( door The Matrix en ondersteunt door onze redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Met Negatief Reisadvies(Video) geen slachtoffers van MH17 slachting. Dank u Plasterk en Rutte. Paniek bij ‘MH17-JTI-Doofpot’. ‘Getuige MH17 kan andere identiteit en fred-westerbekemiljoenen(Video) krijgen’.
Het Joint Investigation-Doofpot-Team (JI-D-T) van de corrupte ‘Omkoping Hoofdofficier Westerbeke’ kwam gisteren met ‘overtuigend’ bewijs dat de MH17 is neergehaald door een BUK raket afkomstig uit Rusland. En ik moet zeggen dat het op zo’n imponerend overtuigende manier verwoord werd, dat je je schuldig gaat voelen als je het niet gelooft. Toch ben ik nog eens kritisch gaan kijken naar de ‘Disney- animatiebeelden’ en het vermeende bewijsmateriaal van de paar filmpjes die het JIT tot haar beschikking zou hebben. Op de dr. Goebbels propaganda website van de ‘Staats-NOS.nl’ wordt het allemaal nog eens goed samengevat (kuch).

propaganda-is-dodelijkWat vooral opvalt zijn de paar beelden van de BUK installatie op een trailer van een Volvo truck. We gaan ons maar niet afvragen of die beelden ook simpelweg gefabriceerd kunnen zijn door ‘Disney- medewerkers’ van de corrupte CIA en/of AIVD diensten. Dat zou te complotdenkerig zijn. Wel interessant is de ‘Disney-animatie’ van de route van de truck en de daarbij geleverde telefoontaps die dit verhaal zouden ondersteunen. Je vraagt je af of rebellen daadwerkelijk met een telefoon communiceren of juist via militaire communicatie middelen. Zij zijn toch niet zo onnozel een commercieel mobiel netwerk te gebruiken in de wetenschap dat alle communicatie van tegenwoordig getapt wordt. Zit Edward Snowden niet ergens in Rusland? Zijn deze separatisten dan zou dom dat ze de onthullingen van Snowden even vergeten waren?

EU moet druk uitoefenen op Rutte, Obama en Porosjenko voor de radar beelden MH17 (Video)slachtpartij. 

Maar er is iets veel interessanter te melden over dit “overtuigend bewijs” van het JIT. Daar let je niet zo op als je het verhaal hoort vertellen door de zwoele en overtuigende stem van de presentator van het filmpje. De separatisten hebben nogal een ommetje gemaakt. Ze zijn maar liefst 3 uur en 165 km omgereden. Het enige wat er voor nodig is om dat te controleren, is de genoemde plaatsnamen in Google Maps in te voeren. Dan zouden de heren ook nog 2 keer gestopt zijn in Donetsk. Deze mannen hebben nogal een risico genomen. Ze reden niet met een grasmaaier door de stad, maar met een BUK installatie. En waarom hebben niet meer mensen die installatie gefilmd? Het moet nogal een opvallende vertoning zijn geweest. Hieronder ziet u de route die de mannen met de BUK installatie volgens het JIT zouden hebben gemaakt. Het tweede plaatje is de route die volgens Google Maps veel korter was geweest.

Poetin wijst Porosjenko als schuldige MH17 slachting tot grote schrik van Rutte.

Meer Lezen: The Matrix