Geen winnaar laatste ‘Freak-debatronde’ Trump en Clinton. Alleen maar verliezers.

(van onze Internationale US Elite-Gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR-‘TTIP-Obama’: ’Trump, stop met zeuren zoals de armen aan de Foodstamps Terror jaap president(Video)doen’.
De verrotte Amerikaanse gokstad Las Vegas was gastheer van heel wat beroemde Maffioso’s, Gok en drugsverslaafden en heel veel Homeless People en met grote spanning werd nu gekeken naar de laatste ‘Freak-confrontatie’ die mogelijk nog meer schade zou opleveren aan ‘Mad Dog Trump’ en ‘War Mongol Hillary’ en het aanzien van het laatste restje democratie in de US: het laatste presidentiële ‘Freak-debat’ tussen Donald Trump en Hillary Clinton. Een ding staat nu al vast: wie er ook gaat winnen de Grote Verliezers zijn de US Burgers en de rest van de Wereld. Er deed zich nog een klein incidentje voor omdat de D66 ‘Wachtgeld-profiteur-Hachchi’ hinderlijk steeds zat te blèren dat zij ook was verkracht door Trump als Trump aan het brallen was, maar dat werd niet uitgezonden door FOX. Mogelijk was zij  in de war en bedoelde ze dat zij was verkracht door Bill of wie zal het zeggen door Hillary.

Deze keer lieten beide ‘Elite-Freak-Gangsters’ zich wat minder uit over de verkrachtingen en ‘Witwas-praktijken’en belasting ontduiking van elkaar. Ook ‘Pedo-Bill’ zat wijselijk deze keer met een zak over zijn hoofd in de zaal rustig een sigaartje te roken. Voor de zekerheid werden jonge meisjes en vrouwen uit zijn buurt gehouden van Bill en dat zelfde gold voor Trump. Al was er wel een opschuddingkje dat Trump bleef volhouden, mocht hij verliezen, zich niet automatisch neer te leggen bij het verlies en een onderzoek zou gaan eisen naar fraude en zijn Freak-rivale te feliciteren. Iets dat een traditie is van de Heersende Klasse in Amerika om het land te verenigen na een heftige verkiezingsstrijd, zodat de massa en de wereld weer kaal geplukt kan worden en plat gebombardeerd door de Elite. ,,Dat zie ik op dat moment wel’’, aldus de Republikeinse presidentskandidaat. Het toch al verdeelde land, lijkt door deze twee controversiële extreme corrupte kandidaten nog meer uit elkaar te drijven. Er is de afgelopen tijd veel kapot gemaakt door alle verkrachting zaken die naar elkaar werd gesmeten.Trump is van mening als hij verliest dat er fraude is gepleegd en dat kan zo maar waar zijn. Dit kan betekenen dat een deel van zijn supporters zich ook niet bij de nederlaag zal neerleggen.

 

Poetin is de grote afleider voor de bejaarden Freaks Clinton en Trump.
Er vonden meer steken onder water plaats tussen de twee Freaks op het podium van de Universiteit in Las Vegas. Zo ging het hard tegen hard toe Poetin ter sprake kwam. Beide kandidaten beweerden dat hun tegenstander een marionet van Vladimir Poetin wordt zodra The Oval Office hun nieuwe ‘Graai en Naai-werkkamer’ is.Trump wees er op dat Clinton in haar tijd als minister van Corrupte Buitenlandse Zaken nog nooit een vuist heeft kunnen maken richting de Russische president, en dat ze ongetwijfeld ook over zich heen laat lopen als ze het Witte Huis betreedt en dat Poetin terecht geen enkel respect voor haar en haar Pedo echtgenoot Bill heeft, maat daar in tegen wel respect heeft voor de vrouw peperdure Callgirl Melanie van Trump.

 

8 reacties op “Geen winnaar laatste ‘Freak-debatronde’ Trump en Clinton. Alleen maar verliezers.

 1. Wie geeft niet de voorkeur aan Melania? Komt vanachter ’t vm IJzeren Gordijn,is 21j vertrouwd geweest met de Russische denkwijze en invloedssfeer.Natuurlijk mag Poetin haar dan meer.Zou heel goed voor detente tussen Oost en West kunnen zorgen en dan bedoel ik niet met de benen wijd.Wat is ’t alternatief? Een heks van 69, die niet uit haar eeuwige broekpak te hijsen is.Net Merkel,nog zo’n vamp!

 2. Trump of Hillary. Ze worden hetzelfde gefinanciert. Amerika is gewoon op z’n plat Nederlands gezegd : “de Sjaak” omdat ze zich weer laten gek maken door die verkiezingen circus op tv en hun stem weggeven.

  BREITBART SOURCING :Trump’s campaign is being run by Goldman Sachs, the Rothschilds and Clinton’s ex CIA director James Woosley. Why are Trump supporters in denial?
  BTW, Breitbart is Jewish owned media.

  At the end of the day the Jews still control media and politics and are fooling the ignorant masses once again.

  https://voat.co/v/AskVoat/1357646

 3. Dit is na ruim 5.000 jaar beschaving de eindstand wat betreft de Nieuwe Leider van de vrije wereld!Een dikke patser en een bijdehand vrouwtje met streken!Zat ik nog maar in die grot in een berevelletje en een vers afgeschoten hert!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s