(van onze dr. Goebbels propaganda redactie redactie)

 AMSTERDAM-NOIR- De afgeholpen weken wordt Nederland gebombardeerd met goedkope dr. Goebbels propaganda ‘VVD-TV-spotjes’ dat “Rutte&Gordon” zo een goede sociale man is die samen met  zijn ‘Graai-King Willem’ VVDopkomt voor de gewone man en de (bejaarde)-Zorg.

Hij noemt dat opkomen voor de stille(kaalgeplukte)  meerderheid. Wie nog in zijn goedkope ‘VVD-leugen’ praatjes trapt noemen wij de domme meerderheid en verdient niet anders dan dat zijn  hoog bejaarde moeder met pis langs de benen in een bejaard thuis zit weg te teren en zijn huis wordt uit gegooid omdat hij de huur niet meer kan betalen.  Trouwens waar komt de poen vandaan om die spotjes te betalen? Welke ‘Ultra-Rijken Elite-gangsters ‘ uit de “Panama Papers” zitten achter de financiering van die Leugen-spotjes . Misschien ‘Graai King Willem’ en zijn  ‘Zakkenvullers Prinses Amalia- Shell-kliek’? De werkelijkheid is dat ook gezinnen met inkomens boven de €30.000 per jaar in aanmerking moeten komen voor een sociale huurwoning, vindt budgetvoorlichter Nibud.

Woningzoekende (On)-leefbaar Rotterdam van Aboutaleb in de kou.

Mark Rutte Toppers

VVD-Woningcorporatie-‘Dikke Deuren’ mogen 42% meer gaan verdienen van VVD Minister Stef Blok.

„Voor bepaalde gezinssamenstellingen kun je kijken of de grens naar boven kan worden opgerekt”, zegt directeur Gerjoke Wilmink tegen radiozender BNR. De budgetvoorlichters maken zich zorgen over het groeiende deel van hun inkomen dat huishoudens aan woonlasten kwijt zijn sinds de VVD ‘Aasgier Stef Blok’ met steun van zijn PvdA-hoertjes de scepter zwaait in Nederland over de huurprijzen.Het Nibud vindt dat gezinnen maximaal een derde van hun inkomen aan woonlasten zouden moeten besteden. Het gemiddelde ligt nu echter op 37%, en huurders zijn zelfs 41% van hun karige inkomen aan woonlasten kwijt. „De inkomens gaan wel marginaal omhoog, maar de vaste lasten drukken ook steeds sterker op de door Rutte&CO leeg gelukte portemonnee”, zegt Wilmink. „Met name woonlasten en Maffia-zorgkosten zijn sterk gestegen.” De Nibud-directeur noemt het oprekken van de socialehuurgrens als een mogelijke oplossing voor dat probleem of dat deze groepen ook maar Vluchtelingen moeten worden en weet het verder ook niet meer.