(van onze PvdA Verlichte Dictator redactie)

AMSTERDAM-NOIR-‘Eichmann Samsom’ wil Partijleider blijven(Video) tot de Üntergang Compleet is.
De Diederik samsom vliegend tapijtStaatsomroepen propaganda draait op volle toeren (Video ) met leden van het Lieg en Bedrieg Kabinet Rutte en zijn loopjongen Asscher: “Linkse’ gesubsidieerde VARA en VPRO ‘Bral-programma’s’ zetten Rutte in zomeravond Zonnetje (Video)“. Gisteren mocht ‘Dictator Samsom’ gratis propaganda maken bij zijn VARA subsidie Miljonair en ‘gabber in crime’ Pauw van ‘Geilneef Peter R de Vries’(Video). Het viel nog mee dat die VARA subsidie Miljonair Pauw ook niet zijn gabber en de toekomstige PvdA Minister van Justitie ‘Peter R.-Islam- de Vries’ heeft laten aanschuiven a raison van 1780,- euro  Ex Btw. Beide corrupte  arbeider verraders Samson en Pauw hebben totaal geen schaamte en geweten.

Gisteren werd ook bekend dat in Amsterdam door het beleid van het Lieg en Bedrieg Kabinet Rutte meer mensen in A’dam hun huis uit peter-r-de-vrieszullen worden gezet. Maar volgens de Dictators (Video) Samsom en ‘Gluiperd Dijsselbloem’ is de crisis voorbij. Over die schreiende armoede waar voor Samsom mede verantwoordelijk is stelde Pauw geen enkele vraag. Snijden of helemaal korten op subsidies veroorzaakt door het Kabinet Rutten Asscher voor de schuldhulpverlening zal dramatische gevolgen hebben voor Amsterdammers met financiële problemen. Dit zeggen professionals uit de praktijk. Door de extra bezuinigingen die de stadsdelen de komende jaren door moeten voeren staat vooral de schuldhulpverlening in Oost en West op de tocht.Roelien Benjamins en Anja Naujoks werken met mensen die financieel diep in de problemen zitten. De ontelbare gevallen die zij dagelijks voor zich krijgen zijn vaak schrijnend. ‘Geen eten kunnen kopen, zeker je rekeningen niet kunnen betalen. Op het moment dat het geld binnen komt is het eigenlijk al weg, omdat er een grote stapel rekeningen ligt en dan te moeten horen van lieden als Rutte en Samsom dat de crisis voorbij is dat maakt mij woest’, zegt Benjamins, wijkprofessional in de Indische Buurt.Schuldhulpverlener Naujoks: ‘Iemand die op bijstandsniveau leeft met drie kleine kinderen en van 75 euro per week alles moet doen, en dat is niet veel geld en daarom moeten zij om letterlijk om niet dood te gaan van de honger naar die mensonterende Voedselbanken van Jetta Klijnsma.’

‘Veranderingen nodig voordat dakloze sterven van de honger of nog meer zelfmoord gaan plegen’.
Beide hulpverleners krijgen vaak mensen over de vloer die bij reguliere schuldhulpverlening niet geholpen kunnen worden, vaak omdat zij door de situatie niet genoeg schulden kunnen aflossen en dan terecht komen bij niet gesudieeder projecten als die van Assadaaka, die o.a. gratis vlees weg geeft aan de arme van Rutte en Samsom.

‘Ik denk zeker dat daar verandering en verbetering te maken zijn. Je gaat naar schuldhulpverlening toe omdat je hulp nodig hebt. Het heet niet schuldhulpverlening mogelijke aflossingscapaciteit’, vindt Benjamins.Ook Naujoks ziet verbeterpunten: ‘Als mensen drie jaar lang bij een instantie lopen en daarna horen, we kunnen niks voor je doen, en dan met dossier en al buiten staan, dan is dat erg triest en dat grenst aan het misdadige.’

‘Meer mensen op straat omdat er geen Crisis is volgens Samsom en Dijsselbloem’.
Het systeem, dat volgens beide vrouwen nu al niet goed functioneert, moet het dus het komende jaar wellicht al met minder subsidie doen. De jaren daarna wordt dat volgens de huidige Kabinet’s plannen alleen maar minder. Volgens Naujoks zullen meer mensen op straat komen te staan in Amsterdam: ‘De gemeente heeft ontzettend veel dossiers die ze niet aankunnen. Als je dan ook nog eens bezuinigd op de al kaal geplukte arme sloebers, dan wordt dat erger. De onmenselijke ‘Deurwaarders Tuig van de richel’ van de Top VVD-er ‘Rose Pedo Ed Nijpels’ wachten niet, gas- water- en lichtafsluitingen ook niet.’Benjamins is ook bang voor een toenemend aantal mensen in de problemen: ‘De groep wordt steeds groter en het zijn niet alleen de zielige gevallen. Ook je buren gaan eerder naar bed zodat ze geen verwarming en licht hoeven aan te zetten en ogen of ze op een zwaar dieet zijn, maar dan wel een Rutte&Samsom  honger-dieet.’

Poetin wijst Porosjenko als schuldige MH17 slachting(Video) tot grote schrik van Rutte en zijn  Pauw.
Gisteren werd ook bekend dat radar beelden van Rusland aantonen dat hoogstwaarschijnlijk de Oekraïne en de CIA verantwoordelijk is voor het neerhalen van de MH17 en dat mocht Samsom kritiek afdoen als Russische propaganda. Pure Projectie (psychologie) van de zijnde van Samsom.

Forum voor Democratie van Thierry Baudet net als Jan Roos gaan meedoen aan de Tweede Kamerverkiezingen en zal jan-roosveel van de PvdA en VVD zetels gaan overnemen.
Oprichter Thierry Baudet, één van de initiatiefnemers van het Oekraïne-referendum, wil het corrupte systeem van Straf de arme maatschappij van Rutte en Samsom van binnenuit openbreken’. De groep omschrijft zichzelf als een nieuwe, euro-realistische denktank. Als partij wil Forum onder meer gaan voor bindende referenda naar ‘Zwitsers model’ en het gekozen burgemeesterschap wat de facto de VVD en PvdA veel ‘Graai-baanjtes’ zou schelen.Wie er precies aan de partij verbonden zijn, is nog niet bekend. Baudet meldt dat hij met een ‘verrassende lijst’ komt. Rechtsgeleerde en filosoof Paul Cliteur steunt de partij, zegt hij in een filmpje van Forum.

Het andere gezicht van Ukraine Referendum campagne is Jan Roos, maar dat is dan ook de enige overeenkomst tussen beide. Roos is lijsttrekker geworden van ‘Voor Nederland (VNL= kaal koppen partij. ) Dood aan de Bijstandgerechtigden’.

Over de Crisis in de PvdA geen woord van Pauw.
Ook over het feit dat de PvdA in de peiling( 8 zetels) nog lager staan dan VNL en Forum voor Democratie en mogelijk na de komende verkiezingen niet meer bestaat, dan wel een reactionair populistische Nepotisme splinter partijtje wordt sinds Samsom de leiding heeft geen enkele vraag van Pauw.