Rutte sprak met oppositie over hoe de Wil van het Volk te verkrachten m.b.t. Referendum

(van onze VVD en PvdA Bestuur-Gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR-‘Iman-Samsom‘ en ‘Rent a Pechtold’&’stiefzoon Klaver PechtoldKlaver’: Geen referendum en democratie over Nexit.Landverrader Rutte’ wil Maffia-Oekraïneverdrag ongewijzigd ondertekenen.
Premier ‘Don Corleone Rutte‘ bralde maandagmorgen met het corruptste deel van de oppositie over de uitslag van het referendum over het verdrag tussen de EU en Oekraïne van Maffia Boss Oligarch Porosjenko. Hij wil weten met welke oplossing de fractievoorzitters van CDA, ‘Rent a D66’, ChristenUnie, ‘Nep en Fop GroenLinks’ en SGP ( Bijbelbelt) kunnen leven om de Wil van het Volk weer eens te verkrachten. In de ‘Tweede-slangenkuil- Kamer’ is men altijd wel te porren om het Volk te naaien.

In april stemde een meerderheid van het Volk tijdens een raadgevend referendum tegen het Maffia-verdrag. Rutte liet daarop weten de Wil van het Volk naast zich neer leggen en zogenaamd in Brussel te gaan zoeken kussen naar een uitweg waarmee recht wordt gedaan aan de nee-stem. Hij beloofde de Kamer voor volgende maand met een Lieg en Bedrieg reactie op de uitslag te komen, wat hij volgens de wet direct na de uitslag van het referendum had moeten doen.

Steve Brown aangevallen op de Dam door  Minister ‘Hennis-politie’ en Judas Juncker Kiss‘GroenLinks-Provocateur’ Oekraïne manifestatie.De oppositie heeft eerder aangegeven voor de Show dat recht moet worden gedaan aan de uitslag van het referendum. Voor een mogelijk compromis met de Elite van de EU-lidstaten heeft Rutte de steun van oppositiepartijen nodig. Het Lieg en Bedrieg kabinet Rutte met zijn PvdA loopjongen Asscher heeft namelijk geen meerderheid in de Eerste Kamer.Rutte heeft steeds gezegd dat de kans groot is dat zijn missie niet slaagt. Dan zal Nederland het verdrag niet ratificeren(kuch).De corrupte fractieleiders van de oppositiepartijen wilden na afloop van het overleg weinig kwijt. ,,We hebben ons laten informeren en meer kan ik er niet over zeggen. We hebben het echt alleen aangehoord”, loog Alexander Pechtold (D66). CDA-fractieleider Sybrand Buma zat op dezelfde leugen lijn. ,,Ik kan zeggen dat ik heb geluisterd, zoals ik vooraf had aangekondigd”, aldus Buma, die niet wilde aangeven of het gesprek wel zin had gehad en of er concrete voorstellen waren voorgelegd, want hij wil beslist het Volk niet informeren dat het weer naar goed Haagse gebruik zal worden verkracht.

18 reacties op “Rutte sprak met oppositie over hoe de Wil van het Volk te verkrachten m.b.t. Referendum

