(van onze ‘Üntergang-PvdA Bestuur-Gangster’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR-‘Eichmann Samsom’ wil Partijleider blijven tot de Üntergang Compleet is.Hans Spekman
Nu is het een feit van algemene bekendheid dat de corrupte PvdA-Top sinds zijn hand en spant diensten verleent voor de VVD-misdaadgroep de arbeiders verrader ,maar nu ook kandidaat’ s voorzitter Monasch. Kandidaat-lijsttrekker Jacques Monasch eist uitleg van het ‘Judas- PvdA-Bestuur’ over de (corrupte) privileges die zijn rivalen in crime wel  krijgen, maar hij niet. Er wordt weken stiekem  vergaderd over de debatten en dat is niet de bedoeling, meent Monach terecht. ook is Monasch terecht woest dat hij het Partij verbod in acht moet nemen en niet mag praten over de peperure ‘Calgrill  Saar van Beuren‘ van ‘Playboy Samsom’ die nu loopt te Graaien en Naaien bij de  PvdA EU Graaier en Top huilacteur Fransje Timmermans. De PvdA-Top is namelijk bang dat Samsom dan vergeleken gaat worden met ‘Pedo-Bill Clinton’ of ‘Mad Dog Trump’.

 

NSB’er Asscher ’trots’ op VVD Kabinet Rutte. 

 ‘Showbizz-arbeider Spekman’ wil ‘Eichmann-Samsom’ weer als Lijstrekker.
Irene AsscherHeeft het partijbestuur van de PvdA geheime afspraken gemaakt met Diederik Samsom en Lodewijk Asscher? Dat wil PvdA-Kamerlid en kandidaat-lijsttrekker Jacques Monasch weten. Hij vraag voorzitter de dronkenlap ‘Showbizz arbeider Hans Spekman’ om opheldering, na een bericht in het AD dat het corrupte ‘Judas-partijbestuur’ de lijsttrekkersverkiezing al helemaal had uitgedacht. Monasch: ‘In het bericht staat dat het beruchte corrupte trio Spekman, Asscher en Samsom al weken bezig zijn met het stiekem  bespreken van de ‘Nep en Fop debatten’. Asscher kon zich niet vinden in de opzet en om hem gerust te stellen zijn er afspraken gemaakt dat hij niet zal worden geconfronteerd met zijn moeders misdaden als Marlboro CEO en het verleden van zijn collaberende met zijn Nazi Overgrootvader Asscher ,maar ik mag hopen dat die afspraken een zeer voorlopig karakter hebben.’ Ook hebben die Judassen mij verboden om tijdens het komende congres te spreken over het feit dat ik het enige PvdA kamerlid was die de Wil van het Volk respecteerde m.b.t. de uitslag van het associatie verdrag met ‘Maffia baas Porosjenko’ van Oekraïne.

Open debat is farce bij de PvdA-hoertjes.
Volgens Monasch gaat het allemaal veel te geheimzinnig en is er allang geen sprake meer van een open debat ‘ en daar heeft hij gelijk in. ‘Het is de bedoeling dat iedereen tot 24 oktober de kans krijgt om zich kandidaat te stellen en pas dan ga je kijken naar de aanpak van de debatten en de verdeling van de budgetten, maar niet heus. Ook zouden niet-leden stemrecht krijgen, dat kon eerst niet, toen ik mij kandidaat stelde ineens weer wel. Ik vind dat er openheid van zaken moet komen, want ze behandelen mij nu net als al die arbeiders die zij aan de VVD-misdaadgroep hebben verkocht.’ De Top PvdA-er NSB-er Asscher heeft zich overigens nog niet officieel kandidaat gesteld. De verwachting is dat hij dit vanmiddag doet begeleidt door de PvdA (kaalgeplukte )boeren Fanfare band De domme socialist.