(van onze VVD en PvdA Bestuur-Gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR-‘Iman-Samsom‘ en ‘Rent a Pechtold’&’stiefzoon Klaver PechtoldKlaver’: Geen referendum en democratie over Nexit.Landverrader Rutte’ wil Maffia-Oekraïneverdrag ongewijzigd ondertekenen.
Premier ‘Don Corleone Rutte‘ bralde maandagmorgen met het corruptste deel van de oppositie over de uitslag van het referendum over het verdrag tussen de EU en Oekraïne van Maffia Boss Oligarch Porosjenko. Hij wil weten met welke oplossing de fractievoorzitters van CDA, ‘Rent a D66’, ChristenUnie, ‘Nep en Fop GroenLinks’ en SGP ( Bijbelbelt) kunnen leven om de Wil van het Volk weer eens te verkrachten. In de ‘Tweede-slangenkuil- Kamer’ is men altijd wel te porren om het Volk te naaien.

In april stemde een meerderheid van het Volk tijdens een raadgevend referendum tegen het Maffia-verdrag. Rutte liet daarop weten de Wil van het Volk naast zich neer leggen en zogenaamd in Brussel te gaan zoeken kussen naar een uitweg waarmee recht wordt gedaan aan de nee-stem. Hij beloofde de Kamer voor volgende maand met een Lieg en Bedrieg reactie op de uitslag te komen, wat hij volgens de wet direct na de uitslag van het referendum had moeten doen.

Steve Brown aangevallen op de Dam door  Minister ‘Hennis-politie’ en Judas Juncker Kiss‘GroenLinks-Provocateur’ Oekraïne manifestatie.De oppositie heeft eerder aangegeven voor de Show dat recht moet worden gedaan aan de uitslag van het referendum. Voor een mogelijk compromis met de Elite van de EU-lidstaten heeft Rutte de steun van oppositiepartijen nodig. Het Lieg en Bedrieg kabinet Rutte met zijn PvdA loopjongen Asscher heeft namelijk geen meerderheid in de Eerste Kamer.Rutte heeft steeds gezegd dat de kans groot is dat zijn missie niet slaagt. Dan zal Nederland het verdrag niet ratificeren(kuch).De corrupte fractieleiders van de oppositiepartijen wilden na afloop van het overleg weinig kwijt. ,,We hebben ons laten informeren en meer kan ik er niet over zeggen. We hebben het echt alleen aangehoord”, loog Alexander Pechtold (D66). CDA-fractieleider Sybrand Buma zat op dezelfde leugen lijn. ,,Ik kan zeggen dat ik heb geluisterd, zoals ik vooraf had aangekondigd”, aldus Buma, die niet wilde aangeven of het gesprek wel zin had gehad en of er concrete voorstellen waren voorgelegd, want hij wil beslist het Volk niet informeren dat het weer naar goed Haagse gebruik zal worden verkracht.