(van onze Internationale ‘EU-Elite-Gangster’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Walen op de bres voor EU massa en blokkeren CETA(Video). Het is de schuld van Jeroen Dijsselbloem Jan HommenPoetin.
De vakbonden FNV en De Unie zijn terecht geschrokken van de schaal waarop de Bankier-Gangsters van de  ‘ING-misdaadbank’ Nederlandse en Belgische lagere banen overhevelt naar de extreem corrupte en moorddadige  wetteloze lagelonenlanden als voorproefje op CETA en TTIP. Rutte is verrukt en zijn PvdA loopjongens Asscher en Samsom zijn er berentrots op.

 De Lagere ING Werknemers kunnen gaan ‘bankieren’ in de honger Bijstand van ‘Kapo Jetta Klijnsma’.

De Misdaadbank kondigde begin oktober aan 7000 banen te gaan schrappen, waarvan 2300 in Nederland en 3500 in
België. Digitalisering zou de voornaamste reden zijn logen zij bikkelhard. Een groot deel van de banen verdwijnt echter doordat werk wordt overgeheveld naar ‘lagelonen-Slaven-landen’ in Azië, de Oekraïne en Oost-Europa, meldde De Volkskrant zaterdag op basis van documenten van de liegende Misdaadbank. Het zou gaan om een kwart van de banen.”We kunnen onder de huidige wetgeving van het Lieg en Bedrieg Kabinet Rutte niemand verbieden om banen te verplaatsen naar andere Slaven-landen, maar de schaal en het tempo waarop dit gebeurt is verontrustend en zelfs misdadig”, zei FNV-bestuurder Gerard van Hees. “Ik ga de leden informeren en met de kaderleden kijken of we in beeld kunnen brengen hoeveel banen er tot nu toe al verdwenen zijn. Want dit lijkt op uitverkoop van werkgelegenheid naar  de Jetta Klijnsmaextreem corrupte Slaven-landen.” Waarom hij niet gewoon stelt de boel plat te gaan leggen, want dat kunnen vakbonden wel is ons een raadsel.Vakbond de Unie maakt zich ook zorgen en doet verder niets. “Het lijkt alsof ING-misdaadbank de overzichtelijke bedrijfsformule van een organisatie als McDonald’s wil toepassen op de complexe organisatie van ING en dat kan niet”, aldus Emanuel Geurts van De Unie.Een gewetenloze beroeps leugenaar woordvoerder van de Misdaadbank bralde zaterdagochtend dat ING begin oktober wel degelijk duidelijk heeft gemaakt “dat de reorganisatie nodig was omdat het werk bij ING verandert en ook dat de plek van het werk verandert. Het is altijd onderdeel geweest van de Misdaad-plannen en onze Dijsselbloem(PvdA-hoertje) weet er van en heeft geen bezwaar”.Er zijn in totaal zo’n 52.000 mensen in dienst bij ING, van wie op dit moment 30 procent in Nederland werkt. “We worden minder Nederlands nadat wij met Staatssteun van Nl zijn gered. We krijgen steeds meer klanten in andere landen en in Nederland is de groei er een beetje uit. Dan is het niet gek dat we ook de banen anders verdelen en vertrekken naar Derde Wereld landen waar wij soms slecht een dollar per uur hoeven te betalen aan werknemers slaven en open en bloot de boel misdadig nog meer kunnen uitbuiten dan in NL,  zolang wij maar de Dictators omkopen.Mocht de VVD-misdaadgroep met zijn PvdA-hoertjes na de verkiezingen aan de macht blijven dan gaan wij gewoon door op oude ‘Graai en Naai de massa voet’ ” aldus de schaamteloze corrupte ING-woordvoerder.