Ophef om homofobe flyer bij Rechtse populisten VVD,D’66 en PvdA.

(van onze dr.Goebbels propaganda redactie)

 AMSTERDAM-NOIR- Een homofobe flyer die huis-aan-huis is verspreid in Amsterdam-West en rechtse populistenAmsterdam Nieuw-West, roept veel verontwaardiging op onder de Rechtse populisten en bij ons.

De corrupte politie doet een ‘Showbizz- dr.Goebbels propaganda’ onderzoek. De politie doet geen onderzoek naar de armoede in Amsterdam-West waardoor veel arme jongere niet naar school kunnen veroorzaakt door de VVD en de PvdA en D66.

Wie achter de actie zit is niet bekend, want de AIVD van de PvdA ‘IJdeltuit Ronald Plasterk’ weet in dit soort van zaken nooit iets. Maar er gaan al geluiden op her en der bij de Graai en Naai Elite dat Poetin hier ook weer achter zit. In de Haat zaai en discriminatie folder wordt verwezen naar een Facebookpagina genaamd ongeldig over een Engelse zaak waar een Roemeense vader de identiteit van een homo-echtpaar openbaarde dat zijn kinderen wilde adopteren.Op de flyer worden Godsdienstwaanzigge moslims, christenen en joden opgeroepen zich te verenigen tegen homoseksualiteit. De SGP heeft zich al achter de oproep geschaard.  Zij zouden homofilie sterk afkeuren, aldus de flyer, die verder vol staat met twijfelachtige beweringen. Het percentage homo’s dat zelfmoord pleegt zou bijvoorbeeld op 200 procent liggen en de corrupte Top van de VVD zou rond de 90 procent homo en/of pedofiel zijn. Ook wordt er beweerd dat de VVD-kliek van Onno Hoes zich zou vergrijpen aan te jonge onopgeleide schandknapen.

 

Bah Rechts Populisten D’66-Yuppies, PvdA-hoertjes en VVD-Gangsters.

D66-gemeenteraadslid Yuppie Jan-Bert Vroege uitte zijn irritatie via Twitter vanuit zijn luxe appartement in de Pijp. Hij deelt een foto van de flyer en schrijft erbij: ’Bah’.

 

VVD-Gangster en Kamerlid Daniël van der Ree steunt zijn ‘Graai-collega’ direct met zijn reactie van uit zijn Luxe appartement in oud-zuid: ’Als Christen ‘Geld-Duivel’ herken ik mij hier niet in en ik ben geen ‘VVD-Pedo-Demmink'(Video).’ Daniel van der Ree, was prominent raadslid van de VVD-misdaadgroep in Amsterdam, is een gewichtig man. Zo schrijft hij graag op zijn website over hoe druk hij het wel niet heeft met het Graaien en Naaien van het ‘Klootjes Volk'(= VVD term: Labbekakken).

Hobby’s en dat gaat het niet over de Onno Hoes kliek Hobby’s.

 

“Een hobby is een tijdsbesteding voor mensen met te veel tijd, zegt men wel eens. Omdat ik de laatste acht jaar het lidmaatschap van de stadsdeelraad Oud-Zuid (VVD Bolkwerk van Bankiers Tuig van de richel) met een full time graai-baan heb Rob Oudkerk Samosm, Spekmangecombineerd, heb ik daar nooit last van gehad. ”Zo eenvoudig denkt beste (corrupte) Daniel dus: mensen met een hobby zijn luie mensen.(Meer lezen: Krapuul)  Ook de corrupte ex politieman en nu corrupt PvdA Tweede Kamerlid en homo Ahmed Marcouch walgt van de actie en schrijft op Twitter het terecht te vinden dat veel buurtbewoners in Amsterdam West verontwaardigd zijn door de ’haat flyer’ en dat hij zich verheugt na de komende verpletterende verkiezing ‘s nederlaag op het Luxe Wachtgeld dat hij gaat besteden in het buitenland en zich zal gaan storten op en vooral in zijn (schandknapen) Hobby’s. Aan geld geen gebrek! ’Discriminatie is een misdrijf, doe aangifte’, roept hij op net als toen bij Wilders. De schaamteloze man is dol op aangiftes zolang het maar niet tegen zijn eigen PvdA Bazen Spekman en Samson is.

