Poetin wijst Porosjenko als schuldige MH17 slachting tot grote schrik van Rutte.

(van onze Internationale Elite-Gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Met Negatief Reisadvies(Video) geen slachtoffers van MH17 slachting. Dank u Plasterk en Obama RutteRutte.
Capo di tutti capi Poetin’ blijft iedere betrokkenheid bij de slachtpartij vlucht MH17 ontkennen en dat kon nog weleens waar zijn ook. Uit pas opgedoken radargegevens blijkt volgens het Russische ministerie van Defensie dat er geen raket is afgevuurd uit gebied waar pro-Russische rebellen de controle hadden.Het Russische ministerie van Defensie gaf maandag een presentatie over radargegevens uit de regio Rostov, waar vorige week voor het eerst gewag van is gemaakt kennelijk om de corrupte Dutch onderzoek voor paal te zetten. Eerder hadden de Russen laten weten dat de radardata niet bewaard waren gebleven.Volgens de Russen was er wel Oekraïense luchtafweer actief van de ‘CIA-Trol- Oligarch Protejesko’ in de buurt van de plek van de slachtpartij. Dat de Maffioso Porosjenko  nog steeds weigert ruwe radargegevens aan te leveren voor het onderzoek naar de ramp, wijst er volgens de Russische autoriteiten en ons op dat het toestel is geraakt door een Buk-raket afkomstig uit Oekraïens gebied.

4 mei Staats-NOS propaganda:’CIA-Bellingcat’ claimt identificatie Buk die MH17 neerhaalde en Aboutaleb geeft doden een klap in het gezicht op de Dam.

Problemen met valse bewijzen MH17 van AIVD Boss Plasterk.
Rusland heeft van meet af aan ontkend iets te maken hebben met de slachtpartij waardoor op 17 juli 2014 298 inzittenden omkwamen en wijst ook als bewijs dat de AIVD Boss van Nederland bizar zat te grinniken tijdens de eerste Tweede Kamer commissie vergadering. Nog schaamtelozer was het dat de PvdA Top huil komediant Timmermans bij de VN net na de Mh17 slachtpartij bikkelhard met een nep brok in zijn keel zat te liegen merken de Russen terecht op:

Porosjenko stuurt nabestaanden MH17 ‘Leugen-brief’(Video) op verzoek van Populist Rutte.
Moskou kwam eerder onder andere met de theorie dat een Oekraïens gevechtsvliegtuig in de buurt had gevlogen, maar daar bleek geen bewijs voor te zijn, maar ook dat zou zomaar kunnen. Waarom heeft het Lieg en Bedreig Kabinet in tegenstelling tot de US, Frankrijk en Engeland geen negatief reisadvies afgegeven voor dat gebied? Stond de NL en de NATO en de CIA radar ook uit? Nou, nou, alle Wester radars stonden even uit. RaRa hoe kan dat?

OVV van ‘007 King Joura’:geen heropening ‘Doofpot-onderzoek’. Onderzoeksraad: MIVD van Hennis wist van zware wapens maar waarschuwde MH17 niet.
De King van de ‘HM17-Doofpot’ Tjibbe Joura aka agent 007De Russische mededeling komt twee dagen voordat het internationale ‘Doofpot-onderzoeksteam’ de eerste lieg en bedrieg resultaten van het strafrechtelijk onderzoek presenteert. Het gaat daarbij om het wapen waarmee het vliegtuig is neergeschoten en de precieze locatie waarvandaan dat is gedaan. Rusland en Oekraïne hebben voor het eerdere onderzoek van de extreme corrupte ‘Doofpot-Onderzoeksraad’ voor Veiligheid (OVV) van de Elite met als Katvanger de ‘Ducht 0o7 Tjibbe Joura’ beide videobeelden geleverd van de radarschermen. Ruwe data, waaruit meer informatie terug te halen is, ontbraken. De zogeheten primaire radars aan de kant van Oekraïne zouden uit net even hebben gestaan(kuch),omdat het in dat gebied een ‘CIA-oorlog’ aan de gang is. En wie wil dan zijn radar aan hebben.Niemand toch(kuch).

