(van onze VVD Klasse Justitie redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Zo intensief het ‘VVD-OM’ de ‘Pedo- Demmink- Prins Claus-kliek’ uit de gevangenis houdt, zo hard laten zij de kleine man vallen die in het buitenland opzettelijk onschuldig vast zit. Zo was de eerste klas smeerpoets Officier Lucas van Delft even niet in de war, toen hij met valse bewijzen en omkoping de ex Coffeeshop houder Johan van Laarhoven levenslang bezorgde in Thailand. Daar horen wij het ‘Misdaad-journalistiek-drek’ niet over van de VVD ‘Griezel Teeven’:

Romano van der Dussen, die negen jaar onterecht in de gevangenis zat in Spanje, gaat terecht een forse schadeclaim Mark Rutte Ard van der Steurindienen tegen het Lieg en Bedrieg kabinet Rutte en zijn PvdA loopjongen Asscher. Net als van de Spaanse overheid zal Van der Dussen ook van Nederland ruim zes miljoen eisen. „Nederland is heel nalatig en misdadig geweest”. Van der Dussen: “ De Nederlandse ‘VVD-Justitie’ heeft al in 2004 te horen gekregen van de Spaanse justitie dat het sperma in de vagina van de verkrachte vrouw niet van mij was’. Eigenlijk had toen de hele aanklacht van verkrachting al gedropt moeten worden. Maar Spanje heeft dat niet gedaan, en de toenmalige corrupte Nederlandse ambassadeur heeft het rapport gewoon in een la geschoven, want die was te druk met vozen van zijn hoeren.”In 2007 kwam er via Interpol bewijs dat Mark Dixie de dader was, maar ook daar werd volgens Van der Dussen niets mee gedaan.„Ook na 2010, toen er naar aanleiding van een nieuw onderzoek door een Spaans advocatenkantoor opnieuw bewijs is geleverd, is dat opnieuw in de la geschoven en werd er door het ‘VVD-OM’ wederom geen druk uitgeoefend.”Van der Dussen zegt dat hij volgende week als hij in Nederland is een schadeclaim gaat indienen. „Ik vraag aan  het Kabinet Rutte hetzelfde bedrag als Spanje: 6.358.000 euro. Spanje heeft grove en misdadige fouten gemaakt maar de Nederlandse Justitie is net zo goed nalatig en misdadig geweest. Ze had makkelijk kunnen ingrijpen, maar heeft het gewoon laten liggen naast alle bewijzen tegen de ‘VVD-Demmink-kliek’.”Van der Dussen zei vorige week dat al die VVD smeerpoetsen bij Justitie in 2004 wisten dat aangetroffen vingerafdrukken en een DNA-spoor niet van hem waren. In 2005 werd hij veroordeeld voor een verkrachting waarvan hij pas afgelopen jaar werd vrijgesproken. Afgelopen week werd bekend dat hij een schadevergoeding van 6,5 miljoen euro eist van Spanje.
Nu moet nog de ex Coffeeshop houder Johan van Laarhoven de Staat voor de rechter dagen aangezien hij ook onschuldig zit te tuchten in de Thaise cel en ook daar doet de huidige VVD Minister van Klasse Justitie de sodomie liefhebber Ard van der Steur niks aan.