(van onze VVD en PvdA Landverrader redactie)

AMSTERDAM-NOIR- ‘Land verrader Rutte(Video )’:Nederland buiten militaire samenwerking met Poresjenko Rutte‘Maffiaboss’ Porosjenko van Oekraïne.
De Oekraïense ‘Neo Nazi-Maffia’ van ‘Oligarch Porosjenko’ doet een uiterste omkoop poging om de ‘Tweede-slangenkuil-Kamer’ te overreden  om te kopen het ‘Maffia-associatieakkoord’ tussen dat ‘Maffia-land’ en de ‘Europese-Graai-Unie’ niet te blokkeren. Oekraïense bronnen hebben ons laten weten dat Olena Zerkal de bevoegdheid heeft om zwarte bloed miljoenen te besteden om de Kamerleden om te kopen. De Oekraïense staatssecretaris en ‘Maffiaboss Olena Zerkal’ van Buitenlandse corrupte en Moord- Zaken bezoekt daartoe vandaag het Binnenhof. Het gros van de Tweede kamer doet het nu al dun in de ‘Rat in pak broek’, maar slaat een paar zwarte centen nooit af.

Steve Brown aangevallen door ‘Hennis-DBB-politie’ en ‘GroenLinks-Provocateur’ Oekraïne manifestatie.

Ambassador  Gangster Darius of Lithuania challenge Steve Brown to repeat his words from Oliver Stone against Ukrainians mob.
De Gangster Zerkal is in het gezelschap van de Litouwse minister Maffioso van Buitenlandse Corrupte Zaken Linas Darius Semaška Steve BrownLinkevičius, een warm voorstander van het Maffia-verdrag en zijn eigen portemonnee. Pikant is dat de ambassadeur van Litouwen Darius als een echte Oostblok politicus  Steve Brown nog heeft bedreigd met zijn’ gabbers in crime’ van de Oekraïense Maffia. Ze hopen dat deel van der corrupte tweede Kamer te bewegen het Maffia associatieakkoord toch te ratificeren, ook al stemde een meerderheid bij het referendum van afgelopen april tegen. Het Lieg en Bedrieg kabinet stelt vermoedelijk voor enkele wensen van de Nee-stemmers in een bijlage aan het ‘Maffia-verdrag ‘te hechten, maar heeft daarvoor nog niet de steun van oppositiepartijen. In de Tweede Kamer is dat volgens de altijd liegende premier Rutte geen probleem om de democratie te verkrachten, want dat doet hij met zijn PvdA NSB loopjongen Asscher’ dagelijks, al telt ook daar elke stem en zou een enkele PvdA’er zich tegen een ‘Nep en Fop compromis ‘verzetten. Maar in de Eerste Kamer is de coalitie sowieso verstoken van een corrupte meerderheid. De ‘VVD Valse Nicht Rutte’ zou daarom de ‘constructieve corrupte oppositie’ voor het compromis verkrachten van de democratie en de ‘Wil van het Volk’ willen winnen.Voor 1 november moet ‘Don Corleone Rutte’ zijn doorgestoken kaarten op tafel leggen. Maar waar maken die Oekraïense Maffiose en Rutte zich feitelijk zo druk over? Is niet het hoofd argument van Rutte dat of zijn Kabinet nou wel of niet het Verdrag ondertekenen dat het toch doorgaat. Als u wakker wil worden en niet langer meer in de maling  als  ‘de stille meerderheid’  van Rutte kijk dan deze week naar de Stem van de Straat Amsterdam-Noir waar schokkende  beelden worden getoond hoe Moorddadig de Zetboss van Obama  Oorlog’s misdadiger President Porosjenko’ dagelijks huis houdt in de Oekraïne.