( door  de redactie van de Stem van de Straat)

AMSTERDAM-NOIR- A.s. maandag heeft “De Stem van de Straat” Adame Hoyle en Maruschka Verhoek van Per slot van rekening. Omdat de reportage’s die onze gast heeft verzocht te tonen tijdens de uitzending te lang zijn om onverkort te tonen en wij deze zeer informatief achtten publiceren wij deze bij hoge uitzondering nu reeds.Hierna vast een voorproefje . Wij waarschuwen u dat men een sterke maag en veel denkwerk nodig heeft om deze beelden en  waarheid te verteren. Met negatief reisadvies geen Slachtoffers MH17:

En daarna gaat die Super PvdA ‘Huilkomediant Frans Timmermans'(veelvuldig Miljonair) er nog dunnetjes overheen met zijn goedkope act bij de VN:

‘  Marusschka wil het gaan hebben over de ‘Judas- Zussen Holleeder’ en hun ‘Media-Pooier Peter R de Vries’. Nou, daar is onze Presentor Steve Brown toevallig Hoogleraar (geen retorica) in:

en: 25 miljoen reden voor ‘Judas-Zussen Holleeder’ & Peter R. de Vries om Willem levenslang te bezorgen”.

 

Ingezonden door Adam Holy.

De eerste:

 

Na 3 minuten is het wel duidelijk wat NATO steunt en waarom het niet verwonderlijk was dat de mensen in LPR en DPR zich tegen vliegtuigen moesten beschermen. Dit plaats elke verdediging in een nader licht en doet ons afvragen waarom Nederland daar een vliegtuig doorheen stuurde! Dit is in het kader van de drang naar escalatie met Rusland heel belangrijk.

Oorlogsverklaring van het USA leger;

 

En aan Rusland en China.Een paar weken geleden oorlogsretoriek van Kerry

Odessa bloedbad, tegen betogers die de junta niet wilden 02-05-2014Het resultaat:

Wat retorica betreft: Prof Sutorius is ex strafrechter en is een kenner van retorica. Hier 5 leuke, korte lezingen over de retorica van hem:

 

Deze van Cees Hamelink is ook leuk!

 

Steven,

Ik heb een samenvattend artikel geschreven voor Maruschka op de site. Het is een vervolg op de artikelen die een indicatie geven over de ophanden zijnde oorlog. Het een en ander is, naar mijn mening, niet los van bepaalde kennis te zien  en ik derhalve veel links naar eerdere artikelen van mij geplaatst.Het is zeker teveel om allemaal nog even te lezen maar ik denk dat, als je even door de opsomming van links en de links in het artikel zelf grasduint, je een aardige indruk kunt vormen.Op mijn eigen Fb pagina kun je eindeloos veel geselecteerde artikelen en commentaren vinden. het zijn niet noodzakelijk belangrijke commentaren maar sommige van mijn vrienden zijn zeer gewaardeerd om hun kennis. Ik kan makkelijk vragen of zij bijdragen willen leveren, het zijn veelal ideologische mensen en ze zullen graag kennis uitdragen om het naderend onheil en de dictatuur in de EU onder de aandacht willen brengen. Hier de link op Perslot.van

Opmerking: Steve Brown heeft een semester  aan de UvA gevolgd bij prof Cees  Hamink.:Ex-drugsbaron op receptie UvA-hoogleraar.(bron Folia)