding begrensde om te breken met de vreselijke ‘Loverboy Bernhard’.” Hoe het ook zij, vast staat dat de Premiers die Staatsrechtelijk verantwoordelijk waren voor Prins Bernhard afgeweten hebben van zijn serie Pedofiele verkrachtingen en dat ongestoord hebben laten doorgaan waardoor zij volgens het Wetboek van strafrecht strafbaar waren. Hoe zit dat nu met domme bolle Graai King Willem en zijn Exotische Bruid Maxima en Premier ‘Hofnar Rutte’.