(van onze VVD Klasse Justitie redactie)

Amsterdam-Noir-Volgens Transparency-NL en hun subsidie Boss Rutte is Nederland geen corrupt jan-christiaan-goudbeekland(Video), maar dat advies orgaan wordt dan ook geleid door een stel Ratten in pak van heb ik jou daar.
De VVD ‘Godfahter Rutte’ blijft hopen dat wat hij de stille meerderheid noemt dom blijft en op zijn VVD-Misdaadgroep stemt bij de komende landelijk verkiezingen.De Top VVD-er Jan-Christiaan Goudbeek blijkt betrokken bij een Mega boekhoudfraude bij het Rode Kruis met als vicevoorzitter ‘Zijne Graai en Naai Hoogheid Prins Pieter-Christiaan’ van de  niet bestaande Oranje-Nassau( zie Video hierna), van Vollenhoven. Nu horen wij die ‘VVD Valse Nicht Rutte’ niet brallen dat Goudbeek een gevaar voor de Rechtstaat is waar hij Wilders voor uitmaakte en de Nederturken Tuig van de richel zijn die moeten op pleuren!

Shocking: Top20+ Criminele Burgemeesters van Ronald Plasterk niet één dag in de cel.
De ‘Graai-Directeur’ van het Rode Kruis Gijs de Vries ontvangt slechts 135.000 inclusief vakantiegeld. De sociale lasten en pensioenpremie bedragen €28.000 en de overige Graai en Naai vergoedingen en kosten €11.000( de onkosten vergoeding staat gelijk aan een jaar uitkering in de Bijstand).Tja, waarom niet. De oud-wethouder was daar lange tijd penningmeester. Een dergelijk misdaad kan de facto worden gerekend tot het laagste van het laagste:stelen van de Vluchtelingen, gewonde Oorlog slachtoffers en kinderen die sterven van de honger( zes miljoen per jaar). Voor deze misdaad hoeft Goudbeek geen dag in de cel en vergeet u vooral niet te doneren naar het “Rode-Fraude- Kruis” zodat er nog meer straffeloos Koninklijk kan worden gejat door de Ratten in pak! Bij ex VVD-wethouder Jan-Christiaan Goudbeek aka “de Bolle Rode Kruis Graaier en Naaier” van de voormalige gemeente Bodegraven stapelen de misdadige financiële problemen zich op. Hij blijkt o.a. betrokken bij een boekhoudfraude bij de lokale afdeling van het Rode Kruis, er is beslag gelegd op zijn Villa aan de Oranjelaan en de voormalig VVD-bestuurder is de eerste die in Nl geen wachtgeld meer krijgt. Hij heeft het wel tijden lang nog gehad maar nu is het kennelijk stop gezet tot groot verdriet van het plaatselijke Bordeel en de lokale cocaïne dealers(Video). Het feit dat Goudbeek zijn wachtgeld is stopgezet heeft een siddering van angst door de Bestuur-gangsters gelederen veroorzaakt. Minder Luxe wachtgeld als men betrapt is op misdadig en wan gedrag? Anonieme corrupte Bestuurders tegen over ons:“ Waar gaat dit land naar t0e? Gelukkig is daar onze Plasterk die ons altijd door dik en dun beschermd”.

VVD en ‘Rode Kruis-Rat in pak- Klasse Justitie’.Snake in suits when psychopaths go to work
De corrupte Top Graai Bobo’s van het Rode Kruis bevestigde eerder deze week dat er ‘onvolkomenheden’ aangetroffen zijn in de boekhouding van de Bodegraafse afdeling. Dat betekent in gewoon Nederlands dat Goudbeek en god mag weten wie nog meer heeft lopen jatten als de raven, maar we stoppen het in de doofpot. De Beroeps leugenaar Woordvoerder Belinda van der Gaag wil niet ingaan op details, maar stelt dat ‘goede afspraken zijn gemaakt om deze te corrigeren'(kuch).

Corrupte VVD-Klerezooi met een walm van Schandknapen&Hoeren en Cocaïne.

Übermensch Dijsselbloem’ keurt ongezien Fraude-Jaarrekening NS goed tot verbijstering Omtzigt.
De boekhouding was ‘een grote Graai-klerezooi’, zeggen betrokkenen. ,,Het loopt tot wel zeven jaar terug en er zijn tonnen Fred Teeven meineedgestolen zo niet miljoenen. De Bolle VVD-penningmeester Goudbeek diende nooit jaarrekeningen in net als de NS, maar dat is bij de landelijke afdeling van het Rode Kruis niet opgevallen(kuch) net als dat bij de NS de PvdA Gluiperd Dijsselbloem niet was opgevallen(kuch). Het kwam pas aan het licht toen een nieuw computersysteem werd ingevoerd.” Uit gegevens van de Kamer van Koophandel blijkt dat Goudbeek op 1 januari 2010 aantrad als ‘Graai en Naai penningmeester’.Om hoeveel geld de fraude gaat, is niet helemaal duidelijk wat dat blijft een Staatsgeheim in de onuitputtelijke VVD Klasse Justitie Doofpot. En die is eindeloos diep. Een ingewijde houdt het op een bedrag van 200.000 tot 300.000 euro. Er zou met ‘Rat in pak Goudbeek’ een terugbetalingsregeling zijn getroffen van een tientje per maand met een garantie dat hij niet een dag de cel in hoeft en lid mag blijven van de VVD en Rat in pak club. Dat het landelijke Koninklijke ‘Rode-Fraude-Kruis’ niets wil toelichten over de ‘Mega- Fraudezaak’, zou daar ook mee te maken hebben. ,,Anders krijg je nooit je geld meer terug. Helaas kan een rotte appel het voor heel veel mensen verzieken.” Dat laatste is een keiharde leugen want als Justitie deze extreem gewetenloze ‘VVD-TBS Crimineel Goudbeek’ naar behoren zou vervolgen kan hij middels de plukse wetgeving compleet kaal geplukt worden. De VVD-Justitie doet dagelijks niet anders als het gaat om Bijstandsmoeders en Volks Criminelen en schreeuwt dan van de daken dat zij Crimefighters zijn voor Volk en Vaderland.De extreem laag bij de grondse VVD-TBS crimineel is door ons met Stip op het “Elite-Gangster Billboard” geplaats bij de ander Snake in Suits.  Maar doen de PvdA-hoertjes onder voor hun bazen de VVD-misdaadgroep als het aankomt op liegen, bedriegen en frauderen? In het geheel niet! Ook zij stelen als der raven van de massa. Zo werd verleden week ook nog een corrupt PvdA Penningmeestertje Erwin Brakels betrap op jatten en zit nu in het Luxe Wachtgeld en verdween ook niet voor een dag in de cel, Houzee