(van onze Internationale ‘Elite-Doofpot-Gangster’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Wat is het verschil (Video) tussen Iran Air 655 en MH17 slachtpartij:Dat is renee-jones-bosRutte&Asscher en de Hysterische US-Media, De Telegraaf en de Staats-NOS.
Gisteren trad de PvdA-er ‘NSB-Lodewijk Asscher’ samen met zijn ‘Geile-Parlementaire Pers‘ op in het wekelijkse ‘dr. Goebbels- propaganda’ praatje van de ‘VVD-Premier VOC-Rutte. Deze keer was het nog erger dan anders. Er werd hem niet één kritische vraag gesteld inzake het JIT raport. Iedereen was het als een stel Kippen zonder kop eens met Asscher dat het een geweldig rapport was en het bewijs tegen Rusland overweldigd. Zelfs Noord Korea kon hier nog een lesje m.b.t Staats propaganda van kunnen leren. Ook werd Asscher geen enkele vraag gesteld naar het zeer gedegen rapport dat deze week verscheen dat de Nederlandse Elite zich in Indonesië heeft schuldig gemaakt aan Oorlog ’s misdaden (Video), die niet onder doen voor die van IS en SS. En dat zijn VVD Boss ‘VOC-Rutte’ deze periode altijd verheerlijkt als de Gouden Eeuw van BV-NL.
Kansloze Strafzaak tegen ‘Maffia-tabaksindustrie’ van ‘PvdA-Marlboro-Asscher’(Video).

Er werd hem zelf geen enkele vraag gesteld aan Asscher dat deze week bekend werd dat zijn moeder Irene Asscher de CEO Godmothter van Marlboro mogelijk als verdachte van Massamoorden vervolgd gaat worden. Nee, dergelijke vragen is niet goed voor de image van de altijd liegende Heersende Klasse en daar doet de’ Geile-Parlementaire pers’ niet aan, want laten dat nu uitgerekend ook hun bazen zijn.

 US weigert excuus te maken of de daders te vervolgen  voor de slachting Iran Air Flight 655 (IR655)van 290 mensen.

‘Capo di tutti capi Poetin’ roept de Nederlandse corrupts ambassadeur en Beroeps Bestuur-Gangsterin Renée Jones-Bos op het matje wegens het Doofpot-rapport van het Joint Investigation Team over vlucht MH17.  Zij had voor dat bezoekje een heuse luier aangedaan, want zij scheet in haar corrupte broek van de angst. En dat Koenders van de ‘Elite-schurken’-‘Dwergstaatje-NL ‘Poetin gisteren Vrijheid van mening’s uiting had verboden middels de Russische ambassadeur op het matje te roepen.De CV van de NL Ambassadeur Renée Jones-Bos leest als een strafblad van een keiharde, onverbeterlijke beroeps ‘Bestuur-gangsterin van heb ik jou daar:Regina Veronica Maria (Renée) Jones-Bos  is de Nederlandse ‘CIA-Trol ambassadeur’ in Rusland. Zij was van 2008 tot eind 2011 de ambassadeur voor Nederland in de Verenigde Staten. En heeft toen al bijzonder goede duistere en corrupte contacten opgebouwd met de CIA en NSA.Van eind 2011 tot half 2016 was zij secretaris-generaal van het ministerie van Corrupte Buitenlandse Zaken.

 Loopbaan Strafblad’Bestuur-Gangsterin:
1994-1998   Plaatsvervangend Chef de Duistere Poste in Praag.1998-1999  Hoofd van de Veiligheidsraad voor de Elite Taskforce bij het Directoraat-Generaal Politieke Propaganda Zaken.2000-2003   Ambassadeur Mensenrechten voor de Elite.2003-2005. Plaatsvervangend ‘Graai-Directeur-Generaal’ voor Regiobeleid en Consulaire corrupte Zaken.2005-2008. ‘Graai-Directeur-Generaal’ voor Regiobeleid en Consulaire Zaken.2008-2012.  Ambassadeur en CIA-Trol in Washington.2012-2016.  Secretaris-Generaal samen met de Top VVD-er en ‘Pedofiel Joris Demmink’. 2016-heden Ambassadeuren CIA-Trol  in Moskou (met co-accreditatie Oezbekistan en Turkmenistan) Renée Jones-Bos heeft verschillende ‘Graai en Naai-bestuursfuncties’ bekleed tijdens haar criminele Rat in pak loopbaan, waaronder lid van deMerkel four freedon award Raad van Toezicht van het ‘Roosevelt Study Centre’ die Merkel recentelijk nog de “Freedom Award” ‘Nep en Fop Prijs ‘heeft gegeven, terwijl de NOS-Boss Marcel Gelauff naast ere gast Demmink zat(Video). Lid  de corrupte  Advies Raad van het Medisch Centrum van Universiteit Leiden en van de’ Graai-Bobo’s ‘ ‘Board’ van de ‘World Resources Institute’ (WRI). Ook is Poetin terecht verbaasd dat Nederlandse Leden van het Lieg en Bedrieg Kabinet als Rutte, Koenders en Asscher er zo op hameren dat de daders strafrechtelijk moeten worden vervolgd, maar wel zwegen toen de ‘US-Elite’ een Iraans passagiers vliegtuig met 290 mensen uit de lucht schoot en voor die slachting niet één persoon ooit is veroordeeld. De Corrupte ambassadeur en hoogstwaarschijnlijk een ‘CIA-Trol Renée Jones-Bos’ is op maandag op het ministerie in Moskou ontboden en gewezen op het feit dat het onderzoek mede is samengesteld door één van de verdachte partijen de Oekraïne van President ‘Maffiosi-Oligarch Porosjenko ‘, blijkt uit een verklaring. Dat laatste feit heet in het Strafrecht belangenverstrengeling van een getuigen en daarmee is het onderzoek alleen al zwaar besmet en niet meer objectief.

