(door: “Victoria” – Vertaling: E.J. Bron en ondersteunt door onze redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Kleren bij de kledingbank en eten bij de Voedselbank dat doen 2,5 miljoen mensen Jetta-Klijnsma-moestuin-3in het mooie ‘Vrije handelsland'(Video) van Rutte en zijn PvdA NSB loopjongen Asscher.
Wat een ziek land is dit geworden; aan de ene kant stapels weggegooide levensmiddelen, aan de andere kant moeten arme mensen honger lijden. Is dat een misdaad? Wij vinden van wel. Maar oordeelt u zelf: Miljoenen sociaal benadeelde Duitse ( en Nederlandse) burgers zijn blij met (bijna) alle levensmiddelen van de voedselbank(van de PvdA ‘Kapo Klijnsma’ ) en sluiten braaf aan in de rij bij de mensonterende gaarkeukens. Dan echter de “vluchtelingen”onderkomens: daar wordt het eten aangeleverd – in de meeste gevallen door een cateraar – en komt het grotendeels op de vuilnisbelt terecht waar dan weer de Duitse en Nederlandse  hongerende arme sloebers staan te wachten. Als reden wordt genoemd:Alle “vluchtelingen” zouden niet altijd aanwezig zijn, hebben afspraken of zijn elders bezig, velen hebben geen honger, anderen vinden het eten van die dag misschien niet lekker. Diepvriesmenu´s en andere levensmiddelen moeten weggegooid worden als ze niet worden opgegeten. Dat geldt ook voor het brood, bijvoorbeeld Turks brood, dat bij de maaltijden geserveerd wordt. De Rechtse Populisten Asscher en Samsom zijn berentrots op dit honger discriminatie landgenoten beleid van Merkel en Rutte.

Trotse Rutte(Video): Steeds meer kinderen groeien op in honger bijstandsgezin.

‘PvdA en VVD Arbeitseinsatz Amsterdam’: Schoenen poetsen van de elite voor ‘honger- bijstand’.
Hongerende kinderenNatuurlijk ergeren de mensen zich aan zo´n verspilling en ze vragen zich terecht af waarom het eten niet aan de voedselbanken in Bielefeld wordt geschonken. Het antwoord daarop komt van de exploitanten van de onderkomens: ze mogen niet.Nuchter bekeken: het eten voor “vluchtelingen” komt in de container terecht, terwijl op hetzelfde moment arme mensen met een minimumpensioen of daklozen hier in het land in de rij staan bij de voedselbanken of naar etensresten in de afvalcontainers woelen. Tegelijkertijd komt het bij de voedselbanken al tot ruzies, omdat “vluchtelingen”, die al voldoende verzorgd worden in de onderkomens, de levensmiddelen meenemen. Dat klinkt op de één of andere manier paradox?!

 

Meer Lezen: E.J. Bron