Poetin roept corrupte ambassadeur Jones-Bos van US-‘Dwergstaatje NL’ op het matje.

(van onze Internationale ‘Elite-Doofpot-Gangster’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Wat is het verschil (Video) tussen Iran Air 655 en MH17 slachtpartij:Dat is renee-jones-bosRutte&Asscher en de Hysterische US-Media, De Telegraaf en de Staats-NOS.
Gisteren trad de PvdA-er ‘NSB-Lodewijk Asscher’ samen met zijn ‘Geile-Parlementaire Pers‘ op in het wekelijkse ‘dr. Goebbels- propaganda’ praatje van de ‘VVD-Premier VOC-Rutte. Deze keer was het nog erger dan anders. Er werd hem niet één kritische vraag gesteld inzake het JIT raport. Iedereen was het als een stel Kippen zonder kop eens met Asscher dat het een geweldig rapport was en het bewijs tegen Rusland overweldigd. Zelfs Noord Korea kon hier nog een lesje m.b.t Staats propaganda van kunnen leren. Ook werd Asscher geen enkele vraag gesteld naar het zeer gedegen rapport dat deze week verscheen dat de Nederlandse Elite zich in Indonesië heeft schuldig gemaakt aan Oorlog ’s misdaden (Video), die niet onder doen voor die van IS en SS. En dat zijn VVD Boss ‘VOC-Rutte’ deze periode altijd verheerlijkt als de Gouden Eeuw van BV-NL.
Kansloze Strafzaak tegen ‘Maffia-tabaksindustrie’ van ‘PvdA-Marlboro-Asscher’(Video).

Er werd hem zelf geen enkele vraag gesteld aan Asscher dat deze week bekend werd dat zijn moeder Irene Asscher de CEO Godmothter van Marlboro mogelijk als verdachte van Massamoorden vervolgd gaat worden. Nee, dergelijke vragen is niet goed voor de image van de altijd liegende Heersende Klasse en daar doet de’ Geile-Parlementaire pers’ niet aan, want laten dat nu uitgerekend ook hun bazen zijn.

 US weigert excuus te maken of de daders te vervolgen  voor de slachting Iran Air Flight 655 (IR655)van 290 mensen.

‘Capo di tutti capi Poetin’ roept de Nederlandse corrupts ambassadeur en Beroeps Bestuur-Gangsterin Renée Jones-Bos op het matje wegens het Doofpot-rapport van het Joint Investigation Team over vlucht MH17.  Zij had voor dat bezoekje een heuse luier aangedaan, want zij scheet in haar corrupte broek van de angst. En dat Koenders van de ‘Elite-schurken’-‘Dwergstaatje-NL ‘Poetin gisteren Vrijheid van mening’s uiting had verboden middels de Russische ambassadeur op het matje te roepen.De CV van de NL Ambassadeur Renée Jones-Bos leest als een strafblad van een keiharde, onverbeterlijke beroeps ‘Bestuur-gangsterin van heb ik jou daar:Regina Veronica Maria (Renée) Jones-Bos  is de Nederlandse ‘CIA-Trol ambassadeur’ in Rusland. Zij was van 2008 tot eind 2011 de ambassadeur voor Nederland in de Verenigde Staten. En heeft toen al bijzonder goede duistere en corrupte contacten opgebouwd met de CIA en NSA.Van eind 2011 tot half 2016 was zij secretaris-generaal van het ministerie van Corrupte Buitenlandse Zaken.

 Loopbaan Strafblad’Bestuur-Gangsterin:
1994-1998   Plaatsvervangend Chef de Duistere Poste in Praag.1998-1999  Hoofd van de Veiligheidsraad voor de Elite Taskforce bij het Directoraat-Generaal Politieke Propaganda Zaken.2000-2003   Ambassadeur Mensenrechten voor de Elite.2003-2005. Plaatsvervangend ‘Graai-Directeur-Generaal’ voor Regiobeleid en Consulaire corrupte Zaken.2005-2008. ‘Graai-Directeur-Generaal’ voor Regiobeleid en Consulaire Zaken.2008-2012.  Ambassadeur en CIA-Trol in Washington.2012-2016.  Secretaris-Generaal samen met de Top VVD-er en ‘Pedofiel Joris Demmink’. 2016-heden Ambassadeuren CIA-Trol  in Moskou (met co-accreditatie Oezbekistan en Turkmenistan) Renée Jones-Bos heeft verschillende ‘Graai en Naai-bestuursfuncties’ bekleed tijdens haar criminele Rat in pak loopbaan, waaronder lid van deMerkel four freedon award Raad van Toezicht van het ‘Roosevelt Study Centre’ die Merkel recentelijk nog de “Freedom Award” ‘Nep en Fop Prijs ‘heeft gegeven, terwijl de NOS-Boss Marcel Gelauff naast ere gast Demmink zat(Video). Lid  de corrupte  Advies Raad van het Medisch Centrum van Universiteit Leiden en van de’ Graai-Bobo’s ‘ ‘Board’ van de ‘World Resources Institute’ (WRI). Ook is Poetin terecht verbaasd dat Nederlandse Leden van het Lieg en Bedrieg Kabinet als Rutte, Koenders en Asscher er zo op hameren dat de daders strafrechtelijk moeten worden vervolgd, maar wel zwegen toen de ‘US-Elite’ een Iraans passagiers vliegtuig met 290 mensen uit de lucht schoot en voor die slachting niet één persoon ooit is veroordeeld. De Corrupte ambassadeur en hoogstwaarschijnlijk een ‘CIA-Trol Renée Jones-Bos’ is op maandag op het ministerie in Moskou ontboden en gewezen op het feit dat het onderzoek mede is samengesteld door één van de verdachte partijen de Oekraïne van President ‘Maffiosi-Oligarch Porosjenko ‘, blijkt uit een verklaring. Dat laatste feit heet in het Strafrecht belangenverstrengeling van een getuigen en daarmee is het onderzoek alleen al zwaar besmet en niet meer objectief.

