(van onze Internationale ‘EU-Elite-Gangster’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR- De corrupte ‘Graai en Naai Elite’ van Canada heeft een ‘Vrijhandel ‘s –rovers- Mark rutte Aka Sterf maarakkoord’ met Elite van Mexico, alwaar de massa als slaven werkt in de Moordende Narco Staat.
Via die ‘CETA-Mexicaanse’ achterdeur van Canada kunnen dus de EU en Nederlandse arbeiders straks gaan concurreren met de Mexicaans arbeiders die rond de 1 dollar per uur verdienen en massaal naar de US Vluchten. Daarnaast zijn veel Canadese bedrijven vertrokken naar Taxfree Mexico. En zitten o.a. in de beruchte ‘Tax’s en Moord-free’ stad Ciudad Juárez waar 500 vrouwelijke arbeiders uit de fabrieken zijn verdwenen en vermoord. Meestal aan het einde van de maand zodat er geen salaris hoeft te worden uitbetaald. Een droom scenario voor de VVD-Misdaadgroep van ‘Don Corleone Rutte. Het beruchte Mexicaanse grensstadje Ciudad Juárez, vlak aan de grens met de Verenigde Staten. Ciudad Juárez is een van de meest gewelddadige Vrijhandel steden ter wereld. Het stadje wordt al bijna twee decennia door moorden geteisterd, die nooit worden opgelost. Sinds 1993 zijn in deze stad meer dan 500 veelal jonge vrouwen verkracht,vermoord en verdwenen. Is dat voorgaande niet de ultieme Vrijhandel of niet voor de ‘Geld-Vampiers-Elite’?

lilliane-ploumenOok staat er in dat ‘Elite-Gangster-rovers verdrag’ dat er een soort van ‘Super Rat in pak rechtbank’ komt die boven de Nationale rechtbanken en wetten staat die de misdadige belangen van het Corporate Crime moeten beschermen tegen de verschillende lid Staten en de mensenrechten en dieren welzijn. Zeg maar een soort van’ VVD- Ali Baba en de veertig rovers’ rechtbank. Dat is waar het ‘Lieg en Bedrieg Kabinet Rutte’ en zijn PvdA ‘NSB- loopjongen Asscher‘ voor staan. De ‘PvdA Hysterica Ploumen’ noemt het een goed verdrag voor de Nederlandse arbeiders. De beschermer van de reeds al kaal geplukte massa inde EU de Waalse regering heeft opnieuw heldhaftig het ‘CETA-pluk de massa kaal’ verdrag verworpen. De ‘Europese -Graai-Commissie’ had wat Show-voorstellen tot aanpassing gedaan, maar de Waalse premier Magnette kon daar donderdagavond niet mee instemmen. Ook beschuldigd de Europese Commissie net als hun Boss President ‘TTIP-Obama(Video)’ de Waalse regering dat zij zich laten beïnvloeden en financieren door Poetin.

Daarmee hangt het ‘Pluk de massa kaal- vrijhandelsakkoord’ tussen de Elite-EU en de Elite van Canada waarover jaren in het geheim is onderhandeld nog steeds aan een zijden draad. Bij het idee alleen al dat de arbeiders niet wederom verraden kunnen worden en nog meer uitgebuit is de walgelijke PvdA ‘EU Graaier Fransje Timmermans’ in huilen uitgebarsten en snikte het is allemaal de schuld van Poetin.

 

Vanochtend praat de Held van de Mensenrechten en arbeiders en boeren Magnette het parlement bij.Ondertussen komen in Brussel de laffe en corrupte ‘Graai en Naai regeringsleiders’ bijeen op een EU-top waarbij ook de Belgische premier Michel aan de tand wordt gevoeld over dit ‘Elite-Rovers-onderwerp’. Vandaag moet het Heldhaftige Wallonië als nog door de knieën gaan en zich overgeven aan de Misdadige Internationale Elite, anders komt ondertekening van het ‘Rovers-verdrag’ dat in strijdt is met de mensenrechten in gevaar. Maandag zou de Canadese ‘Elite-Gangster- Premier Trudeau’ in zijn privé Jet naar Europa stappen. Maar of dat door kan gaan is zeer de vraag.

Opmerking: Aankomende week worden de laatste opnames gemaakt voor de Shocking docu(Video) : “De Heroïne Maffia van ‘Sultan Erdogan’ ” zijn de ‘Misdaadjournisten-drek’ niet bekend.