(van onze Olympische ‘Royal-Heineken verslaafde’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Geen ‘losersvlucht’ meer tijdens Spelen in Tokio met Winnaar ‘Vrouwen-Mepper mart-smeetsEurlings’(Video).
Subsidie geld smijterij van de Staats-NOS voor bolle Mart Smeets leidt tot terechte verontwaardig en verder naar goed Hollands corruptie gebruik tot niets. De oud Studio Sport-presentator ging op ‘Royal-VIP’ kosten van de belastingbetaler naar de Olympische Spelen in Rio onder één voorwaarde dat hij tegen de Russen moest zijn. Hij schaarde zich daarmee in het rijtje Graaiers Rutte, ‘Captain Gay Eurlings’ en het (Syfilis)-Koningshuis. Allemaal gewetenloze lieden die voor vermogens op kosten van de kaal geplukte belastingbetaler naar Rio zijn gevlogen en gratis in peperdure hotels overnachten en daar zaten te vreten en te zuipen of ze Keizer Nero zijn, al dan niet met wat Volkse schandknapen of hoeren.

Zelfs over de grens staat de NOS berucht als Dutch State propaganda.

maurits-hendriksVolgens de Staats-NOS zijn de peperdure vliegtickets van Smeets en zijn vrouw Karin van 18.000 euro en het peperdure hotel van ook tegen de 15.000 euro, juist zijn afscheidscadeau en het kost ons toch geen cent, want het is subsidie geld. “De regel bij de NOS is nou juist dat niemand businessclass vliegt behalve de dr. Goebbels propaganda Boss Marcel Gelauff en zijn kliek. Vanwege Marts enorme propaganda verdiensten voor de NOS, zijn bolle fysiek – hij is bijna zeventig en laat steeds natte winden – en omdat we dus veel kosten uitspaarden door geen groots afscheidsfeest te organiseren, vloog Smeets Royaal businessclass en zat zijn vrouw naast hem in de stank”, aldus een beroeps-leugenaar woordvoerder van de Staat-NOS. De hoge decatente kosten van de vliegtickets schieten ook bij enkele politici en kaal geplukte burgers in het verkeerde keelgat. “Bussiness class vliegen en gratis hotel en vreten en zuipen is niet nodig, zeker niet als je dit afzet tegen de bezuinigingen bij de publieke Staatsomroep en het feit dat zelfs de sporters, om wie het gaat bij de Olympische Heineken House Spelen, ook gewoon goedkopere tickets hadden en de Losers sporters zelf als sardientjes werden terug gevlogen”, sprak Michiel van Nispen, Tweede Kamerlid voor de SP. Mart Smeets kwam ook met een korte verklaring, die hij aan het ‘SBS-Riool Shownieuws’ gaf. “Het was mijn afscheidscadeau gedwongen gefinancierd door het Volk en uitbetaald door de NOS. Het mij aangeboden namens de Staats-NOS, dat heb ik geaccepteerd als ‘Staatssubsidie- Miljonair’ en Zakkenvuller die jarenlang dr. Goebbels propaganda heeft gemaakt o.a. voor de NOS ,’Doping Armstrong’ en het Koningshuis en af en toe als vreemdganger een collegaatje van de NOS heb gevoosd ha,ha,ha , scheet, ha,ha,ha, scheet.”