(van onze dr. Goebbels propaganda redactie i.s.m. onze VVD en PvdA Bestuur-Gangster redactie)
AMSTERDAM-NOIR- De Verkiezing’s dr Goebbels  retoriek van de Leugenaars Mark Rutte en Gordonvan het Lieg en Bedrieg Kabinet Rutte en zijn loopjongen Asscher is begonnen.Minister-president ‘Garry Glitter Rutte’ doet de vernietigende kritiek van zijn vicepremier ‘NSB-loopjongen’ op het verkiezingsprogramma van de VVD-misdaadgroep af als stoere taal van een Judas.  Asscher noemde het verkiezingsprogramma van zijn coalitiepartner eerder op de dag „rampzalig” en „een aanval op de middenklasse.” „Voor iemand die zo lang moet nadenken over zijn eigen volgende stap en die jaren mijn pluk de armen,bejaarden en zieken kaal beleid heeft uitgevoerd vond ik het nogal stoere uitspraken”, kaatste de ´Valse VVD nicht Rutte´ samen met zijn ´Coca Junkie Gordon´ vrijdag vanuit het Haagse Torrentje terug.

NSB’er Asscher ’trots’ op VVD Kabinet Rutte.

Het ‘VVD-Lieg- en roof de armen kaal-programma’, vrijdagochtend ten doop gehouden, kreeg van Asscher de volle laag. Volgens de PvdA’er NSB-er, ook minister van Asociale Zaken, „moet de gewone man zich verraden voelen” door de liberalen en de PvdA. De boodschap van de VVD aan werknemers Labbenkakken  is: je staat er alleen voor”, bralde Asscher. Hij hekelde vooral het voorstel van de grootste regeringspartij dat bedrijven zich voortaan aan cao’s moeten kunnen onttrekken, wat zij nu ook al massaal doen middels de Flexwet, etc. Asscher, die wikt en weegt over een gooi naar het lijsttrekkerschap van de PvdA-hoertjes, viel ook Rutte persoonlijk aan.

Asscher:Ik werk altijd uitmuntend met ‘Labbenkakken King de Boer´ en “Cameron& Rutte“.
VVD
De premier hield „een VVD Valse nichten Gordon horoscoopverhaaltje” toen hij in een landelijke krant zijn misdadige plannen presenteerde, schamperde Asscher. Rutte pareerde met een verwijzing naar Asschers „worsteling en het feit dat hij hem jaren van achteren neemt van Rutte” of hij het tegen ‘Iman Samsom´moet opnemen in de strijd om het PvdA-leiderschap. Hij weet Asschers kritiek aan „de lastige tussenfase tussen ministerschap en het zwarte gat wat hierna komt met nul zetels” waarin de PvdA’er zou zitten. „We kunnen hem niet genoeg aanmoedigen” een knoop door te hakken, bralde de premier VVD Godfather Rutte.