(van onze Olympische ‘Royal-Heineken verslaafde’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Medaillewinnaars in Holland Heineken House en Televizier-Ring naar maurits-hendriksHMH.
Rutte is verrukt.Waarom mochten de sporters niet langer blijven zuipen en snuiven in het Holland Heineken House met de winnaar ‘IOC Captain Gay Eurlings’ de huisvriend van King Willem.De zogenoemde ‘losersvlucht’ voor Nederlandse sporters in het algemeen en in het bijzonder van Yuri van Gelder(Video) bij de Olympische Spelen van Rio de Janeiro pakte desastreus uit in de publiciteit. Dat bralde chef de Losers mission Maurits Hendriks maandagavond bij het ‘ Linkse’ VARA televisieprogramma van subsidie Miljonair Pauw. Pauw stelde geen enkele vraag hoe het toch mogelijk is dat de Dutch IOC geleidt wordt door een algemeen bekende vrouwenmepper Camiel Eurlings, die corrupt is tot op het bot. Dus de loopjongen Hendriks van Eurlings mocht zijn ‘Losers-straatje’ weer eens schoonvegen bij de ‘Linkse’ VARA op kosten van ‘Jan met de Pet’. De VARA ontvangt voor die  propaganda hand en spant diensten van het Lieg en Bedrieg Kabinet Rutte met zijn PvdA loopjongen Asscher een subsidie uitkering van ver over de 100 miljoen euro per jaar en zijn geen losers, maar ‘Linkse’ Zakkenvullers!

John van den Heuvel:Kijk allemaal naar mijn ‘Captain Gay Eurlings’ Witwas-video voor Rutte& King Willem.

Medaillewinnaars van Holland Heineken House voor propaganda naar ‘Hofnar Rutte’ en ‘Graai-koningspaar.

Verdachte zware mishandeling en beroving ‘Captain Gay Eurlings’&Rutte in één ‘Poep-bootje’ op Kings Day.
Hendriks: “Dat ga ik en mijn Boss Eurlings over vier jaar in Tokio zeker anders doen en het is niet waar dat Eurlings in het Holland Heineken House Barliaanse schandknapen zat af te rossen of sporters dronken in de kont kneep.” De betreffende vlucht bracht ongeveer halverwege het evenement sporters terug op elkaar gevouwen als sardientjes in economie class die ‘klaar’ waren, om atleten die nog in actie moesten komen in het olympisch dorp niet voor de voeten te lopen en dat zij niet de hele dag net als Eurlings in het Holland Heineken House zouden gaan zitten zuipen en cocaïne gaan zitten snuiven”. “Vooraf leek het een goedkoop idee. Iedereen moest van te voren akkoord gaan al, realiseerde zij zich denk ik ook niet precies wat het inhield die domme sporters. Alleen Yuri van Gelder had het door en die hebben we dus gelijk even aangepakt”.

Altijd Goud voor de Koninklijke Familie.
We hebben het ook nog op een typisch Hollandse manier gedaan; één vlucht, zo goedkoop mogelijk voor de sporters en mijn King Willem met zijn Taxfree-Family in hun ‘Staats-Royal-privé Jet‘. Ook ‘Hofnar Rutte’ en King Willem Drankorgelzijn ‘billenmaatje Eurlings’ zijn in een privé jet terug gegaan, maar dat zijn dan ook geel losers zoals die domme sporters, ha,ha,ha, maar mijn bazen. We hebben het onderschat. Het was niet goed voor de publiciteit en dat leidde alleen maar af dat de Russen niet deugen.” Pikant is dat achteraf is gebleken dat toen ‘Graai-King Willem’ en zijn ‘Exotica-bruid Maxima’ met hun wereld vreemde kinderen zaten te juichen op de eretribune voor Holland ondertussen stiekem het Nederlandse Erfgoed aan het uitverkopen waren en de opbrengst van die bloed VOC-miljoenen in zijn zak stak(Video). En dat zijn ‘Hofnar Rutte’ bezig was om Prinses Amalia een Taxfree jaar uitkering van 1,5 miljoen per jaar te geven dat is wel even meer dan een Gouden Medaille.