(Van onze VVD Pedo Klaase Justitie redactie)

Jimmy Savile AMSTERDAM-NOIR- Tenminste twaalf minderjarige jongens zijn verkracht,maar uiteraard zijn het er veel  meer, aangezien het hier gaat over een zaak gaat van dertig jaar geleden. Denkt u dit verband alleen maar aan de ‘VVD- Prins -Claus kliek’ en de super Pedo Graaier en rapist Jimmy Saville. ‘Demmink-misbruik’ door een lid van de Gereformeerde Kerk Vrijgemaakt van Amersfoort-Oost. Iederéen  heeft er van geweten, maar naar ‘goed’ ‘Hollands-Demmnink-Pedo-Rapist’ gebruik altijd de andere kant opgekeken.

Daarover heeft de kerkenraad zijn leden zondag ingelicht. De zaak is ook gemeld bij het Meldpunt Seksueel Misbruik.,,Omdat de zaak nu juridisch is verjaard, is er geen aangifte bij de politie gedaan’’, licht een woordvoerder van de kerk toe. De Doofpot- kerkenraad bralt in een persverklaring geschokt te zijn dat er destijds geen aangifte is gedaan, terwijl de Burgemeester, Justitie, politie, predikanten en andere leden van de toenmalige kerkenraad wel op de hoogte waren van de verkrachtingen. Bovendien was het ook waarneembaar voor heel Amersfoort ,want de koorknapen en wezen liepen er bij in Amersfoort alsof zij cowboy´s waren die een week dag en nacht op hol geslagen paard hadden gezeten zonder zadel. De dader is volgens de woordvoerder een 71-jarige notabele uit Hoevelaken, maar onze bron heeft ons laten weten dat er veel meer daders zijn. Hij is nog steeds lid van de gemeente en is nu belast met toezicht op de Vluchtelingen kinderen en handen vol werk heeft. ,,Wij zijn met hem in gesprek om zo het werkelijke aantal slachtoffers ) niet) in beeld te krijgen en maken zijn naam niet bekent. Het aantal van twaalf is een verhaal uit 1986, maar daar zit nu dertig jaar tussen”, aldus de woordvoerder. Er is een ‘Doofpot’-Demmink- team’ samengesteld voor pastorale en onderlinge hulp aan de slachtoffers die daar behoefte aan hebben.

Hoe het ook zij, veel had het trouwens niet uit gemaakt als men 30 jaar geleden wel aangifte had gedaan aangezien inmiddels wel vaststaat dat indien Elite-Pedofielen arbeiderskinderen en wezen verkrachtten zij niet vervolgd werden en sterker nog werden benoemd zoals Joris Demmink tot de hoogste baas van justitie en dat al verkrachtend decennia’s konden blijven.