Psychopaten Clinton en Trump ontmaskeren elkaar tijdens tweede presidentiële debat.

(van onze Internationale Perverse Elite Gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Snakes in Suits: When Psychopaths Clinton en Trump Go to Work:Bikkelhard debat vol met projectie Clinton-Trump.Wie is Hillary Trumpcorrupter en gevaarlijker Clinton of Trump voor de US burger en de Wereld. Het was meteen vanaf het begin een scheldpartij van twee volle corrupte narcistische bejaarde Gekken in het tweede presidentiële debat. Maar past u vooral op voor Poetin is de booschap van CNN en hun Dutch Outlet de Staats-NOS! ‘Mad Dog Trump’ koos vol voor de tegenaanval, nu hij onder vuur ligt door een tien jaar oude uitgelekte ‘CIA-video’ waarin hij seksistische opmerkingen had gemaakt als een Sex-Offender. In het eerste debat koos Trump er nog voor om niet over de Sex-offenders misdaden van Rapist ‘Pedo-Bill’ te beginnen omdat dochter klaplopper Chelsea in de zaal zat. Nu was ze samen met haar ‘Pedo-vader’ ook weer van de partij, maar dat hield de vastgoed Maffia-tycoon niet meer tegen los te gaan.Vlak voor het debat begon had de Republikeinse presidentskandidaat vier vrouwen uitgenodigd die Bill Clinton heeft verkracht, waarmee de toon direct was gezet voor een bikkelhard  psychopaten debat. Bill kwam daarmee nog goed weg, aangezien Trump nog niet de sex slaven die toen Bill zich aan hun heeft vergrepen nog kinderen waren in de zaal had gezet.

 

Hillary had ex IMF Boss  Raspist Straus en PvdA “Miss COW” Sharon Dijkstra in de zaal gezet.

Vooraf kon er dan ook geen hand vanaf tussen de twee pschygopaten. En daarna unknownbegonnen de terechte beschuldigingen van misdaden over en weer. Het was de bedoeling dat in het tweede debat, een zogeheten town hall waar het vooraf door CNN op domheid geselecteerde publiek ook vragen mag stellen en de zorgen van de extreem door Trump en de Clintons kaal geplukte Amerikaanse burgers centraal zouden staan. Maar het ging vooral over de  corrupte kandidaten zelf. Trump stelde op een gegeven moment zelfs dat hij een speciale openbaar aanklager gaat aanstellen zodra hij president wordt om de handel en wandel van de  Clinton Maffia familie door te lichten, die hij een oplichtster vindt met haar Witwas pay for play Witwas foundation. Hierop begon “Miss Cow” Dijkstra als protest keihard door de zaal te loeien als een Hollandse Melk koe die de Clintons 5 miljoen euro betasting geld cadeau heeft gegeven. Clinton peperde op haar beurt de zakenman in een racist en seksist te zijn en dat haar Bill nooit anders heeft gedaan dan de ex Boss Straus van de IMF misdaadgroep. Toen Clinton die opmerking maakte zat Straus net met zijn lul uit zijn broek, maar dat zond CNN niet uit.  Ze bralde te begrijpen dat Trump verdeeldheid Sharon Dijksmaprobeert te zaaien nu zijn campagne op knappen staat en prominente corrupte Godsdienst waanzinnige Republikeinen hem de rug toe keren na de uitgelekte video.Trump lijkt het met zijn aanvallen voor elkaar te hebben gekregen de aandacht voor dat ‘Grijp de vrouwen in hun kruis filmpje’ enigszins af te laten nemen. Maar het zal slechts voor kort zijn. Als er een ding uit het debat bleek, is het dat het echt oorlog is tussen de twee psychopaten. De irritatie straalde ervan af, en met nog een paar spannende weken te gaan tot de verkiezingen zal het bekvechten van de twee bejaarde narcisten psychopaten  enkel toenemen. Daar veranderde de laatste vraag uit het publiek ook niks meer aan, toen een man zich afvroeg of ze ook nog iets positiefs over elkaar konden zeggen. Clinton prees de  geestelijk gestoorde familie Trump en de zakenman had een complimentje voor haar doorzettingsvermogen als bejaarde gek. Maar daar bleef het bij, al was er na afloop van het debat plots nog wel een handje, al ging het niet van harte.

37 reacties op “Psychopaten Clinton en Trump ontmaskeren elkaar tijdens tweede presidentiële debat.

