‘Demmink-Misbruik’ door lid kerkgemeente 30 jaar in de Doofpot.

(Van onze VVD Pedo Klaase Justitie redactie)

Jimmy Savile AMSTERDAM-NOIR- Tenminste twaalf minderjarige jongens zijn verkracht,maar uiteraard zijn het er veel  meer, aangezien het hier gaat over een zaak gaat van dertig jaar geleden. Denkt u dit verband alleen maar aan de ‘VVD- Prins -Claus kliek’ en de super Pedo Graaier en rapist Jimmy Saville. ‘Demmink-misbruik’ door een lid van de Gereformeerde Kerk Vrijgemaakt van Amersfoort-Oost. Iederéen  heeft er van geweten, maar naar ‘goed’ ‘Hollands-Demmnink-Pedo-Rapist’ gebruik altijd de andere kant opgekeken.

Daarover heeft de kerkenraad zijn leden zondag ingelicht. De zaak is ook gemeld bij het Meldpunt Seksueel Misbruik.,,Omdat de zaak nu juridisch is verjaard, is er geen aangifte bij de politie gedaan’’, licht een woordvoerder van de kerk toe. De Doofpot- kerkenraad bralt in een persverklaring geschokt te zijn dat er destijds geen aangifte is gedaan, terwijl de Burgemeester, Justitie, politie, predikanten en andere leden van de toenmalige kerkenraad wel op de hoogte waren van de verkrachtingen. Bovendien was het ook waarneembaar voor heel Amersfoort ,want de koorknapen en wezen liepen er bij in Amersfoort alsof zij cowboy´s waren die een week dag en nacht op hol geslagen paard hadden gezeten zonder zadel. De dader is volgens de woordvoerder een 71-jarige notabele uit Hoevelaken, maar onze bron heeft ons laten weten dat er veel meer daders zijn. Hij is nog steeds lid van de gemeente en is nu belast met toezicht op de Vluchtelingen kinderen en handen vol werk heeft. ,,Wij zijn met hem in gesprek om zo het werkelijke aantal slachtoffers ) niet) in beeld te krijgen en maken zijn naam niet bekent. Het aantal van twaalf is een verhaal uit 1986, maar daar zit nu dertig jaar tussen”, aldus de woordvoerder. Er is een ‘Doofpot’-Demmink- team’ samengesteld voor pastorale en onderlinge hulp aan de slachtoffers die daar behoefte aan hebben.

Hoe het ook zij, veel had het trouwens niet uit gemaakt als men 30 jaar geleden wel aangifte had gedaan aangezien inmiddels wel vaststaat dat indien Elite-Pedofielen arbeiderskinderen en wezen verkrachtten zij niet vervolgd werden en sterker nog werden benoemd zoals Joris Demmink tot de hoogste baas van justitie en dat al verkrachtend decennia’s konden blijven.

16 reacties op “‘Demmink-Misbruik’ door lid kerkgemeente 30 jaar in de Doofpot.

 1. Terwijl het volledige Oranje regiment van 150 Parlementaire nutcases zich louter bezig houden met trivialiteiten doen ze hier ’t oorverdovend zwijgen toe.

  WW3? How the Ceasefire in Syria broke down

  Neelie Croes gangmember Khazarian mafia
  The Goldman backed firm Uber and the Bush drug money launderer Bank of America are also being hit by revelations their adviser, former EU Commissioner Neelie Croes, was involved in shady Bahamas deals while in office. Lees meer:
  https://kauilapele.wordpress.com/2016/09/29/full-article-benjamin-fulford-9-26-16-major-world-power-struggles-and-changes-due-in-october/

 2. Pingback: Eindtijdsignalen en ander opmerkelijk nieuws, verzameld door: Arie Goedhart | Silvia's Boinnk!!!

 3. Voor dat uw, man of vrouw of zoon of dochter gaat vechten met burma verplicht militaire dienst, om te gaan vechten dit keer Volk van Holland, aangezien amalia klaar staat voor € 1.500.000,00 moet zij als eerst in de rij staan met haar zussen en vader en moeder !

 4. Wat denken de white house honden dat ze zijn ? Om niemand te zeggen dat ze moeten opstappen en rutte doet mee Assad blijf zitten waar hij is de america slangen met hun reclame van oorlog voor wie en hier de honden van trix !

 5. Toezicht op vluchtelingen kinderen,dat zal me een “toezicht” worden hej.
  Iedere keer weer worden kinder verkrachters op plekken gezet waar veel kinderen zijn.Toeval? Toch niet in pedo Nederland!

 6. Protestanten net zo erg als papen.Naar goed R-K gebruik gewoon gewacht tot de zaak is verjaard, 30 jaar de omerta toepassen gelijk de Maffia en daarna voor de buitenwereld geschokt reageren. Wie gelooft die ongeil nu? Papen kunnen vanwege t celibaat hun zaad maar moeilijk (k)analiseren,maar hoe zit dat dan bij protestanten? Mss hangt t bij hen wel samen met hun prostaat!?Waarom is niet 1 slachtoffer eerder uit de school geklapt? Zijn nu toch mannen van dik in de 40! A’foort heet ook wel de Keistad.Kennelijk moest ’t onder de kei blijven (liggen) totdat de kust juridisch veilig was. Wordt nu afgedaan door ’n inteelt commissie a la Deetman! Je zou hen allen ’n dikke bezemsteel in hun reet willen steken;snappen ze ’t gevoel!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s