(van onze VVD Pedo Klasse Justitie redactie)

AMSTERDAM-NOIR- PvdA ‘Pedo-Wethouder -Geile Ger’ weg het Luxe Wachtgeld in om ger-lindemanziekelijke uitlok sekschat met ‘tiener’.
De Pedo wethouder van Hoogezand-Sappemeer is opgestapt het Luxe Wachtgeld in, omdat hij werd gechanteerd. ‘Pedo-Wethouder Lindeman’ dacht te hebben gechat met een veertienjarig kind, een meisje, maar vermoedelijk ging het om criminelen. Nadat hij als een ‘Pedo-Predator’ de chat seksueel van aard  had gemaakt, werd hij gechanteerd. Voor een dergelijk feit gaat in de US deze PvdA Wethouder Geile Ger al gauw jaren de cel in en wordt de Pedo geplaatst op de FBI sexoffenders List. Maar niet in de ‘Elite-Pedo-Demmink-Schurkenstaat-NL!

Dat bralt de pervert Lindeman vrijdag tegen het Dagblad van het Noorden. ,,Ik liet me meeslepen op een onbewaakt ziekelijk pevers Demmink ogenblik.”Lindeman (45) heeft het over ,,professionele criminelen”. Hij weigerde het gevraagde geld te betalen, waarop de kinderlokker chatwisseling op Facebook werd gezet. De internet ‘Media-Maffia-Pulp’ deskunige Peter R. de Vries spreekt van een grove schending van de privacy van de Wethouder die vergelijkbaar is met die van zijn ‘Kijkcijfer Pijpmeisje.

De wethouder deed aangifte en lichtte ‘zijn ‘gabber in crime’ burgemeester Peter de Jonge in. Enkele dagen later, eind september, besloot hij op te stappen en zit nu thuis te genieten van zijn Wachtgeld en de hele dag naar kinder porno te staren. ,,Strafrechtelijk heb ik niets fout gedaan. Ik heb niet met haar afgesproken. Dat was ook helemaal niet de bedoeling. Maar ik heb me wel mee laten slepen waardoor ik chantabel werd. In het openbaar bestuur kun je je zo’n fout niet permitteren, vind ik.’ Waar deze aartsbutale zieke perverse pedo het op basseerd dat hij niets strafbaars heeft gedaan is ronduit een leugen. Lindeman zegt dat hij samen met de plaaslijke corrupte politie contact heeft gezocht met de afpersers. ,,Maar zonder resultaat. Deze gasten zijn heel moeilijk te achterhalen en wie doet mij wat als PvdA kinder Naaier en zakkenvuller.” Een woordvoerster van het  ‘VVD Pedo-Openbaar Ministerie’van de Mega-Frauder Ard van der Steur‘ bevestigde vrijdagavond dat er een onderzoek loopt naar de afpersing en niet naar het strafbaar kinderlokken contacten van ‘Pedo-Ger’.