Rutte smeekt Poetin het MH17 Doofpot-onderzoek goed te keuren.

(van onze MH17 dr.Goebbels redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Poetin roept corrupte ambassadeur Jones-Bos van US-‘Dwergstaatje NL’ op
het matje.renee-jones-bos

De Nederlandse ambassadeur ‘Bestuur-Gangster Renée Jones-Bos’ in Moskou heeft maandag huilend gesmeekt  of Poetin net als de Westerse Mainstream-Maffia-media en de Staats-NOS het Joint Inevigation Team  ‘Doofpot-onderzoek’ als sluitend  bewijs wil verklaren dat Poetin schuldig is. Rusland herhaalde zijn  terechte kritiek op de objectiviteit en transparantie en corruptie van het onderzoek door het Joint Investigation Team (JIT) en dat een van de verdachte partijen Mafioso President Oligarch Porosjenko  n.b lid is van het JIT team. De corrupte Ambassadeur beroeps leugenaar Renée Jones-Bos was ontboden, nadat vorige week de Russische ambassadeur in Den Haag op het matje was geroepen door de PvdA ‘Eunuch Koenders’ vanwege Russische kritiek op het onderzoek. Jones-Bos benadrukte met knikkende knieën  in het gesprek met de Russische viceminister Aleksej Mesjkov dat ons land de schuldigen voor het neerhalen van vlucht MH17 wil vinden en berechten, zolang het maar Poetin is. Ze wees erop dat Rusland zich tot medewerking heeft verplicht met resolutie 2166 van de VN-Veiligheidsraad en zweeg over het feit dat het JIT team alle bewijzen van Rusland heeft geweigerd .Wat is het verschil (Video) tussen Iran Air 655 en MH17 slachtpartij.

fred-westerbeke,,We hebben het gesprek vandaag benut om opnieuw aan te dringen op de Russische samenwerking om dit doel van de internationale gemeenschap te realiseren”, aldus de liegende minister Bert Koenders van Buitenlandse Corrupte Zaken in een  dr. Goebbels propaganda-verklaring bij zijn Staats-NOS. Poetin dringt er in een eigen verklaring bij Rutte op aan dat het radargegevens die onlangs in Rusland zijn opgedoken, betrekt in het onderzoek. Moskou wil bovendien dat het onderzoeksteam ingaat op het niet sluiten van het luchtruim door Oekraïne ,,als één van de belangrijkste redenen van deze slachtpartij”.

Rusland heeft de conclusies van het JIT vorige week ,,vooringenomen en politiek gemotiveerde propaganda” genoemd. Uit tussentijdse dr. Goebbels propaganda resultaten blijkt dat de Buk-raket waarmee vlucht MH17 boven Oost-Oekraïne werd neergeschoten uit Rusland kwam. Rutte en zijn bazen van de CIA  en CNN de baas van de NOS vinden de Russische kritiek op het onderzoek ongefundeerd en eisen dat Poetin nu als verdachte zich ter beschikking stelt van de Omkoping’s Hoofdofficier Fred Westerbeke. Poetin werd de laatste dagen onophoudelijk gebeld door een verwarde Nederlander die huilend beweerde de PvdA ‘EU Graaier Frans Timmermans. te zijn en Poetin uitschold voor THUG en  eiste dat Poetin moest ophouden het onderzoek af te doen als leugens en propaganda.

Poetin en het Kremlin begrijpen de praatjes van de ‘Dwergstaat-NL’met als dictator de little US Gaylord Mark Rutte in het totaal niet. Waar halen die angsthazen de brutaliteit vandaan om Rusland op het matje te roepen want toen de Tweede Wereldoorlog uit brak was die hele Koninklijke familie met hun politiek lakeien voor het eerste schot gevallen was met al het goud uit de `Nederlandse bank gevlucht naar Engeland. Zonder Rusland hadden die laffe kaaskoppen met hun Pedo’s nu allemaal Duits gesproken.

3 reacties op “Rutte smeekt Poetin het MH17 Doofpot-onderzoek goed te keuren.

 1. JIT….

  Op basis van alle bewijsmaterialen…..hoezo

  Geen radargegevens van de VS want die willen ze niet geven…..natuurlijk….
  Geen radarbeelden van de Oekraine zelf….groot onderhoud toevallig en de rest willen ze niet geven…..

  Dan de gesprekken in de verkeerstoren in Kiev op die dag…..weigeren ze af te staan….

  De families van de overledenen, ik zeg het nog maar een keer, evenals die zogenaamde meneer Ploeg, moeten zich godverdomme eens diep gaan schamen voor hun lafheid om dit niet aan de grote klok te willen hangen. In Washington, daar moeten ze zijn en niet bij de Russen. Heb geen enkel respect voor de families van deze mh17 doden! Ga niet meejanken met die Timmermans of die Willem Alexander of die scheinheilige Rutte, maar doe iets in Godsnaam om de waarheid boven water te krijgen. En daarvoor moet je niet zijn bij het JIT en de mediahoeren eromheen.

 2. Oranje’s gaan heel ver:Toen Wilhelmina met haar kistjes diamanten naar GB vluchtte was ’t asiel reeds eerder geregeld.Voelde kennelijk nattigheid. Was zo brutaal om aan de Britten ook asiel te vragen voor Kaiser Wilhelm II, ’t verdorven en gehate symbool van WOI, aan wie zij in 1919 tegen alle bezwaren v/d Geallieerden in asiel had verleend. Zat niet in ’n AZC,maar in Huis Doorn.Dat ging de Engelsen te ver! Onkel Willy kwam GB niet binnen. Churchill betitelde Wilhelmina als: she’s the only man among us. Dat is multi interpretabel!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s