(van onze PvdA Bestuur-Gangster redactie i.s.m.onze VVD Klasse Justitie redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Imbiciel of corrupt? Stem dan op de stelende en rovende ‘PvdA-hoertjes’ van Erwin Barkels‘Imam Samsom’.
De PvdA-hoertjes in Hoorn doen aangifte tegen haar eigen Graai-Penningmeester van de Arbeider verraders en berovers, want die heeft, quote lokale afdeling, “geld opgenomen uit de PvdA-kas dat niet voor partijdoeleinden bestemd was, maar  voor cocaine en schandknapen en/of hoeren.” Diefstal gepleegd dus voor eigen perverse ‘Onno Hoes genot’. Een ‘Bertje van de Roest’ gedaan ( nooit een dag in de cel gezeten). Ouderwetse sociaaldemocratische zelfverrijking in de praktijk gebracht. Enfin, zo kunnen we nog wel even doorgaan over de Poenpikkers van de Arbeidersportemonnee, maar we kunnen beter een waarschuwing uit doen naar Erwins overige werkgevers & Graai en Naai-vrijwilligersposten. Want zowel PvdA Hoorn als de bron van het bericht, het Noord-Hollands Dagblad, dat schrijft dat het om 10 mille zou gaan, verzuimen de naam van de ‘Graai en Naai-penningmeester Brakels’ te vermelden en het feit niet dat hij niet is aangehouden door de corrupte politie van de VVD ‘Mega- Fraudeur Van der Steur’.

De PvdA heeft haar site ook flink opgeschoond van alle verwijzingen naar hun  Graai en Naai- penningmeester. Bert van der RoestMaar een simpele google search leidt naar het twitterprofiel van Erwin Brakels, alwaar de niet te missen aanwijzing “Penningmeester PvdA Hoorn” gewoon in de biografie staat. (mirror) (Twitteren doet hij sinds Koningsdag 2015 niet meer, maar aangezien de vorige penningmeester in december 2014 vertrok als een dief in de nacht bij PvdA Hoorn, en hijzelf rond die tijd een PvdA-secretariaat in Hoogezand-Sappemeer neerlegde, klopt de chronologie wel.) Van daaruit is z’n LinkedIn-profiel (mirror) snel gevonden en wat blijkt: Erwin is al jaren corrupte accountant in ‘Graai-functies’ bij diverse (publieke) bedrijven en instellingen: woningstichtingen, de provincie Drenthe, een reïntegratie-slaven-bedrijf. Profiel is niet up to date, maar de functies zijn duidelijk allemaal ‘geldgerelateerd en straffeloos graaien en naaien maar’. Hij boekhoudt (of boekhield) tenslotte volgens zijn Insta-account (laatste pica: 3 weken oud) ook nog bij ‘Gay Care’ (homothuiszorg). Kortom, de vraag dringt zich op: Om wat voor bedrag ging het werkelijk bij de PvdA-hoertjes, en zijn dat de enige gedupeerden van Erwins  ‘Graai en Naai’ het Klootjesvolk misdaden? En waarom is hij nog niet gearresteerd? Weet hij misschien te veel van de PvdA?

Pikant: ‘Eerlijk Delen Dief Erwin Brakels’ schijnt ter verdediging  dronken te hebben gebrald op een besloten Partij vergadering: ‘wat ben ik minder dan ‘Zakkenvuller Prinses Amilia’. Hoe het ook zij, Erwin Brakels is fatsoenlijk door ons geplaatst op het “Elite-Gangster Billboard”, alwaar veel van zijn partijleden waaronder Bertje van de Roest , die de straat arme daklozen had bestolen al jaren hangen. De’ PvdA IJdeltuit Plasterk’ heeft zoals gewoonlijk bij dergelijke ‘Graai-PvdA misdaden’ direct gereageerd en het ‘Klootjesvolk’ minachtend en denigrerend gewaarschuwd met hun tengels van zijn ‘eerlijke’ Partijleden af te blijven.