(door onze Discovery-Noir VOC redactie)

steve-brown-yellow-bridgeAMSTERDAM-NOIR-Steve Brown was in Indonesië in het kader van het maken van de Docu-Noir:”Dutch VVD-Prime Premier Rutte Killing Fields VOC. OK!”
Bij een ingestorte brug nabij het beeldschone Indonesische eiland Bali zijn gisteren 16 oktober 2016 negen mensen overleden. Daarnaast raakten nog eens zo’n 30 mensen gewond. Het ongeluk vond plaats bij de Yellow Bridge op Nusa Lembongan, een klein eilandje vlakbij Bali. Laat dat nu uitgerekend de brug zijn waar Brown vele malen over heen is gereden.

 

Binnenkort een uitgebreide reportage daarover bij “De Stem van de Straat”-Salto2.

De meeste slachtoffers zouden, nadat ze in het water waren gevallen, zijn geraakt door de brokstukken van de brug. Volgens de Indonesische autoriteiten bevonden zich onder de slachtoffers drie kinderen tussen de 3 en 9 jaar oud. Twee van de gewonden zijn er ernstig aan toe. Er zouden geen toeristen bij het ongeluk zijn betrokken.Volgens ooggetuigen liepen er op het moment van het ongeluk te veel mensen op de brug, deze waren onderweg naar een religieuze ceremonie.De Yellow Bridge verbindt Nusa Lembongan met het nabijgelegen eiland Nusa Ceningan.