(van onze ‘Üntergang-PvdA Bestuur-Gangster’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Er is geen fatsoenlijk weldenkend mens die vol lof spreekt over het Lieg en Bedrieg Kabinet Rutte.
Bij eenLodewijk Asscher besloten PvdA-hoertjes-bijeenkomst in Groningen bralde vice premier de loopjongen van Rutte de ‘NSB-er Asscher’ donderdagavond dat hij ’trots’ is dat de partij „verantwoordelijkheid heeft genomen” door te gaan regeren in dienst van het extreem gewetenloze Kapitalistische VVD. “Ook mijn Overgroot vader heeft verantwoording genomen toen Nederland bezet was door de Nazi’s door voor hen te gaan werken en ook daar ben ik zeer trots op.”

‘Eichmann Samsom’ wil Partijleider blijven tot de Üntergang Compleet is. 

Kansloze Strafzaak tegen ‘Maffia-tabaksindustrie’ van ‘PvdA-Marlboro-Asscher’ .
De afgelopen tijd klonk uit alle hoeken van de maatschappij terechte kritiek op het bezuinigings pluk de arme, bejaarden en zieken kaal beleid van het joodsche_raad_ster_3001kabinet, dat zo misdadig heeft gesnoeid dat Nederland minder snel uit de ‘Jan met de Pet’crisis kwam en dat er nu 2.5 miljoen arme sloebers ( ) onder de armoedegrens moeten zien te overleven . Terwijl als symbool van de extreme ongelijkheid de puber Prinses Amalia een Taxfree Staats uitkering ontvangt van 1,5 miljoen euro per jaar(Video).Asscher beaamt dat „bezuinigen banen kost” en stelt dat „we goed moeten kijken wat we kunnen leren van wat er wel en niet goed ging.” Maar ook houdt hij vol dat de ‘pijnlijke’ maatregelen nodig waren om het land de Bestuur-gangsters en ander ‘Rat in pak Tuig’ nog meer erbovenop te helpen.

‘Übermensch Dijsselbloem’: Geen compensatie Stijging Zorgpremie (Video).
Toch zit hij „niet te wachten op een herhaling van dit kabinet”, zo bralde hij de corrupte arbeiders verraders leden toe. „We moeten nu laten zien hoe we met elkaar omgaan. Hoe we mensen beschermen die het extreem moeilijk hebben door ons misdadige beleid in dienst van de VVD en het Groot Kapitaal. We moeten laten zien hoe Nederland er beter van wordt, zoals mijn moeder de CEO van Marlboro Irene ”. Asscher schetste welke rol hij daarbij voor de ‘Asociaaldemocratie’ ziet weggelegd. „In de negentiende eeuw hebben mijn voorgangers de SDAP en het communisme en de anarchisten en de hippies en het humanisme het misdadige VVD-kapitalisme enigszins getemd. In de twintigste eeuw hebben onze voorgangers verzorgingsstaat opgebouwd en die hebben wij weer afgebroken. Nu moeten we ervoor zorgen dat wij en onze bazen de Ultra Rijken met hun criminele handlangers de VVD-misdaadgroep(Video)  en de Bankier-gangsters daarvan nog meer kunnen profiteren. Vergeet u niet dat voor de vorige verkiezingen mijn ‘gabber in crime ’Imam-Samsom’ Rutte heeft uitgemaakt voor rotte vis en daarna Rutte weer jaren in het zadel heeft gehouden en dat gaan we nu na de verkiezingen gewoon weer doen”. Asscher we worden niet voor niets de hoertjes van het Groot Kapitaal genoemd. Het economisch roof de arme scheel tij kan daarbij helpen, denkt hij. „Nu hoeven we niet meer na te denken over nog meer bezuinigingen op de massa, maar kunnen we gaan investeren”, aldus de compleet waanzinnige PvdA arbeiders verrader VVD-bewindspersoon Asscher.