Joint Investigation Doofpot Team (JI-D-T) MH17(Video): Waarom reed de BUK installatie 3 uur en 165 km om?


De ‘CIA Trol Renée Jones-Bos ‘zal daar uitleg krijgen waarom Rusland de bevindingen van het Joint Investigation -DoofpotTeam (JI-D-T) van de ‘Omkoping Hoofdofficier Westerbeke’ (Video) naar de oorzaak van het neerhalen van de MH17 niet accepteert. Volgens het Russische ministerie gaat het strafrechtelijk onderzoek ,,een verkeerde richting uit”.

EU moet druk uitoefenen op Rutte, Obama en Porosjenko voor de radar beelden(Video) MH17 slachtpartij.
In de verklaring stelt het Russische ministerie van Buitenlandse Zaken dat de eerste resultaten van het JIT ,,worden gepresenteerd als de enige waarheid en wordt geen ruimte gelaten voor twijfel en bezwaren”.

JIT-onderzoek valt terecht slecht bij mensen met een gezond verstand.
fred-westerbekeHet internationale JIT-onderzoek naar de slachtpartij van het toestel van Malaysian Airlines valt bijzonder slecht in Rusland en bij weldenkend en kritisch Nederland. Eerder op de dag liet de minister van Buitenlandse Zaken Lavrov al weten dat hij er niet over piekert om excuses te maken op grond van zo’n voor ingenomen rapport van JIT, die slecht een doel had en dat is om ‘US- Zetboss Porosjenko’ uit de wind te houden.

Vrijdag werd de Russische ambassadeur Alexander Sjoelgin in Den Haag ook al door PvdA minister ‘Eunuch Koenders’ (Buitenlandse Corrupte Zaken) op het matje geroepen in verband me de terechte Russische kritiek op het zogenaamde internationale strafrechtelijke onderzoek. Waarom het Lieg en bedrieg Kabinet Rutte en zijn loopjongen Asscher en in zijn kielzog de Staat-NOS en de Westerse ‘Mainstream-Maffia-media’ het steeds een Internationaal strafrechtelijk onderzoek noemen, terwijl er maar vijf Westerse landen aan hebben meegedaan waaronder n.b. één van de verdachte Oekraïne is ons een raadsel. Bovendien lopen al deze vijf landen aan de leiband van ‘TTIP-Obama’. Dus wat is er zo Internationaal aan? En waar is die onafhankelijkheid feitelijk op gebaseerd. Volgens de verklaring van PvdA ‘Eunuch Koenders’ is ambassadeur Sjoelgin ,,te verstaan gegeven dat dergelijke ongefundeerde( maar ware) kritiek onacceptabel is en dat vrijheid van mening‘s uiting alleen geldt voor de Westerse Regimes en hun Mainstream-Maffia-Media”.,,In plaats van het Doofpot-onderzoek zwart te maken en twijfel te zaaien, dient Rusland – gezien het overtuigende (niet bestaande en gefabriceerde) bewijs – de gepresenteerde resultaten te respecteren”, aldus de waanzinnige en corrupte PvdA bewindsman Koenders van het ‘Elite-Pedo-Demmink-Dwergstaatje NL’.

Ook riep hij in het gesprek de Russen opnieuw op om mee te blijven werken aan het’ Propaganda-onderzoek’ en de berechting van de dader(s) en dat terwijl JIT de radarbeelden en andere van inbreng van Russen stelselmatig heeft Correspondents dinergeweigerd.

Buk-raket. De Correspondent” smeken om subsidie (omkoping) van de Gevestigde Orde.
De corrupte onderzoekers meldden o.a. eerder deze week in Nieuwegein dat lanceerinstallatie waarmee de Buk-raket werd afgeschoten uit Rusland kwam en na de lancering weer is teruggekeerd naar Rusland. Deze melding werd door de aanwezige Pers met luid gejuich en applaus ontvangen. Het is niet bent of zij al dronken en stijf van de ‘John de Mol cocaïne'(Video) stonden zoals bij het ‘Correspondents-Rutte propaganda-diner’ (Video). Die eerste ‘Disney- resultaten’ van het JIT werden woensdag door Russische ministeries terecht en met bewijs in twijfel getrokken.

