(door onze VVD Klasse Justitie redactie)

Marc Jan AhneAMSTERDAM-NOIR- D66 Burgemeester Marc-Jan Ahne twee jaar wachtgeld, geen dag cel maar wel sinds tijden op het ‘Elite Gangster Billboard Amsterdam-Noir’.
Rent  een stelende of liegende D66-er met Wachtgeld voor binnen en Buitenland.Marc-Jan Ahne, de oud- Graai en Naai burgemeester van het Overijsselse Ommen, die vorig jaar ontslag nam nadat hij was betrapt op diefstal van geld, kan de komende twee jaar gewoon zijn  Luxe Wachtgeld van 83.000 euro per jaar tegemoet zien. De Graaien de stelende Burgemeester heeft niet een dag in de cel gezeten. Dit blijkt uit de begroting van de gemeente Ommen voor 2017, daarin is voor 2017 en 2018 een bedrag van 83.000 euro per jaar gereserveerd voor het wachtgeld van de voormalig criminele burgemeester. In 2016 had Ommen 116.000 euro gereserveerd voor zijn wachtgeld.

De Boss van de Burgemeesters Plasterk: Heterdaad, u gaat niet naar de cel maar  direct naar het Wachtgeld.

Shocking: Top20+ Criminele Burgemeesters van Ronald Plasterk.
d66-for-rentAhne werd vorig jaar mei op heterdaad betrapt bij de diefstal van contant geld van een groothandel in kleding in Ommen. Ahne sprak destijds van een ‘pijnlijke misstap nu hij gepakt werd in de privésfeer’. Volgens de advocaat van Ahne ging het om een bedrag van 500 euro. Ahne vermeed een gang naar de rechter door akkoord te gaan met een boete van een bevriende VVD-Justitie. De hoogte daarvan is niet bekend. Als Graai-wethouder van Deventer namens D66 raakte Ahne ook al eens in opspraak vanwege  diefstal, maar die kon destijds nog worden weggewerkt in de bodemloze VVD-Justitie-Doofpot. Hij werd in een bouwmarkt gesnapt met niet betaalde verfkwasten in z’n tas. Justitie ging toen niet tot vervolging over. Ahne beweerde destijds dat hij was vergeten de kwasten te betalen.

Stelende, verkrachtende en moordende Burgemeesters direct Luxe Wachtgeld.
Jean Paul GebbenBurgemeesters hebben wettelijk recht op Luxe wachtgeld na ontslag op staande voet wegens diefstal, of (kinder) verkrachting gepleegd door VVD Burgemeester en Oranje Vereniging Voorzitter Jean Paul Gebben, moord gepleegd of andere misdaden. De reden van ontslag doet er niet toe, zelfs niet wanneer de burgemeester een grove misdaad heeft gepleegd. Is dat Klasse Justitie? Nee, volgens de PvdA IJdeltuit Plasterk is dat fatsoenlijke VVD-Justitie. Ommen moet het wachtgeld betalen zolang Ahne geen andere inkomsten heeft, met een maximum van vier jaar. SP Kamerlid Ronald van Raak vindt het feit dat de ex-burgemeester van Ommen wachtgeld krijgt een uitwas: ”Het laat zien dat de regeling niet goed is. Daar is ie nooit voor bedoeld geweest. Ik ga landelijk het initiatief nemen om de wachtgeldregeling afgeschaft te krijgen. Voor  corrupe politici die werkloos worden gaan dan, net als gewone werknemers de WW gelden,” zegt Van Raak tegen RTL Nieuws

Adviesbureau Rent a D66’er.
Ahne bestiert sinds januari van dit jaar zijn eigen adviesbureau. Eventuele inkomsten daaruit zullen worden verrekend met zijn wachtgeld. Of Ahne tot nu toe iets heeft verdiend met zijn bedrijf is niet bekend. Ahne is sinds het eind van zijn burgemeesterschap geen lid meer van D66.