Stem van de Straat komt a.s. maandag met schokkende beelden en eveneens schokkende feiten.

( door  de redactie van de Stem van de Straat)

AMSTERDAM-NOIR- A.s. maandag heeft “De Stem van de Straat” Adame Hoyle en Maruschka Verhoek van Per slot van rekening. Omdat de reportage’s die onze gast heeft verzocht te tonen tijdens de uitzending te lang zijn om onverkort te tonen en wij deze zeer informatief achtten publiceren wij deze bij hoge uitzondering nu reeds.Hierna vast een voorproefje . Wij waarschuwen u dat men een sterke maag en veel denkwerk nodig heeft om deze beelden en  waarheid te verteren. Met negatief reisadvies geen Slachtoffers MH17:

En daarna gaat die Super PvdA ‘Huilkomediant Frans Timmermans'(veelvuldig Miljonair) er nog dunnetjes overheen met zijn goedkope act bij de VN:

‘  Marusschka wil het gaan hebben over de ‘Judas- Zussen Holleeder’ en hun ‘Media-Pooier Peter R de Vries’. Nou, daar is onze Presentor Steve Brown toevallig Hoogleraar (geen retorica) in:

en: 25 miljoen reden voor ‘Judas-Zussen Holleeder’ & Peter R. de Vries om Willem levenslang te bezorgen”.

 

Ingezonden door Adam Holy.

De eerste:

 

Na 3 minuten is het wel duidelijk wat NATO steunt en waarom het niet verwonderlijk was dat de mensen in LPR en DPR zich tegen vliegtuigen moesten beschermen. Dit plaats elke verdediging in een nader licht en doet ons afvragen waarom Nederland daar een vliegtuig doorheen stuurde! Dit is in het kader van de drang naar escalatie met Rusland heel belangrijk.

Oorlogsverklaring van het USA leger;

 

En aan Rusland en China.Een paar weken geleden oorlogsretoriek van Kerry

Odessa bloedbad, tegen betogers die de junta niet wilden 02-05-2014Het resultaat:

Wat retorica betreft: Prof Sutorius is ex strafrechter en is een kenner van retorica. Hier 5 leuke, korte lezingen over de retorica van hem:

 

Deze van Cees Hamelink is ook leuk!

 

Steven,

Ik heb een samenvattend artikel geschreven voor Maruschka op de site. Het is een vervolg op de artikelen die een indicatie geven over de ophanden zijnde oorlog. Het een en ander is, naar mijn mening, niet los van bepaalde kennis te zien  en ik derhalve veel links naar eerdere artikelen van mij geplaatst.Het is zeker teveel om allemaal nog even te lezen maar ik denk dat, als je even door de opsomming van links en de links in het artikel zelf grasduint, je een aardige indruk kunt vormen.Op mijn eigen Fb pagina kun je eindeloos veel geselecteerde artikelen en commentaren vinden. het zijn niet noodzakelijk belangrijke commentaren maar sommige van mijn vrienden zijn zeer gewaardeerd om hun kennis. Ik kan makkelijk vragen of zij bijdragen willen leveren, het zijn veelal ideologische mensen en ze zullen graag kennis uitdragen om het naderend onheil en de dictatuur in de EU onder de aandacht willen brengen. Hier de link op Perslot.van

Opmerking: Steve Brown heeft een semester  aan de UvA gevolgd bij prof Cees  Hamink.:Ex-drugsbaron op receptie UvA-hoogleraar.(bron Folia)

18 reacties op “Stem van de Straat komt a.s. maandag met schokkende beelden en eveneens schokkende feiten.

 1. SpReKen is Zilver Zwijgen is Goud, Gelukkig maar
  Mooi te zien dat Sutorius laat zien hoe het woord één maal geplaatst in de orde van de taal vooral gebruikt wordt als geloofwaardigheid vehikel van list en bedrog.
  Misbruikt als software om leugens effectief in het menselijk “bewust zijn” te planten.

  Putin’s Warning Against Electing Hillary Clinton

  Etymology: Etymon means “origin of a word” in Latin, and comes from the Greek word etymon, meaning “literal meaning of a word according to its origin.” Greek etymon in turn comes from etymos, which means “true.”

  In tegen stelling tot wat velen beweren is het gelijkheidsbeginsel, de Weeg Schaal de Wet voor de meeste mensen een ware gruwel. De Wet als Weeg Schaal is binnen de retoriek van de zich als Rechters voordoende Magistraten (Sutorius incluis) bewust stelselmatig geframed als containerbegrip voor allerhande op de waan van de dag gebaseerde regelgeving. De sprakeloze (innerlijke) weeg schaal is het enige precisie instrument wat ons als “Mens Rechter of Beul” ter beschikking staat.

 2. Kennen jullie onze stoere ex-NATO baas Jaap de Hoop-Scheffer ?

  Als je hem alleen tegenkomt moet je heel hard BOEOEOEOE ! roepen tegen hem, hij is dan doodsbang en hij schijt dan in zijn broek.

  Japie is bang voor spoken, kikkers en kabouters onder zijn bed.

  Als hij gaat slapen, doet hij slaapmuts op en moet zijn vrouw vooraf het licht uitdoen.

 3. “Trump vertelde tijdens een debat van de Republikeinse Partij in Houston in feite de waarheid over 9/11, recht in het gezicht van de familie Bush, waarna George H.W. Bush een keeldoorsnijdend gebaar maakte,” merkte hij op.

  • “Trump vertelde tijdens een debat van de Republikeinse Partij in Houston in feite de waarheid over 9/11?
   Trump vertelt helemaal geen waarheid over 9-11. Hij manipuleerd technische feiten die bekend zijn over. De msm vliegtuigbeelden van de Amerikaanse mediastations waren CGI. Als je goed kijkt zie je dat het geen vliegtuigen konden zijn die zich zogenaamd in die torens boorden.
   Silverstein weet er alles van. Die heeft met deze inside job van de CIA en Mossad goed kunnen kassieren.

   9/11 Trump – Silverstein Connection

   • Dit is inderdaad het bestuderen waard.

    In Nederland hebben we iets dergelijks: Stichting Skepsis.

    Op de site van Skepsis moet maar eens zoeken hoe men kritische mensen over 09/11 belachelijk maakt.

 4. ik weet niet wie de metaforen in de nederlandse media frame t maar die mogen best wel weer eens een bijspijker lesje bij prof sutorius gaan volgen.
  trouwens zijn villa subsidie en hypotheek rente aftrek is niet hetzelfde. subsidie is namelijk niet voor het gewone plebs maar alleen voor de bovenlaag om iets te verkirjgen waar ze geen recht op hebben. Voor het plebs geldt: eigen woning = hypotheekrente aftrek = schuld bij de bank

 5. Pingback: Eindtijdsignalen en andere opmerkelijke nieuwsfeiten, aangeleverd door: Arie Goedhart | Silvia's Boinnk!!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s