‘Neo Nazi Maffia Kiev’ doet valreeppoging Kamer over te halen.

(van onze VVD en PvdA Landverrader redactie)

AMSTERDAM-NOIR- ‘Land verrader Rutte(Video )’:Nederland buiten militaire samenwerking met Poresjenko Rutte‘Maffiaboss’ Porosjenko van Oekraïne.
De Oekraïense ‘Neo Nazi-Maffia’ van ‘Oligarch Porosjenko’ doet een uiterste omkoop poging om de ‘Tweede-slangenkuil-Kamer’ te overreden  om te kopen het ‘Maffia-associatieakkoord’ tussen dat ‘Maffia-land’ en de ‘Europese-Graai-Unie’ niet te blokkeren. Oekraïense bronnen hebben ons laten weten dat Olena Zerkal de bevoegdheid heeft om zwarte bloed miljoenen te besteden om de Kamerleden om te kopen. De Oekraïense staatssecretaris en ‘Maffiaboss Olena Zerkal’ van Buitenlandse corrupte en Moord- Zaken bezoekt daartoe vandaag het Binnenhof. Het gros van de Tweede kamer doet het nu al dun in de ‘Rat in pak broek’, maar slaat een paar zwarte centen nooit af.

Steve Brown aangevallen door ‘Hennis-DBB-politie’ en ‘GroenLinks-Provocateur’ Oekraïne manifestatie.

Ambassador  Gangster Darius of Lithuania challenge Steve Brown to repeat his words from Oliver Stone against Ukrainians mob.
De Gangster Zerkal is in het gezelschap van de Litouwse minister Maffioso van Buitenlandse Corrupte Zaken Linas Darius Semaška Steve BrownLinkevičius, een warm voorstander van het Maffia-verdrag en zijn eigen portemonnee. Pikant is dat de ambassadeur van Litouwen Darius als een echte Oostblok politicus  Steve Brown nog heeft bedreigd met zijn’ gabbers in crime’ van de Oekraïense Maffia. Ze hopen dat deel van der corrupte tweede Kamer te bewegen het Maffia associatieakkoord toch te ratificeren, ook al stemde een meerderheid bij het referendum van afgelopen april tegen. Het Lieg en Bedrieg kabinet stelt vermoedelijk voor enkele wensen van de Nee-stemmers in een bijlage aan het ‘Maffia-verdrag ‘te hechten, maar heeft daarvoor nog niet de steun van oppositiepartijen. In de Tweede Kamer is dat volgens de altijd liegende premier Rutte geen probleem om de democratie te verkrachten, want dat doet hij met zijn PvdA NSB loopjongen Asscher’ dagelijks, al telt ook daar elke stem en zou een enkele PvdA’er zich tegen een ‘Nep en Fop compromis ‘verzetten. Maar in de Eerste Kamer is de coalitie sowieso verstoken van een corrupte meerderheid. De ‘VVD Valse Nicht Rutte’ zou daarom de ‘constructieve corrupte oppositie’ voor het compromis verkrachten van de democratie en de ‘Wil van het Volk’ willen winnen.Voor 1 november moet ‘Don Corleone Rutte’ zijn doorgestoken kaarten op tafel leggen. Maar waar maken die Oekraïense Maffiose en Rutte zich feitelijk zo druk over? Is niet het hoofd argument van Rutte dat of zijn Kabinet nou wel of niet het Verdrag ondertekenen dat het toch doorgaat. Als u wakker wil worden en niet langer meer in de maling  als  ‘de stille meerderheid’  van Rutte kijk dan deze week naar de Stem van de Straat Amsterdam-Noir waar schokkende  beelden worden getoond hoe Moorddadig de Zetboss van Obama  Oorlog’s misdadiger President Porosjenko’ dagelijks huis houdt in de Oekraïne.

 

 

13 reacties op “‘Neo Nazi Maffia Kiev’ doet valreeppoging Kamer over te halen.

 1. The so-called shadow government, who controls all governments in the world, knows about the Apocalypse and that it will happen between May and November 2017. They choose to make sure 95% of the population will die and have planned to start very soon World War III and will use nuclear weapons to make this successful. They made one mistake, and that is Nature. Nature selects on balanced and enlightened humans and will erase also these shadow governments and personal in the underground cities and bunkers. They will not survive and the New World Order will never exist. Literally the blind are leading the blind into their graves.

 2. Niet te vergeten: Als psychopaten zuchten naar wereldmacht.
  The truth is that Yanukovych was not overthrown because the public opposed to his decision not to become a member of EU. Everything was orchestrated by the U.S. Embassy in 2013. The “Maidan” riots were conducted by the U.S.
  http://mirrorspectrum.com/spectrum/ukraines-president-poroshenko-admits-overthrow-of-yanukovych-was-a-coup#

  Er is zoveel bewijs dat Washington de grote smeerlappen zijn,dat het mij ook niet zal verbazen dat als de hel eenmaal echt losbreekt op aarde , huidig Amerika zwaar zal worden getroffen door supermachten zoals China en Rusland.
  Vandaar dat Amerika zich ook al jaren aan het voorbereiden is om ondergronds te kunnen gaan als het zover komt.
  Voor Europa zal het dan ook geen pretje gaan worden omdat de Russen ook zullen trachten Amerikaanse posten gevestigd op Europees grondgebied te kunnen vernietigen. Ze zijn er in staat toe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Mocht iemand in de buurt van een Amerikaanse basis wonen,zou ik liever gaan verkassen als ik in zijn/haar schoenen stond.

 3. Ik zat vandaag weer eens te denken
  over hoe corrupt achterbaks dubbel dealers
  mentaliteit de Nederlandse overheid wel niet heeft
  en toen kwam ik erop
  dat steeds vaker men het bij zogenaamde
  Werk en Inkomen organisatie over netwerken heeft
  als je op zoek ga na werken .

  netwerken is de nieuwe word om corruptie
  bevoordelen van vrienden of seksuele diensten
  compenseren

  want wie niet in de netwerk zit is uitgesloten
  men heeft natuurlijk een sluikdoekje
  om te verhullen dat het een hoeren bende is
  les maar en zoek de

  https://vng.nl/files/vng/20130312-naar-werkende-netwerken.pdf

 4. Pingback: Eindtijdsignalen en ander opvallend nieuws, verzameld door: Arie Goedhart | Silvia's Boinnk!!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s