(van onze dr. Goebbels Propaganda redactie )

AMSTERDAM-NOIR-New Top ‘Dutch-export-product’: ‘Aboutaleb-Oprotten’ en ‘Rutte- Sterven Maar! Ministerie van Veiligheid en Justitie van Ard van der Steur Schippers de Zorg Rippersbeïnvloedt internetdiscussies ( Noot).
De SP krijgt op Twitter de wind van voren van betaalde ‘Justitie-Twitter-Trollen’ vanwege een terecht bericht van SP-kandidaat Lilian Marijnissen over het nieuwe euthanasieplan ‘Moordplan’ op de armen van het Lieg en Bedrieg Kabinet. De dochter van SP-bons Jan Marijnissen liet op het sociale medium haar terechte afkeur blijken voor het mogelijk duistere plan van ministers Schippers “aka de ‘Zorg-Ripper’ (Volksgezondheid voor de Rijken ) en ‘Mega-Fauder- Van der Steur’ ( Klasse Justitie) om ook arme senioren die ’lijden onder het armoedige en vernederende leven onder het Lieg en bedrieg Kabinet’ de mogelijkheid te geven om met professionele hulp uit het leven te stappen. Het is niet duidelijk of de twee VVD Elite-gangsters met professionele hulp hun corrupte Moordende politie bedoelen of gewoon gebrek aan zorg. Nu is dat alleen mogelijk voor zieke mensen die ondragelijk en uitzichtloos lijden o.a. door gebrek aan zorg of geld.

Kleren bij de kledingbank en eten bij de Voedselbank dat doen 2,5 miljoen kandidaten voor euthanasie plan.

Mark rutte Aka Sterf maarLilian Marijnissen is tegen het plan en suggereert in een tweet dat de overheid arme ouderen bewust een voortijdig levenseinde toewenst,wat overigens voor elk weldenkend mens dagelijks waar te nemen is. Milan Marijnissen: „Zorgwekkend. Schippers is weer eens op hellend vlak. De ouderenzorg is niet op orde, veel arme ouderen zijn eenzaam en zitten met pis langs de benen in de bejaarden tehuizen van de PvdA ‘Bejaarden Melker Martin van Rijn’ en dan wordt levensbeëindiging makkelijker?”De ‘Justitie-Trol-twitteraars’ noemen de SP-tekst in reacties ’ongepast’, ’onder de gordel’, ’pijnlijk’, ’misplaatst’, ’ziek’, ’dom’ en ’beneden alle peil en prijzen Van der Steur en Schippers de Hemel in als extreem goede politici die als echte VVD-ers nooit liegen en stelen of armen en zieken ( bejaarden) mensen naar het leven staan ’.

 

Noot:vj2