(van onze VVD en PvdA Bestuur-gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Werd enkele dagen geleden nog bekend dat de VVD Loco Burgemeester Mark rutte Aka Sterf maarGoudbeek het Rode Kruis straffeloos leeg roofde is het Leger des Heils nu ook al slachtoffer van een medewerker.
Maar volgens Transparency-NL en hun Boss Rutte is Nederland geen corrupt land(Kuch).Cel geëist tegen ex- Graai-medewerker Leger des Heils die zijn zakken vulde omdat hij niet lid is van de VVD-misdaadgroep en/of het Koningshuis. Het Openbaar Ministerie heeft twee jaar cel geëist tegen een oud-werknemer van het Leger des Heils, omdat hij zijn werkgever heeft opgelicht voor ruim 858.000 euro. De aanklager wil ook dat de rechtbank in Utrecht gaat bepalen dat de man uit Ede dat bedrag aan het Leger des Heils terug betaalt.

De verdachte Wilhelmus K. heeft bekend dat hij als werknemer van de liefdadigheidsorganisatie tussen 2008 en 2014 stelselmatig facturen en declaraties heeft vervalst en fictieve documenten heeft opgesteld om zijn Schandknapen en cocaïne hobby’s (Video) te kunnen betalen alsof hij een Top VVD’er is. Hij stelde ter verdediging ‘ik ben geen Prinses Amalia die als puber 1.5 miljoen Taxfree uitkering vangt en moet wat’. Ook verzocht hij om een zelfde gerechtelijke behandeling als Prins Bernhard en dat zou betekenen dat hij vrij uit zou moeten gaan. Op deze documenten vermeldde hij zijn eigen rekeningnummer, waarna de man uit Ede ze tussen de normale betalingsopdrachten voegde.Het OM vraagt de rechters om de verdachte ook onder toezicht van de reclassering te stellen en te bepalen dat hij geen financiële Rat in pak beroepen meer mag uitoefenen en verwierp zijn ‘Prinses Amalia en Prins Bernhard -verweer’(Video) met als argument ‘u bent geen lid van mijn Koningshuis of de VVD’. Uitspraak is 8 november.