 1. “Ontmaskeren elkaar” …. Oh ja joh ? Dacht et niet. Trump ontmaskert Clinton, niet andersom. Het enige wat de Clinton’s na de komende verkiezingsnederlaag kunnen doen, is een totale “Cut and Run” naar Bolivia, Chili or Peru.

 2. The Illuminati’s False Choice: The Hillary Clinton & Donald Trump Conspiracy
  http://illuminatiwatcher.com/the-illuminatis-false-choice-the-hillary-clinton-donald-trump-conspiracy/

  Hoor ik nu nog Trump fans in NL jubelen?
  De Amerikanen worden net zo misleid als de Nederlander, door een poppenkast die ook wel verkiezingen worden genoemd.
  Volgend jaar mogen de Nederlanders zich ook weer laten misleiden als de verkiezingscircus weer losbarst op de NL smart tv.
  De tv die door mensen serieus genomen wordt maar achteraf de rekening op hun eigen schuldentafel niet betalen zal en geen brood op hun plank zal brengen.

  • LS…
   Jubelen lijkt mij onzinnig daar wij niet weten wat er werkelijk speelt. Voor het oog van de camera ging Clinton onder water en verzoop in haar eigen diarree etc. Zou ook nog kunnen zijn dat er helemaal geen verkiezingen worden gehouden om dat een van de twee kandidaten moet afhaken. De ene van wege nog meer schunnigheden en de andere vanwege de misdaden die niet meer worden getolereerd… Het is een smerig spel met voor de Khazaren maar een doel : WW 3 !

 3. Een hoop mensen stonden niet nadenkend achter Bush……..totdat men ontdekte wat zijn werkelijke agenda was.
  Een hoop mensen stonden niet nadenkend achter Obama…….totdat men ontdekte wat zijn werkelijke agenda was.
  Een hoop mensen stonden niet nadenkend achter de Clintons………..totdat men ontdekte wat hun werkelijke agenda was
  Nu staan een hoop mensen niet nadenkend achter Trump totdat men gaat ontdekken wat zijn werkelijke agenda is en in welk milieu hij zijn “vrienden” zocht.
  http://www.vanityfair.com/news/2003/03/jeffrey-epstein-200303

  Is er nu iets bij de mens veranderd ?
  Nee…………mensen blijven telkens niet nadenkend achter charlatans aanlopen die alleen iedere keer een andere kleur stropdas dragen. Een das die als strop om hun eigen nek vastzit.

 4. De Rothschilds spelen het spelletje bij de Amerikaanse verkiezingen zeer geraffineerd.

  Een Fight op de TV. Voor miljardenpubliek.

  1e: man tegen vrouw; symbool voor de destructie van de mens.
  2e: blank en blond versus blank en blond, weliswaar geblondeerd maar wel symbolisch. Symbool voor de ondergang van het blanke ras.
  3e: sexuele beschuldigingen over en weer ( van heterogene aard); symbool voor destructie van de monogame heterogene relatie; destructie van het huwelijk.
  4e: Een man uit het publiek met een opvallend rode trui ( Roth-Schild) die de held wordt van het debat.

  Symbool voor de afgang en het einde van de Westerse Christelijke, door blanken gestuurde maatschappij. Symbool voor de start van de totale NWO ontstaan uit de multiculti perverse chaos. Althans, dat is het plan van Anti-Christ Rothschild.

  Tja, en voor degene die hun hoop hebben gevestgd op Poetin moet ik hen toch teleurstellen. Poetin vertegenwoordigt de Romanov-familie, een rivaal van de Rothschild-familie met dezelfde bedoelingen als Rothschild, met dien verschil dat zij aan de top van de machtspyramide de Rothschilds willen verstoten van hun leiderspositie.

  • Ik heb allen het laatste half uur mee gekregen (er was een accuut “real-live event” voor mij gaande) maar ik vroeg mij vrijwel onmiddelijk af; “is dit wel de echte Hillary?”
   Byzonder monter en zonder haperingen,oprispingen en gerochel betoog kwam er uit het vuil spuwend monster…

   @Toedel,

   Helemaal waar,en dan noem je nog maar 4 belangrijke punten …
   En inderdaad ook Putin is lid van de club en daardoor onbetrouwbaar.Kan zijn dat hij misschien inmiddels een afvallige is,soieso met eigen agenda,maar helaas ; niet te vertrouwen…

   • @Liesbeth,

    Ik ben zelf ook geschrokken van de ongeneerde exposure van deze 4 punten.
    Dat belooft wat voor de komende maand.

