(door Rob Careman)

AMSTERDAM-NOIR- Nieuwe uitvinding van het naai en graai kabinet Trutte en Slok (Blok) een appartement Stef Blokvoor minstens 750 euro met een grote oppervlak van 28 vierkante meter.We zijn weer terug in de jaren 20 toen we ook op 5 vierkante meters per persoon moesten leven. Je ziet hoe de afspraken eigenlijk al gemaakt zijn met de wonigbouw pluk verenigingen. Nu is er tenminste ruimte voor de studenten die zijn het toch gewend om riant te wonen en wij kunnen er alvast aan wennen. Geen werk kun je in een tent gaan wonen, eerst houden we de wonigbouw pluk verenigingen een prachtig verdien modelletje voor, we geven ze een naai graai bonus van pak hem beet een tonnetje of 4 of 5 we noemen het derivaten en daar kun je goud mee verdienen. De slimme managers van de wonigbouw pluk verenigingen trapten er in er werden voor honderden miljoenen aan deze goud machines gekocht. Vestia Portaal noem ze maar op, tja toen kwam de rekening met de kleine lettertjes, een derivaatje kan negatief uitvallen en je moet gaan betalen, de banken lachen zich rot. Vestia naar de klote, Portaal hangt aan een zijden draaidje de schuld zal nu wel ongeveer 600 miljoen Euro zijn, dus ze hebben hulp nodig van bizonder beheer van de bankjes waaraan ze de huurhuisjes als onderpand hebben moeten geven.

ING het bankje dat nu zelf al in zwaar zit is formeel de eigenaar van Portaal, het onderpand werkt perfect. We Jeroen Dijsselbloemhebben gratis 5400 huur huisjes gekregen en nu kunnen we er nog meer aan verdienen. (HOE KOOP JE 5400 HUISJES VOOR EEN PRIKKIE) daarna beschuldig je ze van fraude, je laat het verhaaltje lekken. De domme managers van de wonigbouw pluk verenigingen zijn er in getrapt, nu kunnen we de rekenig gaan presenteren aan de nog dommere huurders, want tja wij zijn het kudde volk wat er al helemaal niks van snapt. Zet ze aan het werk creeer een woningnood en de duffe sukkels die nog werk hebben betalen zich bont blauw om een dakje boven het hoofd te hebben waarvan wij bankjes al lang eigenaar zijn, de slaafjes geven we een salaris van net boven het minimum en zij doen het werk voor ons voor het dakje boven hun hoofd. We creeeren een banken crisis om ook de eigendoms woningtjes te krijgen en trala we hebben bijna alles om de slaafjes in gareel te houden. ( WE NEMEN NOG EEN SNUFJE COKE) hoe krijgen we de lagere sociale klasse er uit? Deze moeten weg want daar kunnen we niks aan verdienen, net als in Duitsland we schuiven alle kabinets problematiek door naar de Gemeentes, de zorg voor de toch al infantiele ouderen, jeugdzorg om Demmink voer te houden, tja we moeten ook deze groepjes
in de hand houden, Er moet wat over blijven om te kunnen neuken.

 

We gaan een nieuw volkje importeren lekkere jonge kerels we noemen ze terroristen maakt het domme huur volkje lekker bang en hup we hebben vers neuk volk uit oude slaafjes landjes. Deze worden ons te slim dus we moeten het veranderen. Wat een slimme mensen die ons regeren, we schaffen nog ff voor 4 miljard vliegende trap auto’s aan om ons geweldige land te verdedigen, en straks als alles naar de klote is we hebben het goedkoop in handen gekregen. Als de problemen beginnen gaan we naar radio oranje luisteren want hij is onze redder in nood, hij gaat zeggen landgenoten verdedig ons land ik kom U redden. (MAX WAAR IS DE COKE) OH schatje die staat nog steeds naast het nazi potje wat we van opa hebben gekregen.