(van onze Internationale Perverse Elite-Gangster redactie i.s.m. onzer Wie neukt wie Privé redactie)

AMSTERDAM-NOIR- ‘Gore’ bejaarden valse nichten Gordon en Joling krijgen cocaïne Mark Rutte en Gordonsnuivend kwart miljoen van ‘Maffia-boss John de Mol’ om bejaarden uit te melken’.
Het huisblad van de Clintons the New York Times kwam gisteren met het bericht dat ‘Mad Dog Trump’ een ‘Rapist-Octopus’ is. Tja, wie is dat niet in die ‘Elite-Gangster’ kringen. Terwijl de US verkiezingen dus nu ontaard zijn in wie is de grootste Rapist en Pedofiel? (Video) Is dat ‘Pedo-Bill’ aka “de Cigar” of Mad Dog Trump aka“de Octopus”? En wie van die twee corrupte perverts gaat het Witte Huis in. Maakt het wat uit wie het wordt? Beide staan pal achter het Kapitalisme. Maar ook was er klein Hollands nieuws gisteren. Bij de “Zwarte Piet” Humberto Tan(Video) van ‘Coca Boss John de Mol’(Video) werden op een bijna debiele manier de twee Top VVD Valse nichten Geer en Goor de hemel in geprezen als de redders van de door hun partij Boss Rutte de dood in gejaagde arme bejaarden.

Humberto Tan had wat seniele bejaarden van stal gehaald die stotterend van een papiertje jan Meeus Peter R de Vriesmoesten aflezen dat Geer en Goor extreem oprechte en goede mensen zijn. Dan mocht de niet gedouchte Hoofdredacteur ‘Smutsbak Frans Loman‘ van het op één haar na failliete bejaarde seniele mannen Vod-Panorama wat reclame maken met een stokoud contract dat de lafbek had getekend met No Surender. Hij werd daarbij gesteund door  de NRC misdaadjournalist-drek  Jan Meeus de aarts lelijke loopjongen van
‘Politie-informant Peter R. de Vries’. Te gênant van woorden en men kreeg er gewoon plaats vervangende schaamte van. Wie trapt daar nou in? De boodschap was dat deze twee bij tijd en wijlen valse snikkende BN-Hoeren Geer en Goor de ‘Televizier-Cock- Ring’ verdienen. Tja, dat is Kapitalisme en hun ‘Pulp-Media-Maffia’

 

Geld kankertest middels fraude in zakken farmareus en niemand gearresteerd.Dat is ook het Kapitalisme.
Het Antoni van Leeuwenhoek ziekenhuis (AVL) is vijfentwintig jaar lang voor tientallen miljoenen euro’s opgelicht door de lijkenpikker Japanse farmareus FujiRebio,hetgeen een extreem strafbaar feit is.Dat Glitter SBS Kip Gerard JolingMisdaadbedrijf verkocht al die tijd kankertests van het AVL zonder de afgesproken royalty’s af te dragen. Daarmee verdwenen vele miljoenen, die voor kankeronderzoek gebruikt hadden kunnen worden, in Japanse Elite-Gangster zakken. Multinational FujiRebio maakt al sinds begin jaren tachtig in een stadje bij New York testkits waarmee artsen kunnen controleren of de behandeling van borstkanker aanslaat.De borstkankertest (CA15-3 genaamd) wordt door alle ziekenhuizen in de hele wereld gebruikt en is mede gebaseerd op onderzoek van het AVL. Daarom werd in 1984 contractueel vastgelegd dat FujiRebio 4% van de verkoopprijs van iedere test moet afdragen aan het Nederlandse instituut.Enkele jaren geleden kreeg het AVL argwaan over de betalingen van FujiRebio. Het Mega-Misdaad-schandaal rond de onbetaalde miljoenen werd ontdekt door Koen Verhoef, manager bij het onderzoekscentrum. „Wij hadden bij het AVL enkele vragen over de hoogte van hun afdracht, dus informeerden wij bij FujiRebio naar de verkoopcijfers. Daar werd agressief op onze vragen gereageerd. Dat deed ons besluiten tot diepgaand onderzoek”, aldus Verhoef.FujiRebio wilde gisteren niet reageren en trekt verder een lange neus, want wie doet dergelijke misdadige multinationals wat. Dat is ook Kapilisme en daar staat de VVD-misdaadgroep met Godfather Rutte’ en zijn Geer en Goor weer pal voor.