‘VVD-Ripper Schippers’ slaat weer toe: ‘Afpers-Zorgpremie’ 10 % omhoog.

(van onze PvdA en VVD Bestuur-Gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Echtpaar Schippers de ‘VVD-Zorg-Rippers’ slaat weer toe.
‘Dictator DijsselbloemSchippers de Zorg Rippers‘ heeft recentelijk in de Volkskrant gezegd dat hij maling heeft aan de Kiezers en dat blijkt vandaag al weer dat hij daarmee niet heeft gelogen.De ‘Maffia-Zorgverzekeraars’ hebben meer dan 8 miljard in Kas en daar moet nog meer ‘Bloed-Winst’ bij en dus wordt de premie met 10 procent verhoogd. ‘Dictator Samsom’ noemt dat Eerlijk Delen delen en is er trots op. Deze keer liegt hij niet eens.

Prinsjesdag Traditie WeAreChangeRotterdam: King Willem en zijn politieke lakeien weer ontmaskert.

VVD Valse nicht Rutte’ voor eerst in jaren in de war tijdens Algemene beschouwingen.
Zorg Boss Elite Gangsters‘Graai-King Willem’ zonder zorgen zat tijdens de Troonrede keihard te liegen. Kan die Bolle en zijn ‘Royaal Syfilis Familie’ wat schelen zijn miljoenen Taxfree buit is weer binnen. De Nederlanders ‘Jan met de Pet’ gaan toch fors meer betalen voor de zorgpremie in 2017. Ondanks toezeggingen van het ‘Lieg en Bedrieg Kabinet Rutte’ met zijn loopjongen Asscher op Prinsjesdag dat de stijging slechts 3,5 procent zou zijn, blijkt het in de praktijk bijna 10 procent te zijn. ‘PvdA Gluipers Dijsselbloem’ laat wel weten dat deze stijging niet is veroorzaakt omdat ‘Groot-Zakkenvuller Prinses Amalia’ vanaf haar 18 de een startup uitkering 1, 5 miljoen per Taxfree krijgt. En ook niet dat de Zorg ‘Graai-Directeuren’ 45 procent boven de Balkendenorm ontvangen stelen aan Mega salarissen. Maffia-Zorgverzekeraar DSW heeft als eerste de nieuwe afpers-premie bekend gemaakt. Deze gaat van 98,75 euro naar 108 euro per maand. Daarmee zet DSW de toon voor de andere ‘Maffia-zorgverzekeringen’, die vaak pas half november met hun afpers-premies naar buiten komen. Patiëntenfederatie Nederland reageert woedend op de aangekondigde verhoging (beroving) van de zorgpremie en het feit dat het Kabinet weer eens heeft gelogen.‘

 

 

12 reacties op “‘VVD-Ripper Schippers’ slaat weer toe: ‘Afpers-Zorgpremie’ 10 % omhoog.

 1. Alles wat wordt beloofd tussen nu en 15/3 is holle kiezersretoriek. De mensen dienen de balans op te maken van 4j wanbeleid en wanbeheer en Merkel’s dikke reet likken. Daar is Gordon behoorlijk kwaad om geweest. Maar Rutte blaatte dat over smaak niet valt te twisten en nam nog ’n paar brownies.

 2. Bonus pensioenaanspraken worden veelbelovend, de zorgverzekeraars gaan direct nog de beurs Op?
  In plaats van verliezen draaien ze winsten, de koersen stijgen door het dak en dat alleen al door het onverschillig accepteren van de burger?

 3. Pingback: Eindtijdsignalen en ander opmerkelijk nieuws, verzameld door: Arie Goedhart | Silvia's Boinnk!!!

 4. Ze informeerden onlangs bij advocaat en oud-beroepsmilitair Ruperti wat de kansen zouden zijn van een kort geding tegen Defensie. „Van de spullen die ze aanvroegen werd twintig procent gehonoreerd”, aldus Ruperti, die wel juridische mogelijkheden zag, maar hen overtuigde af te zien van een procedure omdat dat einde carrière zou betekenen. De militairen willen vooral drones lenen. Die hebben ze niet. Ook is er gebrek aan radio’s, nachtkijkers en scherpschutterswapens.

 5. 10% omhoog.

  Lijkt wel een afgesproken timing net na Prinsjesdag: Het volk uitlachen.

  Diederik Samsom is plotseling voor afschaffen eigen risico. Tokkie-volk zal erin trappen en PvdA wint er 10 nieuwe zetels mee.

  Leuke truc van de elite om de PvdA weer boven de SP te krijgen.

 6. erik staal futselde 2 miljard maatschappij geld weg (waar je in 1 klap 10.000 woningen van 2 ton het stuk kan neerzetten) de schippertjes gaan zeker voor de 10 miljard dus nog 2 miljard eventjes wachten.

  • Dat is het hem nou net. Die 8 miljard zouden in de (Nederlandse) kas zitten ?!

   Waarom niet en dus veilig op de Bahama’s geparkeerd, buiten de Panama Papers om ?

   Op papier eigendom van de zorgverzekeraars. Volstrekt legaal en netjes.

   In de praktijk speelgeld (met derivaten, hedgefondsen en privé-hypotheken) voor de geprivatiseerde zorgbestuurders-lobby.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s