    Ze gaan nog veel heftiger de beuk er in gooien:

    Pedo, fraude, homo, corruptie, nazi, porno, moord, drugs, drones, Monica, terreur, IS, 09/11, Goldman Sachs, chemtrails, MH17, de Dollar, …ALLES….

   • LS…

    Hoe zo niet te vertrouwen ? De man is toch heel duidelijk in zijn woorden en daden. Dat we allemaal de lul als hij doet wat hij zegt is zeker… Maar ja hij zorgt voor schuilkelders als de pleuris uitbreekt ! Onze Pedo Lovers en het Koninklijk huis nog niet gehoord. Wel goed voor zich zelf gezorgd natuurlijk. Alleen naar Londen kan niet meer. Dat wordt een enkeltje Antacida of liever Siberië !

 5. LS…
  Trump had Hillary bij de doos om maar even in stijl te blijven ! Over psychopaten gesproken ! Trump mag een botte hork zijn maar geen psychopaat. De Amerikanen in geheel zijn natuurlijk een zielig volk totaal geterroriseerd met valse moraal van vooral Gristelijke huize en de Ashkenazi Nep Joden van CNN maken er mooi misbruik van !

   • LS…
    Vieze man heb je je gat al afgeveegd voordat je hier je nep komt verkopen. Je stinkt namelijk. Of is dat racisme ? Hahaha !

 6. Pingback: Eindtijdsignalen en ander opvallend nieuws, verzameld door: Arie Goedhart | Silvia's Boinnk!!!

 7. Het was vuistdik in ’t kruis en zwaar onder de gordel,maar dat mocht de pret niet drukken.Nlers houden van schaatsen, dus neem ik aan ook van scheve schaatsen rijden.De volgende x zal ’t wel over Melania gaan en ’t wachten is nu op Julius Assange. Tot 8/11 moet Hillary wel overeind blijven!

  • Nlers houden van schaatsen, dus neem ik aan ook van scheve schaatsen rijden???
   Precies wat je zegt…….Nlers hebben wel eens van schaatsen gehoord.
   Alleen……..er is 1 probleem met Nlers. Ze zijn het echte schaatsen verleerd.
   Sterker nog…………..in hun schoenen lopen kunnen ze al niet meer.
   Ze lopen vandaag weer allemaal naast hun schoenen. Vooral die pluche zitters daar in den Haag alle sexueel ontspoorde media figuren.

   Geef mij maar die nostalgische tijd terug. De vergane NL glorie.

   Geen scheve schaatsen maar Friese doorlopers………………………………….

   Gaan we komende winter weer die schaatskoorts beleven?
   Of zal HAARP weer roet in ons eten gooien?

   • LS…

    Onze Fat Willy heeft die tocht toch ook gereden ? Of was dat in een hof auto !

   • Jan presenteert de liveshow donderdag samen met Art Rooijakkers vanuit de HMH in Amsterdam. Door een val van de trap waarbij de bezopen zanger een hersenschudding opliep, was het het de afgelopen week niet zeker of Jan ten tonele kon verschijnen. ,,In principe voorzien we geen problemen”, zegt manager Aloys Buys tegen deze site.

   • Zolang het die Doortje Flessing maar
    niet wordt met die door belastinggeld
    gesponsorde reisreportages.
    Wat ’n bagger… laat dat mens dat in
    d’r eigen vrije tijd doen .

   • Die uitreiking verliep bepaald niet vlekkeloos. De dag ervoor, nota bene tijdens de generale repetitie, bleek het kleinood op onverklaarbare wijze verdwenen uit de kluis in de tv-studio. De Telegraaf kreeg lucht van de zaak en kopte: ‘Televizier-Ring uit kluis gestolen’. Ringontwerpster Anneke Schat kreeg halsoverkop opdracht een nieuwe te produceren.

 8. Pingback: Psychopaten Clinton en Trump ontmaskeren elkaar tijdens tweede presidentiële debat. — – Harry Potter & Rutte. Nl

 9. ik ga voor trump want als ie hillary gaat aanklagen krijgt nederland misschien wel die 5 miljoen gestolen eurotjes terug die sharon dijkstra van de nederlandse belastingbetaler (in opdracht van wie?) heeft gejat. het gaat helemaal nergens meer over wat een primaten.

  en ik ga nu maar snel aan het werk zodat ik tot 12 uur mn loon kan afdragen aan het koningshuis en wat ik in de middag verdien mag ik zelf houden na aftrek van wat verkapte belastingen zodat ik net in leven kan blijven en morgen weer hetzelfde kan doen………………als iedereen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s