(van onze Internationale US Elite-Gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Trump noemt Hillary Clinton een Duivel.(Video)
obama-legacyDe Amerikaanse president ‘TTIP-Obama’ van het Corporate Crime heeft Trump te verstaan gegeven dat deze moet „ophouden met zeuren zoals de 60 miljoen armen doen die moeten zien te overleven op Foodstamps” dat er tijdens de verkiezingen op 8 november gesjoemeld wordt in zijn nadeel.Diens beweringen slaan nergens op en zijn absoluut niet gebaseerd op feiten(kuch). Hij is kennelijk de geconstateerde verkiezing’s  fraude van zijn partij  in New York al vergeten. Daarna prees hij Bill Clinton voor zijn voorkeur voor sigaren (in de Kut) en te jonge sekslaven.En de bejaarde ‘Mega-Graaier Hillary Clinton’ dat zij zo geweldig kan liegen o.a. over haar mails(Video) en haar duistere, warme en extreem lucratieve banden met de ‘Bankier-gangsters op Wall street.

NY Primary fraud details revealed, Hillary’s Money laundering and ‘Pedo-Bill Clinton’.

 Ik heb nog nooit in mijn leven of in de moderne politieke geschiedenis meegemaakt dat een presidentskandidaat probeert de verkiezingen en het verkiezingsproces in twijfel te trekken nog voordat die geweest zijn”, aldus een brallende “Uncle Tom “Obama(Uncle Tom:A black man who will do anything to stay in good standing with “the white man” including betray his own people) dinsdag na een onderhoud met één van zijn EU slaven de corrupte laffe Italiaanse premier Matteo Renzi. Die had hij net opdracht geven om mee te stemmen voor nog meer boycotten tegen Rusland aankomende donderdag op de EU Top om de kans op een Derde Wereld Oorlog te vergroten voor de NWO „Ik roep de heer Trump op te stoppen met zeuren en zich sterk te maken om stemmen te verwerven door te overtuigen met zijn standpunten zoals ik dat doe door toe te staan dat mijn politie ieder week een onschuldige pour black vermoord.

En dat er 60 miljoen mensen aan de G-honger liggen en moeten zien te overleven op de Foodstamps.”Obama hekelde ook Koning WillemTrumps koketteren met Poetin. Hij noemde de toenadering tot de Russische president „ongekend in de Amerikaanse historie van de Heerde Klasse of te wel de ‘Geld-Vampiers’.” Hij loog ook zelf geprobeerd te hebben een weg te vinden voor constructieve samenwerking met het Kremlin door net als de EU Regeringsleiders het Kremlin tot slaaf te maken van de US Elite. Poetin bemoeilijkte dat door zijn agressie, in bijvoorbeeld Georgië en Oekraïne(Kuch). „In plaats van met ons en de Massa Moordenaar van Saoedi Arabië samen te werken heeft hij zijn steun voor het regime van Assad in Syrië versterkt, terwijl wij o.a. direct dan wel indirect IS en Jabhat alNusra steunen in het belang van de Wapenhandel en de Olie handel.”

Trump sprak regelmatig terecht zijn waardering uit voor de daadkracht van Poetin en zei dat als hij zijn intrek mag nemen in het Witte Huis hij zo snel mogelijk een bezoek zal brengen aan Moskou en de ‘War Mongul Hillary’ zal gaan laten vervolgen door Justitie. Alleen al om die reden zou je bijna hopen dat ‘Mad dog Trump’ de ‘US Freak-Show-verkiezingen’ gaat winnen.