Propaganda ‘Showbizz-Vuilnis Onderzoek’.

Zondagavond waren er zo’n twintig meldingen bij de corrupte politie binnengekomen. Het is niet duidelijk bij hoeveel mensen de folder bezorgd is. Misschien alleen bij Daniel van der Ree, Jan Bert Vroeg en de PvdA ‘Huismarokkaan Marcouch’?

 

 

24 reacties op “Ophef om homofobe flyer bij Rechtse populisten VVD,D’66 en PvdA.

 1. Daar kan dit ook nog wel bij :
  LUXEMBURG – Het risico op armoede of sociale uitsluiting in Nederland is tussen 2008 en 2015 gegroeid. Dat blijkt uit cijfers die het Europees statistiekbureau Eurostat maandag heeft gepubliceerd . (de Telegraaf van vandaag)

  Dankzij Mart Rukke de €U, de Familie Amsberg/Zorreguita en falende politici.
  Houzee !

 2. Joop van den Ende Theaterproducties is verhuisd naar een nieuw kantoor op de Zuidas, aan De Boelelaan 30 in Amsterdam. De grote winst is dat Stage Entertainment en Joop van den Ende Theaterproducties nu beschikken over vijf porno studio’s in het eigen hoofdkantoor. De verbouwing nam ruim een jaar in beslag, onder meer door de uitbreiding met een derde verdieping. De totale oppervlakte van het nieuwe kantoor is 5000m2.

 3. Het is een onderdeel van de NWO. Promotie van homo en lesbo en pedo.

  Om gezinnen en huwelijken, d.w.z. om de samenhang van gezond volksempfinden te ontwrichten. Om de geest van de bevolking te ondermijnen. Om de jeugd in hun ontwikkeling van hun puberteit te verwarren met types als vieze Gordon in het Sesamstraat journaal.

  Veel demonische satanische rituelen staan in verband met sodomie en pedo-sport.

  De elite controleert het liefst een bevolking die makkelijk te manipuleren is en geen weerstand meer biedt. Mensen die slachtoffer zijn van echtscheiding hebben minder steun in de familie en omgeving tegen de graai-elite.

 4. Van de flat flikkeren of stenigen hoeft nu ook weer
  niet voor mij. Maar om nu te zeggen dat ik kontkrik-
  -ende homo’s zo een verrijking voor de menselijke
  soort vind is mij net iets teveel oecumene .

  • Ja daar kan ik me ook wat bij voorstellen.En ik word er een beetje moe van dat het eigenlijk allemaal gewoon door je strot wordt geduwd al dat homo gedoe op teevee krant teletekst etc etc.Ik denk dat je mocht je een solicitatie hebben in de toekomst of in je paspoort ofzo dat je er dan in moet zetten/aanvinken dat je geen gay ben.Heel irritant dat om aandacht schreeuwen elk moment en janken en blerren als kleine kinderen

   • Zo is het maar net. Het is vooral die verplichte acceptatie
    -door de strot duwen- op straffe van discriminatie die bij mij
    een individuele tunnelvisie doet aanscherpen .
    Net zoals politici vandaag de dag een Apolitiek gevoel op –
    – roepen . Minderheid groepjes met een meerderheidsbelang.

 5. Pingback: Eindtijdsignalen en ander opvallend nieuws, verzameld door: Arie Goedhart | Silvia's Boinnk!!!

 6. De P.C. Hooftstraat wordt een ware homo sterrenstraat. Naast homo Gordon en homo Roelvink wonen ook homo Albert Verlinde en lesbo Conny Witteman in de straat. ,,En hierachter wonen ook nog homo Robert ten Brink, Chantal Janzen en homo Bert Kuizenga”, vult homo Roelvink aan. ,,Je komt elkaar tegen in het homo park , maar het is niet alsof je elke keer bij elkaar op de koffie zit.”

  • Onno Hoes in een undercoverfimpje met Gordon:

   Onno: kom je morgen bij mij langs, Albert is weg.

   Gordon: moeilijk, mijn agenda is rete-vol. Maandag Rutte in het Torentje, dinsdag moet ik Kameel rijden, rest van de week bonken in Hilversum, in het weekend zadelpijn. Dat wordt over 2 weken pas, Onno.

   Onno: goed Goor, ik red me voorlopig wel met een blikje vers materiaal in mijn AZC.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s