Justitie-Trollen’ halen Marijnissen door de stront vanwege kritiek op ‘Moordenaar’ Schippers en Van der Steur.

(van onze dr. Goebbels Propaganda redactie )

AMSTERDAM-NOIR-New Top ‘Dutch-export-product’: ‘Aboutaleb-Oprotten’ en ‘Rutte- Sterven Maar! Ministerie van Veiligheid en Justitie van Ard van der Steur Schippers de Zorg Rippersbeïnvloedt internetdiscussies ( Noot).
De SP krijgt op Twitter de wind van voren van betaalde ‘Justitie-Twitter-Trollen’ vanwege een terecht bericht van SP-kandidaat Lilian Marijnissen over het nieuwe euthanasieplan ‘Moordplan’ op de armen van het Lieg en Bedrieg Kabinet. De dochter van SP-bons Jan Marijnissen liet op het sociale medium haar terechte afkeur blijken voor het mogelijk duistere plan van ministers Schippers “aka de ‘Zorg-Ripper’ (Volksgezondheid voor de Rijken ) en ‘Mega-Fauder- Van der Steur’ ( Klasse Justitie) om ook arme senioren die ’lijden onder het armoedige en vernederende leven onder het Lieg en bedrieg Kabinet’ de mogelijkheid te geven om met professionele hulp uit het leven te stappen. Het is niet duidelijk of de twee VVD Elite-gangsters met professionele hulp hun corrupte Moordende politie bedoelen of gewoon gebrek aan zorg. Nu is dat alleen mogelijk voor zieke mensen die ondragelijk en uitzichtloos lijden o.a. door gebrek aan zorg of geld.

Kleren bij de kledingbank en eten bij de Voedselbank dat doen 2,5 miljoen kandidaten voor euthanasie plan.

Mark rutte Aka Sterf maarLilian Marijnissen is tegen het plan en suggereert in een tweet dat de overheid arme ouderen bewust een voortijdig levenseinde toewenst,wat overigens voor elk weldenkend mens dagelijks waar te nemen is. Milan Marijnissen: „Zorgwekkend. Schippers is weer eens op hellend vlak. De ouderenzorg is niet op orde, veel arme ouderen zijn eenzaam en zitten met pis langs de benen in de bejaarden tehuizen van de PvdA ‘Bejaarden Melker Martin van Rijn’ en dan wordt levensbeëindiging makkelijker?”De ‘Justitie-Trol-twitteraars’ noemen de SP-tekst in reacties ’ongepast’, ’onder de gordel’, ’pijnlijk’, ’misplaatst’, ’ziek’, ’dom’ en ’beneden alle peil en prijzen Van der Steur en Schippers de Hemel in als extreem goede politici die als echte VVD-ers nooit liegen en stelen of armen en zieken ( bejaarden) mensen naar het leven staan ’.

 

Noot:vj2

15 reacties op “Justitie-Trollen’ halen Marijnissen door de stront vanwege kritiek op ‘Moordenaar’ Schippers en Van der Steur.

 1. Meteen cadeau doen aan nieuwe nederlanders die pil.
  Goed voor de uitvaartbranche . Er zijn wel erger dingen,
  Wat te zeggen van het plan dat nieuwe nederlanders ver-
  plicht een filmpje van een kontkrikkende Albert V. in gemeen-
  -schap met Onno H. moeten bekijken en daarna een document
  moeten onderteken dat ze het allemaal heel tedere echte Liefde
  met een hoofdletter vinden op straffe van uitzetting .

 2. iedere plan dat de hoer schipper maak is tegen de menselijkheid
  een aanklacht bij de VN voor grove mensen rechten schending dat moet ze in haar anus krijgen

  • In de Rotterdamse politiek is commotie ontstaan over een omstreden uitspraak van wethouder Marianne van den Anker van Leefbaar Rotterdam. De politica vindt dat de Nederlandse staat zwangerschappen bij risico-ouders moet kunnen afbreken, zo stelt ze op haar weblog. De VVD en het CDA zijn verbijsterd over het voorstel van hun coalitiepartner.

   “In Nederland is zwangerschapsonderbreking en gedwongen anti-conceptie een taboe. (..) Ik wil drie specifieke doelgroepen benoemen van wie ik vind dat gedwongen zwangerschapsonderbreking en gedwongen anti-conceptie uit de taboesfeer moeten worden gehaald. Dit betreft kinderen van verslaafde ouders, (Antilliaanse) tienermoeders en verstandelijk gehandicapten”, stelt Van den Anker. Volgens haar is de kans te groot dat kinderen in dergelijke gezinnen ‘zonder liefde en affectie, in een sfeer van geweld, verwaarlozing, mishandeling en seksueel misbruik’ opgroeien. De wethouder van Volksgezondheid wijst daarbij op cijfers van de Rotterdamse GGD. Van de tienduizend scholieren zouden er 796 mishandeld zijn, en nog eens 288 seksueel misbruikt zijn.

 3. De mediamagnaat staat internationaal hoog in aanzien, mede door megahits als Big Brother en The Voice, maar op eigen bodem scoort de groep maar matig. Sanoma heeft onvoldoende middelen om nog extra in SBS te investeren. Talpa heeft veel porno geld, maar john De Mol wil in ruil daarvoor meer zeggenschap over de programmering. Geruchten over een breuk tussen de aandeelhouders houden aan.

  • Het gaat de laatste jaren weliswaar iets beter met kijkcijfers(piets weer bericht kijkcijferkanon)van de zendergroep (SBS 6, Veronica, Net 5, SBS 9), zeker sinds ze de Champions League in huis hebben. Maar SBS betaalt naar verluidt een slordige 20 miljoen per jaar voor de uitzendrechten. In verhouding levert het voetbal over de gehele linie niks op. Nog steeds blijft de zendergroep qua kijkcijfers lichtjaren achter bij NPO en RTL Gay.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s