(van onze Internationale Bankier-Gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Super-Elite-Hedgefonds-Gangsters’ verdienen  minder ‘Bloed-miljarden'(kuch).hongerende kinderen
Deutsche-Misdaad-Bank’ duikelt donderdagavond ruim 7% op ‘Wall-Graai-Street’. Volgens de Corporate Crime zakenzender CNBC hebben tien ‘Rovers-hedgefondsen’ die misdadige derivaten verhandelden via de Misdaadbank in Frankfurt hun posities afgebouwd. Daarbij hebben zij overtollige cash weggesluisd via Panama en de ‘VVD Zuidas’ van Deutsche-Misdaad-Bank. Volgens kenners is dat een signaal dat deze extreem criminele ‘Bloed-fondsen’ van Super Ratten in pak steeds minder vertrouwen krijgen in zaken doen met de Misdaadbank. Op CNBC werd ook de noodzaak van kapitaalversterking voor de grootste Misdaadbank van ‘Füherin Merkel’ herhaald. De in Frankfurt genoteerde aandelen Deutsche Bank sloten eerder op de dag nog 1% hoger en dat is vreemd. Is dat al een stiekeme Staats steun met belasting geld van ‘Jan met de Pet’?

Een Rat in pak woordvoerder beroepsleugenaar van Deutsche Bank benadrukte ervan overtuigd te zijn dat een overgrote meerderheid van de criminele cliënten de ,,stabiele financiële positie” van de bank begrijpt, evenals het huidige financiële pulk de arme kaal klimaat en het feit dat ‘TTIP Obama’ ons nu aan het afpersen is voor 14 miljard.

Miljarden Afpersen heet Boete in de Elite-Gangster wereld.
Deutsche Bank kreeg onlangs een Amerikaanse boete van ruim €14 miljard opgelegd wat pure afpersing is wegens Jeroen Dijsselbloem Christine Lagardemisdaden bij de verkoop van ‘Nep en Fop-hypotheken’ in aanloop naar de ‘Jan met de Pet- kredietcrisis’.De Misdaadbank staat al langer onder druk, omdat gevreesd wordt dat de grootste bank van Duitsland niet genoeg geld in kas heeft om een aantal problemen het hoofd te bieden. Dit jaar is het aandeel al 50% minder waard geworden.Deutsche Bank is volgens de ‘IMF -misdaadgroep’ van ‘Nut Case Lagarde’ ( ook verdachte van een Megafraude) de meest met de financiële misdaad markten verweven ‘system-Graai-bank’ met Nederlandse Misdaadbanken als o.a. de semi Staatsbank ABN van de Top VVD-er Drag Queen Zalm .Ook met dienstverleners heeft Deutsche Bank langlopende criminele derivatencontracten afgesloten. De Minister van Financiën voor de Rijken ‘PvdA Gluiperd Dijsselbloem’ die de eindverantwoordelijke is voor de ABN heeft laten weten niet ongerust te zijn, want als het weer eens mis gaat kost dat alleen de massa geld en daar heeft hij maling aan net als aan de Kiezers.

Geen-wel-steun; Merkel WIR schaffen das! Fraude ‘VVD Ratten in pak’ op Zuidas van Erik Wiebes vrijuit. Oud News voor Volksnews.

 

Merkel four freedon awardBestuursvoorzitter Godfather Cryan van Deutsche Bank loog woensdag tegen het Duitse Bild dat staatssteun voor zijn bank ,,niet aan de orde” zou zijn en dat hij zijn Bloed-centjes als veelvoudig ‘Graai-Bankier-gangster’ al lang en breed op het drogen heeft.’Führerin Merkel’ wilde eerder niet zeggen of zij haar systeembank zal ondersteunen als die dreigt om te vallen. ‘Deutsche-Misdaad-Bank’ was gedwongen deze week om zijn kapitaalpositie te versterken, zijn verzekeringsbedrijf Abbey Life aan Phoenix Life te verkopen voor €1,085 miljard. Hoeveel miljoenen er precies via Panama of ‘VVD- Witwascentrale-Zuidas’ strijkstok is blijven hangen is een Staatsgeheim en dat hoort u over een jaar of 10.