 1. THRILLER: DE AFTOCHT VAN ADVOCAAT GERARD VAN DER MEER
  In de video DTV_Afl_89_-_Het_hoger_beroep_Deel_2.mp4 op 26:42 laat Eric Donk een plaatje zien van een tekst [1] op z’n website JDTV. Er staat :
  “Op het ogenblik heb ik dit materiaal ook nog altijd niet terug gekregen en heeft de rechter blijkbaar zelfs geoordeeld dat ik deze spullen voorlopig nog niet mag terug krijgen. Hierdoor zijn de beelden die naar mijn mening nieuwswaardig zijn, nog altijd niet te zien en krijg ik geen eerlijke kans om mij tegen de aantijgingen van de officier van justitie te verdedigen. Helaas gaat het zo ver dat zelfs de algemeen secretaris van de NVJ bevooroordeeld lijkt te zijn, aangezien hij er van overtuigd lijkt dat ik mij schuldig heb gemaakt aan het plaatsen van graffiti’s, ipv het vastleggen daarvan met als doel om deze misstand openbaar te maken. Toen ik hem recent belde om hem te informeren over de DNA kwestie en mijn aanstaande arrestatie, kreeg ik te horen dat ik geen lid van de NVJ ben en dat contributie voor persvrijheid gaat. Ergens natuurlijk goed te begrijpen, maar natuurlijk wel een beetje opmerkelijk voor een organisatie die zegt voor persvrijheid op te komen.”
  Eric Donk verklaart tijdens het telefoon gesprek in de Video tegen Van Der Meer om de tekst op zijn weblog [1] aan te passen : “om deze misstand openbaar te maken.” te wijzigen in “om deze misstand (Demmink pedofilie) openbaar te maken.”. Anno 11 Oktober 2016 heeft Eric Donk deze toegezegde wijziging nog steeds niet doorgevoerd. Maar een misstand is natuurlijk geen vergrijp, misdrijf of overtreding :
  mis’stand, m. (-en), 1. gebrek, daardoor ontstaande dat
  iets niet past bij iets anders waarmee het verenigd voor-
  komt; -2. verkeerdheid, verkeerde toestand: waaraan
  schrijft hij nu eigenlijk de misstanden in onze maat-
  schappij toe?; de misstand van onvoldoende bemanning
  der schepen.
  Maar waarom zou hij, een misstand is en blijft een misstand en het blijken niet zijn woorden te zijn maar die van de algemeen secretaris van de NVJ, Thomas Bruning, die al minimaal sinds 2013 deze functie bij de NVJ bekleedt :
  http://www.rethinkingmedia.nl/2013/04/07/nvj-soap-wordt-persoonlijk-algemeen-secrataris-bruning-moet-hangen/
  Van der Meer is echter tijdens het telefoon gesprek zeer eigenwijs en lullig bezig door ad hoc de betekenis en context van `deze misstand’ te associëren met `vergrijp’, misdrijf of overtreding. Advocaat Gerard Van Der Meer wilde zeer duidelijk van de Micha Kat rechtszaken af, en wel zo snel mogelijk. De echte reden was natuurlijk niet de Graffiti zaak, maar de Bart Mos zaak, zoals nu achteraf blijkt. Het wordt nu langzaam duidelijk dat achter de schermen Advocaat Gerard van der Meer is benaderd door diverse kopstukken uit de mainstream media, de Vereniging van Journalisten, De Raad voor de Rechtspraak, de Telegraaf, TMG etc. om de voor hun zeer penibele Bart Mos zaak in `goede banen’ te leiden. Dit veel te meer aangezien Advocaat Gerard Van Der Meer zelf verklaarde tegen cliënt Micha Kat dat de audio-tapes van opgenomen telefoongesprekken tussen Micha Kat en Bart Mos waren vervalst, en nu in 2016 blijken deze te zijn zoekgeraakt, aangezien ze bij de hoger beroep zaak van Donderdag 6 Oktober j.l. niet zijn afgespeeld. Wel heeft Van Der Meer in 2014 de druk aardig op de ketel laten zetten van zowel Micha Kat en Eric Donk, omdat de additionele eis van afname van DNA geen rechtsgeldige eis van het OM kan zijn. Er had namelijk geen geweldsdelict plaatsgevonden. Ook hier heeft Van Der Meer de boel bewust verzaakt voor zijn cliënten. Misschien zelfs wel in opdracht van derde partijen.
  Het enige dispuut tussen Donk en Kat zijn de Video rechten en gerelateerd geld. Van Der Meer heeft zeer handig gebruik gemaakt van de tekst op de website van Eric Donk, waarbij het niet onwaarschijnlijk is dat Donk zelfs is gecoacht bij het opstellen hiervan op z’n weblog pagina [1].
  [1] vrijdag 13 juni 2014
  Openbare Geweldpleging?
  http://jdtvnieuwsbullet.blogspot.nl/2014/06/openbare-geweldpleging.html

 2. Heel goed is het niet voor het royal imago, om als schathemelrijke familie altijd het onderste uit de kan te willen. En dat gebeurt ook nu weer. Kort samengevat krijgen leden van het Koninklijk Huis op dit moment een belastingvrije uitkering (salaris) die wordt gefinancierd door de belastingbetaler. Verder betaalt de Nederlandse staat alle kosten die samenhangen met de koninklijke functie. Het staatshoofd hoeft bovendien geen schenk- of erfbelasting af te dragen. In ruil moeten ze wel, zoals elke Nederlander, belasting betalen over hun privébezit. Maar daarvoor worden ze dus voor een deel gecompenseerd door de Staat (lees: jij en ik) en dát geldt weer niet voor elke Nederlander.