Joint Investigation Doofpot Team (JI-D-T) MH17(Video): Waarom reed de BUK installatie 3 uur en 165 km om?


De ‘CIA Trol Renée Jones-Bos ‘zal daar uitleg krijgen waarom Rusland de bevindingen van het Joint Investigation -DoofpotTeam (JI-D-T) van de ‘Omkoping Hoofdofficier Westerbeke’ (Video) naar de oorzaak van het neerhalen van de MH17 niet accepteert. Volgens het Russische ministerie gaat het strafrechtelijk onderzoek ,,een verkeerde richting uit”.

EU moet druk uitoefenen op Rutte, Obama en Porosjenko voor de radar beelden(Video) MH17 slachtpartij.
In de verklaring stelt het Russische ministerie van Buitenlandse Zaken dat de eerste resultaten van het JIT ,,worden gepresenteerd als de enige waarheid en wordt geen ruimte gelaten voor twijfel en bezwaren”.

JIT-onderzoek valt terecht slecht bij mensen met een gezond verstand.
fred-westerbekeHet internationale JIT-onderzoek naar de slachtpartij van het toestel van Malaysian Airlines valt bijzonder slecht in Rusland en bij weldenkend en kritisch Nederland. Eerder op de dag liet de minister van Buitenlandse Zaken Lavrov al weten dat hij er niet over piekert om excuses te maken op grond van zo’n voor ingenomen rapport van JIT, die slecht een doel had en dat is om ‘US- Zetboss Porosjenko’ uit de wind te houden.

Vrijdag werd de Russische ambassadeur Alexander Sjoelgin in Den Haag ook al door PvdA minister ‘Eunuch Koenders’ (Buitenlandse Corrupte Zaken) op het matje geroepen in verband me de terechte Russische kritiek op het zogenaamde internationale strafrechtelijke onderzoek. Waarom het Lieg en bedrieg Kabinet Rutte en zijn loopjongen Asscher en in zijn kielzog de Staat-NOS en de Westerse ‘Mainstream-Maffia-media’ het steeds een Internationaal strafrechtelijk onderzoek noemen, terwijl er maar vijf Westerse landen aan hebben meegedaan waaronder n.b. één van de verdachte Oekraïne is ons een raadsel. Bovendien lopen al deze vijf landen aan de leiband van ‘TTIP-Obama’. Dus wat is er zo Internationaal aan? En waar is die onafhankelijkheid feitelijk op gebaseerd. Volgens de verklaring van PvdA ‘Eunuch Koenders’ is ambassadeur Sjoelgin ,,te verstaan gegeven dat dergelijke ongefundeerde( maar ware) kritiek onacceptabel is en dat vrijheid van mening‘s uiting alleen geldt voor de Westerse Regimes en hun Mainstream-Maffia-Media”.,,In plaats van het Doofpot-onderzoek zwart te maken en twijfel te zaaien, dient Rusland – gezien het overtuigende (niet bestaande en gefabriceerde) bewijs – de gepresenteerde resultaten te respecteren”, aldus de waanzinnige en corrupte PvdA bewindsman Koenders van het ‘Elite-Pedo-Demmink-Dwergstaatje NL’.

Ook riep hij in het gesprek de Russen opnieuw op om mee te blijven werken aan het’ Propaganda-onderzoek’ en de berechting van de dader(s) en dat terwijl JIT de radarbeelden en andere van inbreng van Russen stelselmatig heeft Correspondents dinergeweigerd.

Buk-raket. De Correspondent” smeken om subsidie (omkoping) van de Gevestigde Orde.
De corrupte onderzoekers meldden o.a. eerder deze week in Nieuwegein dat lanceerinstallatie waarmee de Buk-raket werd afgeschoten uit Rusland kwam en na de lancering weer is teruggekeerd naar Rusland. Deze melding werd door de aanwezige Pers met luid gejuich en applaus ontvangen. Het is niet bent of zij al dronken en stijf van de ‘John de Mol cocaïne'(Video) stonden zoals bij het ‘Correspondents-Rutte propaganda-diner’ (Video). Die eerste ‘Disney- resultaten’ van het JIT werden woensdag door Russische ministeries terecht en met bewijs in twijfel getrokken.