Is Het Witte Huis te klein voor ‘Pedo-Bill Clinton’.

(van onze Internationale Perverse Elite Gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR-‘Pedo-Bill heeft tenminste één zoon bij prostituee’. Hoeveel heeft hij er totaal?
president-bill-clinton-president-pedophileHet wordt steeds gekker en pervers voor de US-Kiezers. Kiest u maar voor het Witte Huis: ‘Mad Dog Trump’ met een peperdure prostituee Melanie als echtgenoot of ‘War Mongol Hillary’ met als echtgenoot een ‘Nimfomane -Pedofiel Bill’. ‘Pedo-Clinton’ wordt opnieuw aan perverse problemen blootgesteld. De voormalig president van de Verenigde Staten wordt genoemd als de vader van een dertigjarige Amerikaan, zoon van een prostituee.

Danney Williams claimt dat Bill Clinton zijn vader is. In 1985 zou Bill tweehonderd dollar hebben betaald aan de destijds 24-jarige Bobbie Ann Williams om betaalde seks te hebben. Daarnaast heeft hij haar vol gepompt met cocaïne. Bobbie claimt nu ook dat ze zeker weet dat Bill de vader is en Danney wil erkenning van de man van presidentskandidaat Hillary. Ook wil hij als Hillary gekozen wordt in het Witte huis wonen bij zijn hoerenloper Pa Bill.

Bill heeft nog niet gereageerd op de hernieuwde perverse aantijgingen aan zijn adres. In 1999 is er namelijk een DNA-test afgenomen om voor eens en voor altijd duidelijkheid te creëren, maar de uitkomst daarvan is nooit naar buiten gebracht. En dat laatste zegt op zich al genoeg; Bill is zijn vader en heeft ma prostituee zwijggeld betaald, want anders zou de uitslag niet geheim zijn. Dat snapt iedereen.

In december 2015 startte Danney een nieuwe facebookpagina met de naam Danney Williams-Clinton, voornamelijk om de aandacht van de Clinton’s te trekken en andere ‘Bill-Bastaard kinderen’. Als dat zo door gaat is de kans groot indien Hillary gaat winnen het Witte huis vol stroomt met bastaard kinderen en minderjarige sex-slaven van Bill.

4 reacties op “Is Het Witte Huis te klein voor ‘Pedo-Bill Clinton’.

  1. Het Amerikaanse Rijk gaat de kant op v/h Romeinse: sex,incest en paedofilie zijn schering en inslag. Mss gaat Donald of Hillary, gelijk Nero, ’n paard als adviseur benoemen. Zou ook niet misstaan in de RvS, ’s lands hoogste adviesorgaan! De keuze op 8/11 is ronduit ridicuul en toont ’t deficit v/d VS zonneklaar aan. Maar nog altijd beter dan ’n monarch van wieg tot graf zonder controle op wat ie uitspookt.Is ’t niet in de haak,heet ’t bij voorbaat “privé zaak”. Voor ’n 1malige foto sessie krijgt de oudste 1,5 mio tax free en zelfs dan trekt ze nog ’n chagrijnige smoel!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s