 3. Dit is wat uw duivelse monarchie op uit is om daar na snel weg te rennen !
  Ze hebben zoveel veel families gestolen en deden net of europa altijd wit is en was ik heb u gezegd het was zwart ! Maar niet alleen de zwarten waren slaaf ook de witten ga naar de geschiedenis . Een archief die 50 jaar gesloten moet zijn toch te gek voor woorden

  De gebroeders de Witt waren zwart !

 4. Onze “volksvertegenwoordigers” willen niets zeggen….

  En dat hoeft gelukkig ook niet meer want het hele spel is nu wel duidelijk: criminele bankiers maken geperveteerd geld en hun even criminele handlangers in de politiek brengen dit zieke geld als “wettig” (we mogen geen ander gebruiken!) betaalmiddel in omloop. Méér doen politici niet. Heel de rest van politieke partijen, stemmen, een kabinet formeren….het is allemaal voor de Bühne en de lange baan. Het is met het geperveteerde geld waarmee ze de mensheid onderdrukken en kapot maken.

  En daarom beste mensen: geef het gore tuig dat veinst u te vertegenwoordigen niet langer het mandaat om dit land nog verder kapot te maken. Doorzie hun voosheid en hun zieke geesten.

  Hou alsjeblieft op met stemmen!

  Nederland, België, Duitsland, Rusland….het zijn niet eens landen. Het zijn slechts bank-dependances.

  • Ja, ik ben het helemaal met u eens. Ik doorzie het ook.

   Ik ga wellicht niet stemmen, hooguit een proteststem op een partij zoals de Dierenpartij of Piratenpartij, die een signaalfunctie hebben.

   U geeft ook goed aan dat het perverse geldsysteem om een alternatief vraagt:

   Om over na te denken:

   Zie ook de delen 2 en 3, hiervan.

 5. En de Oranje’s schijnen toch wat belasting te betalen over ’t rendement van hun vermogen,maar die tax wordt al sinds de jaren ’70 gecompenseerd. Initiatief van Victor Baarn.Dus eerst lees je dat ze wel iets betalen, hoera,hoera, maar blij gemaakt met ’n dooie mus.De vraag is dus niet:betaalt U belasting, maar wordt U gecompenseerd als U deze betaalt? Mag Rukke uitleggen! Zo wordt je dus altijd genaaid.Hun schraapzucht is grenzeloos en alles in ’t diepste geheim omdat ze verduiveld goed weten dat ze fout zitten. Transparantie? Kennen de Oranje’s niet.

  • ….maar daarmee maak je Gordon jaloers….

   … Gordon geeft net zijn Toyboy-Villa verkocht in Blaricum voor 2,9 miljoen Euries, en Gordon is weer op zoek naar een nieuwe vriend.

   Albert V. staat alweer te trappelen op de Boulevard.

   • Heel goed is het niet voor het royal imago, om als schathemelrijke familie altijd het onderste uit de kan te willen. En dat gebeurt ook nu weer. Kort samengevat krijgen leden van het Koninklijk Huis op dit moment een belastingvrije uitkering (salaris) die wordt gefinancierd door de belastingbetaler. Verder betaalt de Nederlandse staat alle kosten die samenhangen met de koninklijke functie. Het staatshoofd hoeft bovendien geen schenk- of erfbelasting af te dragen. In ruil moeten ze wel, zoals elke Nederlander, belasting betalen over hun privébezit. Maar daarvoor worden ze dus voor een deel gecompenseerd door de Staat (lees: jij en ik) en dát geldt weer niet voor elke Nederlander.

   • gordon heeft iedere dag sex met een nieuwe vriend ,wordt wat af gekontebonk daar in die tv studios.maar de vader van homo john de mol weet of wist er meer van

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s