(van onze ‘Üntergang-PvdA Bestuur-Gangster’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR- De Untergang  van de arbeiders verraders partij de PvdA komt met de dag dichterbij.
henk-nijboer
PvdA bekent weer kleur en haalt niet het bloedgeld weg bij de Zorg Maffia bazen die minimaal 11 miljard hebben gestolen van Jan met de Pet. En dat die poet jaarlijks toe neemt en alleen gebruikt wordt voor mega salarissen en bonussen voor de Zorg Bobo’s. De Verkiezingen naderen en de PvdA aapt de SP na, maar dan wel door met een puk de laagste klasse nog meer kaal voorstel te komen het eigen risico af te schaffen. Het is bijna als een dief die na drie jaren berouw heeft en zijn gestolen ‘Bloed-buit’ terug geeft aan zijn zwaar mishandelde zieke slachtoffers. Vergeet u niet dat de PvdA eerst zelf het eigen risico heeft ingevoerd in dienst van de VVD-misdaadgroep.De VVD ‘PvdA-hoertjes’ willen een lastenverzwaring doorvoeren om zo het eigen risico in de ‘Maffia-Zorg’ van het VVD ‘Rippersechtpaar Schippers’ te kunnen schrappen. M.a.w. een Sigaar uit eigen doos!

PvdA Eerlijk Delen: Geheime deal over Belasting compensatie ‘Graai-King Willem’.

Het eigen risico voor de zieken is nu 385 euro met als gevolg 200 duizend zorgmijders. Om er een streep doorheen te zetten, wil de PvdA alle schijven van de inkomstenbelasting met 1 procent verhogen. Dat moet Schippers de Zorg Rippersvier miljard euro opleveren, precies genoeg om het afschaffen ervan te kunnen bekostigen.Dat staat in het Propaganda Lieg en Bedrieg verkiezingsprogramma van de partij, onthult Kamerlid Henk Nijboer aka “Sigaar uit eigen Doos”, tevens een berucht corrupte lid van de PvdA ‘NSB-commissie‘ voor het arbeiders verraders  partijprogramma.Hoewel meer partijen af willen waaronder de SP van het eigen risico of dat sterk omlaag willen brengen, is de PvdA die er een financieel plaatje van ‘Sigaar uit eigen doos’ bij levert. Of alle burgers en met name die uit de laagste klasse er even blij mee zullen zijn, is de vraag.

Dijsselbloem en Wiebes verschil moet er wezen: Bijna pensioen 75.000 euro bonus en 1,5 miljoen uitkering Prinses Amalia.
Het gaat namelijk om een belasting maatregel die geen onderscheidt maakt tussen de hoogste en de laagste inkomsten groepen en dat is nu de PvdA ten voeten uit als het gaat om Eerlijk Delen. Pikant is wel dat het ‘Syfilis- Koninghuis’ is vrijgesteld van deze belasting maatregel, maar goed die zijn toch al van de wieg tot het graf buiten zorg. En gelukkig maar want hoe zou bijv. de puber Prins Amalia van haar schamele Taxfree uitkering van 1.5 miljoen euro per jaar haar eigen risico kunnen betalen.