(van onze dr.Goebbels propaganda redactie)

 AMSTERDAM-NOIR- Een homofobe flyer die huis-aan-huis is verspreid in Amsterdam-West en rechtse populistenAmsterdam Nieuw-West, roept veel verontwaardiging op onder de Rechtse populisten en bij ons.

De corrupte politie doet een ‘Showbizz- dr.Goebbels propaganda’ onderzoek. De politie doet geen onderzoek naar de armoede in Amsterdam-West waardoor veel arme jongere niet naar school kunnen veroorzaakt door de VVD en de PvdA en D66.

Wie achter de actie zit is niet bekend, want de AIVD van de PvdA ‘IJdeltuit Ronald Plasterk’ weet in dit soort van zaken nooit iets. Maar er gaan al geluiden op her en der bij de Graai en Naai Elite dat Poetin hier ook weer achter zit. In de Haat zaai en discriminatie folder wordt verwezen naar een Facebookpagina genaamd ongeldig over een Engelse zaak waar een Roemeense vader de identiteit van een homo-echtpaar openbaarde dat zijn kinderen wilde adopteren.Op de flyer worden Godsdienstwaanzigge moslims, christenen en joden opgeroepen zich te verenigen tegen homoseksualiteit. De SGP heeft zich al achter de oproep geschaard.  Zij zouden homofilie sterk afkeuren, aldus de flyer, die verder vol staat met twijfelachtige beweringen. Het percentage homo’s dat zelfmoord pleegt zou bijvoorbeeld op 200 procent liggen en de corrupte Top van de VVD zou rond de 90 procent homo en/of pedofiel zijn. Ook wordt er beweerd dat de VVD-kliek van Onno Hoes zich zou vergrijpen aan te jonge onopgeleide schandknapen.

 

Bah Rechts Populisten D’66-Yuppies, PvdA-hoertjes en VVD-Gangsters.

D66-gemeenteraadslid Yuppie Jan-Bert Vroege uitte zijn irritatie via Twitter vanuit zijn luxe appartement in de Pijp. Hij deelt een foto van de flyer en schrijft erbij: ’Bah’.

 

VVD-Gangster en Kamerlid Daniël van der Ree steunt zijn ‘Graai-collega’ direct met zijn reactie van uit zijn Luxe appartement in oud-zuid: ’Als Christen ‘Geld-Duivel’ herken ik mij hier niet in en ik ben geen ‘VVD-Pedo-Demmink'(Video).’ Daniel van der Ree, was prominent raadslid van de VVD-misdaadgroep in Amsterdam, is een gewichtig man. Zo schrijft hij graag op zijn website over hoe druk hij het wel niet heeft met het Graaien en Naaien van het ‘Klootjes Volk'(= VVD term: Labbekakken).

Hobby’s en dat gaat het niet over de Onno Hoes kliek Hobby’s.

 

“Een hobby is een tijdsbesteding voor mensen met te veel tijd, zegt men wel eens. Omdat ik de laatste acht jaar het lidmaatschap van de stadsdeelraad Oud-Zuid (VVD Bolkwerk van Bankiers Tuig van de richel) met een full time graai-baan heb Rob Oudkerk Samosm, Spekmangecombineerd, heb ik daar nooit last van gehad. ”Zo eenvoudig denkt beste (corrupte) Daniel dus: mensen met een hobby zijn luie mensen.(Meer lezen: Krapuul)  Ook de corrupte ex politieman en nu corrupt PvdA Tweede Kamerlid en homo Ahmed Marcouch walgt van de actie en schrijft op Twitter het terecht te vinden dat veel buurtbewoners in Amsterdam West verontwaardigd zijn door de ’haat flyer’ en dat hij zich verheugt na de komende verpletterende verkiezing ‘s nederlaag op het Luxe Wachtgeld dat hij gaat besteden in het buitenland en zich zal gaan storten op en vooral in zijn (schandknapen) Hobby’s. Aan geld geen gebrek! ’Discriminatie is een misdrijf, doe aangifte’, roept hij op net als toen bij Wilders. De schaamteloze man is dol op aangiftes zolang het maar niet tegen zijn eigen PvdA Bazen Spekman en Samson is.

Propaganda ‘Showbizz-Vuilnis Onderzoek’.

Zondagavond waren er zo’n twintig meldingen bij de corrupte politie binnengekomen. Het is niet duidelijk bij hoeveel mensen de folder bezorgd is. Misschien alleen bij Daniel van der Ree, Jan Bert Vroeg en de PvdA ‘Huismarokkaan Marcouch’?