17 reacties op “Poetin roept corrupte ambassadeur Jones-Bos van US-‘Dwergstaatje NL’ op het matje.

 1. Pingback: De wereld door de bril van Ben Jager | Silvia's Boinnk!!!

 2. Jammer dat er steeds over en weer gestoken wordt, maar ze zijn het in ieder geval eens over het feit, dat namelijk hun zakken gevuld blijven?

 3. LS…
  De Nazi / Zio Rothschild Khazarian Maffia gaat over lijken. Links om of rechts om. Rusland heeft de Rothschilds en Monsanto al het land uit geflikkerd en zal keer op keer in een hinderlaag terecht komen door uitlokking , mes in de rug of anderszins ! De grote bek van Pedo-beschermende Psychopaat Teflon Robot / Trekpop Rukke is wederom in opdracht van genoemde Maffia en het maakt Rukke allemaal geen ruk uit. Lache toch ?

 4. die psychopaten verdraaien alles:Rutte tegen de Russen: stop met onzin over MH17
  die weten precies wat er gebeurt is(rutte en co) ,en als je weet hoe het in mekaar zit kun je spelen met woorden.

 5. Het is allemaal de schuld van Bert Koenders. Gewoon, omdat Koenders een flapdrol is, en omdat Frans Timmermans geen schuld treft.

  Frans Timmermans heeft immers 20 minuten oprecht gehuild om MH17, dus aan Frans kan het niet liggen.

 6. W’ton wil op n uur gaans van Moskou komen,dus moet Oekraïne bij de EU en is de RF de gebeten hond.Zo simpel is dat! Zeer spoedig visum vrij reizen voor 45 miljoen Oekraïners en 80 miljoen Turken. Is NL ook kritisch naar zichzelf? Waar was ’t negatieve reisadvies dat andere landen wel hadden gegeven? Niet dus,volgens NL was Oost-Oekraïne veilig en geen oorlogsgebied! Rutte,Timmermans,Koenders, waar blijven jullie?

 7. Nederland moet zijn eigen standpunten innemen en niet die van VS, want in alle berichten merk ik een push van de VS naar Nederland in de besluitvorming van d de VS?

 8. het is weer eens een te sneu voor woorden spelletje van de haagse natte kezen club. Op de post buitenlandse zaken hebben ze alles maar dan ook alles al verpest maar nu ook nog door dat laffe OM die kennelijk geen kritiek dult als het hun eigen slaven plebs met leugens toespreekt en eens een keer vanuit het buitenland op hun corrupte vingers worden getikt. Bert coenders moet de hele dag maar met stoffer en blik alle scherven opvegen die deze natte kezen club veroorzaakt. wat een klote baan.

  Nadat er opdracht was gegeven om een russische ambassadeur in elkaar te beuken door de corrupte NL politie in nederland kon de media niets anders vertellen dat deze russische ambassadeur naar vodka stonk en zn kinderen mishandelde. Als dit bij ons plebs gebeurt dan moeten we dit altijd maar slikken van de corrupte NL politie en dan stelen ze ook nog je geld zonder blikken of blozen.

  Poetin staat wel achter zijn mensen en trapte de nederlandse ambassadeur het land uit (ron van dartel) omdat deze de aandachts homo had uitgehangen in moscow. Hiervoor in de plaats sturen ze dan hun zwaar gewicht secretasris gerneraal a la demmink jones bos die nu weer eens wat uit kan gaan leggen en waar alle russische kindertjes hard voor weg rennen.

  Ron van dartel is nu als ambassadeur geplaatst in polen samen met zijn vrouw en vraag me dan toch maar 1 ding af

  wat vindt zijn vrouw er nu allemaal van?

 9. Pingback: Eindtijdsignalen en ander opvallend nieuws, verzameld door: Arie Goedhart | Silvia's Boinnk!!!

 10. Dit filmje bevat opname’s van inside de BUK die de MH17 moest neerhalen.
  Een kapotte zekering gooide roet in het eten:

  Net als bij 9-11 staat de BBC weer mooi voor schut!
  Toen hebben ze maar een MIG 29 gebruikt… en de opdrachtgevers dachten dat er een BUK was gebruikt waardoor ze alsnog door de mand zijn gevallen.

  • Spoel door naar 15 minuten. Klopt het verhaal nog een beetje?
   Rusland heeft/had geen primaire radarbeelden?

   Best wel een scoop toch meneer Brown?

   • De ground-to-air (BUK) ging niet door en toen maar air-to-air en met boordkanon.
    De oorspronkelijke documenten staan niet meer op de site van Cyber-Berkut.ru (of ik kon ze niet vinden).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s