(van onze Internationale Perverse Elite Gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR-‘Pedo-Bill heeft tenminste één zoon bij prostituee’. Hoeveel heeft hij er totaal?
president-bill-clinton-president-pedophileHet wordt steeds gekker en pervers voor de US-Kiezers. Kiest u maar voor het Witte Huis: ‘Mad Dog Trump’ met een peperdure prostituee Melanie als echtgenoot of ‘War Mongol Hillary’ met als echtgenoot een ‘Nimfomane -Pedofiel Bill’. ‘Pedo-Clinton’ wordt opnieuw aan perverse problemen blootgesteld. De voormalig president van de Verenigde Staten wordt genoemd als de vader van een dertigjarige Amerikaan, zoon van een prostituee.

Danney Williams claimt dat Bill Clinton zijn vader is. In 1985 zou Bill tweehonderd dollar hebben betaald aan de destijds 24-jarige Bobbie Ann Williams om betaalde seks te hebben. Daarnaast heeft hij haar vol gepompt met cocaïne. Bobbie claimt nu ook dat ze zeker weet dat Bill de vader is en Danney wil erkenning van de man van presidentskandidaat Hillary. Ook wil hij als Hillary gekozen wordt in het Witte huis wonen bij zijn hoerenloper Pa Bill.

Bill heeft nog niet gereageerd op de hernieuwde perverse aantijgingen aan zijn adres. In 1999 is er namelijk een DNA-test afgenomen om voor eens en voor altijd duidelijkheid te creëren, maar de uitkomst daarvan is nooit naar buiten gebracht. En dat laatste zegt op zich al genoeg; Bill is zijn vader en heeft ma prostituee zwijggeld betaald, want anders zou de uitslag niet geheim zijn. Dat snapt iedereen.

In december 2015 startte Danney een nieuwe facebookpagina met de naam Danney Williams-Clinton, voornamelijk om de aandacht van de Clinton’s te trekken en andere ‘Bill-Bastaard kinderen’. Als dat zo door gaat is de kans groot indien Hillary gaat winnen het Witte huis vol stroomt met bastaard kinderen en minderjarige sex-slaven van Bill.