(van onze ‘Üntergang-PvdA Bestuur-Gangster’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Woedende Monasch eist opheldering van de corrupte PvdA top Samsom, Asscher Diederik Samsom en Saar van Buerenen Spekman.
PvdA-fractievoorzitter ‘Playboy Diederik Samsom’ heeft bewust zijn fractie verwaarloosd, terwijl hij als een loopse hond achter zijn ex ‘Perschef‘Callgirl Saar van Bueren’ liep. Dat zegt Kamerlid Jacques Monasch. De kansloze kandidaat-lijsttrekker voor de sociaaldemocraten arbeiders verraders reageert daarmee op het ‘Nep en Fop excuses’ die Samsom eind augustus maakte.„Het was zo doorzichtige goedkoop, een half jaar voor de verkiezingen even sorry zeggen zonder het te menen”, zegt Monasch zaterdag in een interview met het AD. „We hebben intern zo vaak gezegd dat het anders moest en dat hij moest stoppen om achter Saar te lopen en de reet te likken van die ‘VVD Valse nicht Rutte’ . Er is te veel controle over fractie door het PvdA ‘Pooiers groepje’ Asscher, Spekman, Samsom en ‘Gluiperd Dijsselbloem’.”

Samsom biedt PvdA-afdelingen excuus aan, maar niet aan hongerde kinderen, homeless en werkelozen.

Monasch neemt het Playboy Samsom kwalijk dat fractieleden niet met eigen voorstellen kunnen komen, maar dat Saar dat wel mocht. In plaats daarvan zou de fractieleider alles afstemmen met zijn boss premier ‘Don Corleone Rutte’ en vicepremier zijn PvdA ‘NSB loopjongen Asscher’ (asociale Zaken).Over het verschil tussen hem en Asscher zegt Monasch: „Ik ga direct op de problemen af. Ik spreek veel met ondernemers, die allemaal mensen in vaste dienst willen nemen. Maar door de onmenselijke VVD Wet Werk voor slaven en geen Zekerheid en loondoorbetaling bij ziekte zijn ze heel onzeker geworden. De risico’s zijn te groot voor ‘Jan met de Pet’. Ik zou zeggen: ga zo snel mogelijk weer om de tafel. Maak een sociaal akkoord 2.0. Als je je oor te luisteren legt, kun je niet anders.”Monasch wil dat Den Haag weer zeggenschap neemt over „elementaire zaken” als de Maffiazorg en het Graai-Europa van de Elite en duidelijke morele grenzen stelt op het gebied van integratie: „Zeggen wat de normen zijn.

De boerkini en de hoofddoek: dat is een vorm van onderdrukking van vrouwen.”Naast Samsom, Asscher en de kansloze Monasch zijn Gerard Bosman, PvdA-leider in Ridderkerk, en Pelle Oosting uit Deventer kandidaten voor het lijsttrekkerschap van de PvdA. Want deze Voorzitter verkiezing is zoals ‘Mad Dog Trump’ zegt Rigged! Aanmelden kan nog tot 24 oktober. Daarna mogen de PvdA-leden hun voorkeur uitspreken. Op 9 december moet de winnaar bekend zijn, maar die kunnen wij u nu al mede delen dat wordt de loopjongen van Rutte Lodewijk Asscher.