( door Adame Hoyle en ondersteunt door onze redactie)

AMSTERDAM-NOIR– Volgende week is Adame Hoyle te gast(Video) in “De Stem van de straat Amsterdam-Noir”. Maar ook schokkende onthullingen zoals: Met welke algemeen bekende ‘Volks-Gangster’ neukt de zus van Holleeder Mr. Astrid Holleeder al jaren? En waarom zwijgt Politie-informant en ‘RTL- Riool-Boulevard-deskundige’ en ‘Alles neuker Peter R. de Vries’(Video) en zijn  laffe en corrupte ‘Misdaadjournalistiek-drek’ al jaren over deze stiekeme Gangstersletje relatie van ‘Judas Mr. Astrid’?

 

En waarom heeft de Deken van Orde van advocaten nog niet inbegrepen en Mr. Astrid van het advocatentableau verwijderd? En wat zijn daarvan de desastreuze gevolgen voor het Media-Maffia-Pulp ‘Monster Willem Holleeder’ proces? U hoort en ziet het allemaal a.s. maandag alleen in “ De Stem van de Straat Amsterdam-Noir”. De rest van de laffe en corrupte Media zit onder het juk van ‘Maffiaboss John de Mol’(Video) en de VVD-misdaadgroep en heeft over dergelijke onderwerpen een censuur verbod op straffe van werkloosheid en aan de bedelstaf !

door Adam Hoyle:

Waarom is het zo belangrijk om te weten wat Anarchisme is en wat heeft dit met misdaad te maken?
adam-hoyleJa, de titel is “een hele mond vol” en het korte antwoord is dat het belangrijk is omdat in een democratie alle misdrijven van een overheid met het mandaat van de burgers plaatsvinden. U ziet nu al, dat is nogal wat omdat  overheden, zowel moreel en juridisch gezien, veel misdrijven begaan!Voordat ik ga uitleggen hoe dat komt en verder ga over de gevolgen, als men eenmaal begrijpt wat ten grondslag aan deze conclusie ligt, ga ik in het kort een aantal begrippen uitleggen.

Democratie:
Het  afgeven van een mandaat aan een select groepje mensen om te doen wat crimineel zou zijn als je het zelf deed. Het zou crimineel zijn als u iemand, onder dreiging van geweld, geld zou afnemen, als het met een democratisch mandaat gebeurt heet dat belasting innen. U mag uw buurman niet opsluiten of vermoorden, als de staat dat doet heet het “aanhouden” en een “militaire interventie voor vrede en veiligheid in de regio”.

Anarchisme:
Anarchisme (van het Griekse ‘αναρχος’, anarchos: αν = “geen” αρχος = “heerser”) is het streven naar een situatie of samenleving waarin mensen zonder een hogere macht of autoriteit leven (anarchie). Het is de verzameling denkwijzen die terug te brengen is tot de gedachte dat een individu op geen enkele manier een ondergeschiktheid áán of ván iets of iemand erkent. In de omgangstaal wordt de term anarchie als samenleving vaak verward met een andere betekenis van het begrip anarchie, namelijk chaos of wanorde/verwarring. Met de term sociaal-anarchisme tracht men die verwarring tegen te gaan. (bron: Wiki)

Autoriteit:
Een volslagen illusie omdat autoriteit alleen bestaat omdat mensen “geloven” dat het bestaat en volgens die illusie handelen.Om dit heel kort toe te lichten heb ik onderstaand filmpje ingevoegd. het is maar 9 minuten maar verklaart het absurde van autoriteit en democratie goed.Hierna gaan we over tot de misdaden waaraan we ons mandaat geven en waaraan we dus schuldig zijn.

Meer Lezen: Perslotvan.nl