Wat heeft Anarchisme met misdaad te maken? En met welke Gangster neukt Mr. Astrid Holleeder.

( door Adame Hoyle en ondersteunt door onze redactie)

AMSTERDAM-NOIR– Volgende week is Adame Hoyle te gast(Video) in “De Stem van de straat Amsterdam-Noir”. Maar ook schokkende onthullingen zoals: Met welke algemeen bekende ‘Volks-Gangster’ neukt de zus van Holleeder Mr. Astrid Holleeder al jaren? En waarom zwijgt Politie-informant en ‘RTL- Riool-Boulevard-deskundige’ en ‘Alles neuker Peter R. de Vries’(Video) en zijn  laffe en corrupte ‘Misdaadjournalistiek-drek’ al jaren over deze stiekeme Gangstersletje relatie van ‘Judas Mr. Astrid’?

 

En waarom heeft de Deken van Orde van advocaten nog niet inbegrepen en Mr. Astrid van het advocatentableau verwijderd? En wat zijn daarvan de desastreuze gevolgen voor het Media-Maffia-Pulp ‘Monster Willem Holleeder’ proces? U hoort en ziet het allemaal a.s. maandag alleen in “ De Stem van de Straat Amsterdam-Noir”. De rest van de laffe en corrupte Media zit onder het juk van ‘Maffiaboss John de Mol’(Video) en de VVD-misdaadgroep en heeft over dergelijke onderwerpen een censuur verbod op straffe van werkloosheid en aan de bedelstaf !

door Adam Hoyle:

Waarom is het zo belangrijk om te weten wat Anarchisme is en wat heeft dit met misdaad te maken?
adam-hoyleJa, de titel is “een hele mond vol” en het korte antwoord is dat het belangrijk is omdat in een democratie alle misdrijven van een overheid met het mandaat van de burgers plaatsvinden. U ziet nu al, dat is nogal wat omdat  overheden, zowel moreel en juridisch gezien, veel misdrijven begaan!Voordat ik ga uitleggen hoe dat komt en verder ga over de gevolgen, als men eenmaal begrijpt wat ten grondslag aan deze conclusie ligt, ga ik in het kort een aantal begrippen uitleggen.

Democratie:
Het  afgeven van een mandaat aan een select groepje mensen om te doen wat crimineel zou zijn als je het zelf deed. Het zou crimineel zijn als u iemand, onder dreiging van geweld, geld zou afnemen, als het met een democratisch mandaat gebeurt heet dat belasting innen. U mag uw buurman niet opsluiten of vermoorden, als de staat dat doet heet het “aanhouden” en een “militaire interventie voor vrede en veiligheid in de regio”.

Anarchisme:
Anarchisme (van het Griekse ‘αναρχος’, anarchos: αν = “geen” αρχος = “heerser”) is het streven naar een situatie of samenleving waarin mensen zonder een hogere macht of autoriteit leven (anarchie). Het is de verzameling denkwijzen die terug te brengen is tot de gedachte dat een individu op geen enkele manier een ondergeschiktheid áán of ván iets of iemand erkent. In de omgangstaal wordt de term anarchie als samenleving vaak verward met een andere betekenis van het begrip anarchie, namelijk chaos of wanorde/verwarring. Met de term sociaal-anarchisme tracht men die verwarring tegen te gaan. (bron: Wiki)

Autoriteit:
Een volslagen illusie omdat autoriteit alleen bestaat omdat mensen “geloven” dat het bestaat en volgens die illusie handelen.Om dit heel kort toe te lichten heb ik onderstaand filmpje ingevoegd. het is maar 9 minuten maar verklaart het absurde van autoriteit en democratie goed.Hierna gaan we over tot de misdaden waaraan we ons mandaat geven en waaraan we dus schuldig zijn.

Meer Lezen: Perslotvan.nl  

6 reacties op “Wat heeft Anarchisme met misdaad te maken? En met welke Gangster neukt Mr. Astrid Holleeder.

 1. Anarchisme is de meest gevreesde vorm van denken
  want het is de tegen over gestelde van hiërarchie
  en we leven in een hiërarchische tijdperk
  met al de bloedvergiet die erbij horen

 2. Keep your friends close and your enemies even closer, daarom laat ik mij graag foppen. Mark Passio kent de Church of Satan van binnen uit in tegen stelling tot de geboren moraal ridders die veelal geen benul hebben van het krachtenveld waar we sinds het begin der tijden onder gebukt gaan. Waar vele vrijheidsstrijders vaak niet verder komen dan het front van hun toetsenbord voegt Passio de daad bij het woord

  Er zijn weinigen die de Natuur wet (de spirituele wet, de kosmische wet) helderder voor het voetlicht brengen dan hij. De bekende mensen aan het front die echt wat in de vrijheidsstrijd betekenen zoals o.a. Ken O’Keefe, zijn hem dankbaar voor zijn baanbrekende glasheldere presentaties die alles behalve glad zijn te noemen.
  Natural Law is voor geen interpretatie vatbaar dus wat je van iemand dan ook mag vinden is van geen enkele relevantie. De soups die wij bij onze hedendaagse Nederlandse verzetsstrijders tegenkomen spreken wat dat betreft boekdelen

  Goed dat je al jaren niet meer stemt, zijn we het daar over eens.

 3. Spijker op zijn Kop

  Niet voor niets hebben de zelfbenoemde autoriteiten het woord anarchie stelselmatig valselijk geassocieerd met chaos, criminaliteit en overige non sense.

  Natural Law: The Only Real Law by Mark Passio
  Voor iedereen die “vrijheid werkelijk lief heeft” !!!

  Procederen, buigen, kruipen bij Toga Maffia geeft “blijk van diepgewortelde onkunde”

  Één van beste handleidingen voor de vrijheid ooit geschreven
  Het geloof in “gezag”, inclusief elk geloof in “regering”, is irrationeel en tegenstrijdig in zichzelf; het is tegengesteld aan beschaving en moraliteit en vertegenwoordigt het meest gevaarlijke, destructieve bijgeloof dat ooit bestaan heeft. In plaats van een kracht voor orde en recht, is het geloof in “gezag” de aartsvijand van de mensheid gebleken. Lees meer: http://achterdesamenleving.nl/wp-content/uploads/2014/09/Het-meest-gevaarlijke-bijgeloof-11.pdf

  • Ja hoor,Passio…………….nog zo’n Crowley aanhanger.
   Zou Passio ook een Bush aanhanger zijn@Delo?
   http://thebravenewworldorder.blogspot.nl/2007/01/george-w-bush-moonchild-of-great-beast.html

   Laat je toch niet foppen door gladde praatjes van Passio net zoals Bush ook altijd van die gladde praatjes had.
   Maar de Bush tijd is nu voorbij. De wereld moet het nu doen met gladde praatjes van nieuwe puppets zoals Obama,Clinton of Trump.
   En weet je wat?
   De wereld trapt er alsnog weer in.
   De wereld zegt tegen de NWO te zijn,maar ondertussen helpen ze nietsvermoedend oorlog hitsende anti-christen in het zadel door op ze te stemmen.
   Ik stem al jaaaaaaaaaren niet op charlatans in de politiek,want die zijn allemaal gekocht.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s