Nibud: ’Sociale huur ook voor bovenmodaal die ook bezwijkt onder regiem Rutte&Asscher’.

(van onze dr. Goebbels propaganda redactie redactie)

 AMSTERDAM-NOIR- De afgeholpen weken wordt Nederland gebombardeerd met goedkope dr. Goebbels propaganda ‘VVD-TV-spotjes’ dat “Rutte&Gordon” zo een goede sociale man is die samen met  zijn ‘Graai-King Willem’ VVDopkomt voor de gewone man en de (bejaarde)-Zorg.

Hij noemt dat opkomen voor de stille(kaalgeplukte)  meerderheid. Wie nog in zijn goedkope ‘VVD-leugen’ praatjes trapt noemen wij de domme meerderheid en verdient niet anders dan dat zijn  hoog bejaarde moeder met pis langs de benen in een bejaard thuis zit weg te teren en zijn huis wordt uit gegooid omdat hij de huur niet meer kan betalen.  Trouwens waar komt de poen vandaan om die spotjes te betalen? Welke ‘Ultra-Rijken Elite-gangsters ‘ uit de “Panama Papers” zitten achter de financiering van die Leugen-spotjes . Misschien ‘Graai King Willem’ en zijn  ‘Zakkenvullers Prinses Amalia- Shell-kliek’? De werkelijkheid is dat ook gezinnen met inkomens boven de €30.000 per jaar in aanmerking moeten komen voor een sociale huurwoning, vindt budgetvoorlichter Nibud.

Woningzoekende (On)-leefbaar Rotterdam van Aboutaleb in de kou.

Mark Rutte Toppers

VVD-Woningcorporatie-‘Dikke Deuren’ mogen 42% meer gaan verdienen van VVD Minister Stef Blok.

„Voor bepaalde gezinssamenstellingen kun je kijken of de grens naar boven kan worden opgerekt”, zegt directeur Gerjoke Wilmink tegen radiozender BNR. De budgetvoorlichters maken zich zorgen over het groeiende deel van hun inkomen dat huishoudens aan woonlasten kwijt zijn sinds de VVD ‘Aasgier Stef Blok’ met steun van zijn PvdA-hoertjes de scepter zwaait in Nederland over de huurprijzen.Het Nibud vindt dat gezinnen maximaal een derde van hun inkomen aan woonlasten zouden moeten besteden. Het gemiddelde ligt nu echter op 37%, en huurders zijn zelfs 41% van hun karige inkomen aan woonlasten kwijt. „De inkomens gaan wel marginaal omhoog, maar de vaste lasten drukken ook steeds sterker op de door Rutte&CO leeg gelukte portemonnee”, zegt Wilmink. „Met name woonlasten en Maffia-zorgkosten zijn sterk gestegen.” De Nibud-directeur noemt het oprekken van de socialehuurgrens als een mogelijke oplossing voor dat probleem of dat deze groepen ook maar Vluchtelingen moeten worden en weet het verder ook niet meer.

 

6 reacties op “Nibud: ’Sociale huur ook voor bovenmodaal die ook bezwijkt onder regiem Rutte&Asscher’.

 1. De Nederlandse regering negeerde resolutie van het Europees Parlement

  • Het Europees Parlement bracht op 30 april 2013 een rapport uit waarin de Nederlandse regering werd opgeroepen om de sociale huisvesting te beschermen. Op 11 juni 2013 riep het parlement de Nederlandse overheid op om de inkomensgrens van € 34.229,- te herzien.
  http://www.europarl.europa.eu/sides/getDoc.do?pubRef=-//EP//NONSGML+REPORT+A7-2013-0155+0+DOC+PDF+V0//NL

  • Minister Blok (VVD) van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties negeerde deze resolutie.
  https://www.rijksoverheid.nl/documenten/kamerstukken/2013/06/26/beantwoording-kamervragen-over-aangenomen-resolutie-over-sociale-huisvesting-in-europese-unie

  • Zie: http://sgbv.webklik.nl/page/persbericht#2014-03-25_Persbericht
  https://www.facebook.com/WerkgroepGBV/

 2. Ze worden zodanig belast dat met alle opgebouwde schulden ze rijp zijn voor voedselbank en buiten alle subsidies vallen om fatsoenlijk te kunnen huren?
  Weg met al deze onzin, die deze sociale regenten verzinnen om in het zadel te kunnen blijven?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s