Ambassador Darius of Lithuania challenge Steve Brown to repeat his words from Oliver Stone against Ukrainians mob(Video).
De corrupte ‘VVD-OVV ‘concludeerde vorig jaar dat de Boeing 777 van Malaysia Airlines was neergeschoten met een Buk-raket. Volgens OVV-voorzitter ‘ 007 Tjibbe Joura’ gebeurde dat bovendien vanuit gebied waar pro-Russische rebellen de dienst uitmaakten. Maar wie bij zijn volle verstand gelooft die ex AIVD Boss en Top VVD-er Tjibbe? De man kan liegen dat het gedrukt staat zoals elke Top VVd-er en weigerde tijdens het presteren van dat onderzoek om ook maar een vraag van de honderden journalisten te beantwoorden als of het een briefing was in Noord Korea.

Oliver Stone: ‘CIA met Maffiafamilie Joe Biden zit achter Maidan-revolutie Oekraïne’.
De Russen hebben maandag herhaald dat het onderzoek kennelijk opzettelijk op het verkeerde spoor zit tot grote schrik van Rutte. Zowel het type Buk-raket als de plek waar de lancering plaatsvond zouden verkeerd zijn vastgesteld.

16 reacties op “Poetin wijst Porosjenko als schuldige MH17 slachting tot grote schrik van Rutte.

 1. LS…

  Rik Kutte van Elsevier Zionisten Pleepapier is ook gewoon een CNN slaaf en meent dat Clinton het eerste debat gewonnen heeft… Sleep on oude rukker !

  • Wat denkt u, als ik mij buitenshuis achter m’n oor krab kunnen de Amerikanen precies zeggen of dat mijn linker dan wel rechter oor was.
   Nu de radarbeelden, Oekraïne daar stonden de installaties uit, Rusland wilde ze niet geven, maar wie ik steeds mis in dit verhaal dat zijn de Amerikaanse radarbeelden.

   Ja zullen die zeggen “de satelliet stond net verkeerd.”

   Wat mij en iedereen opviel dat direct na de ramp de (onze) zeventalen-trouwringen-knuffelbeestjes-schurken-mondkapjes man zich gaten in de sokken vloog tussen Den Haag – Kiev -Washington. Diverse keren is diverse volgordes, wat had deze huilebalk te overleggen, moest hij steeds voor ruggenspraak naar Washington?

   Het resulteerde uiteindelijk in een toespraak voor de UN met ingestudeerde snik, maar wat hebben ze nu werkelijk uitgevreten?

   Het zou zo maar kunnen dat men in kleine kring allang weet wat er werkelijk gebeurd is maar dat die waarheid niet gelegen komt.

   Dan wordt daar een batterij slimmerikken opgezet met als opdracht hoe verkopen wij dat aan de wereld.
   Uiteindelijk lijkt het erop dat men gekozen heeft voor de factor tijd, tijd en nog eens tijd.

 2. De redenatie van Mart Rukke was ook zo nevelig doorzichtig.
  Als Nederland (?) in zijn eentje een standpunt zou innemen
  staat het minder sterk dan een dip-lomatiek gedeeld standpunt
  met Australië Maleisië en overige deelnemers aan het toedek
  standpunt.
  Doet dat Eikeltje met alles , de grote gemene deler van €uropa
  en het onwettige koningshuis. Ja? Nee? Geen mening !

 3. We zien een patroon. Er wordt wel vaker iets niet echt gepleegd maar wel heel handig “gefaciliteerd”. Om het middelijk daarna politiek uit te buiten.

  Ook onze weerzinwekkende politici (er is immers wilskracht voor nodig ze te benaderen!) doen graag zaken met de smerigste varkens op aarde.

 4. Of Rusland nu de schuldige is of Oekraine dan wel beiden,feit blijft dat NL itt andere landen geen negatief reisadvies had verstrekt.Dat boetekleed had NL behoren om te doen maar weigert om aansprakelijkheid te ontlopen.Als primair komt vast te staan dat er over dat gebied niet had mogen worden gevlogen,is de 1ste vraag minder relevant.Die vraag zal nimmer worden beantwoord en daarop heeft NL geen invloed.Door nu naar t internationale steekspel te verwijzen,houdt NL zich in de schaduw.Blijft n grof schandaal dat t vliegtuig gewoon in A’dam mocht vertrekken over dat grondgebied.

  • Heb je volkomen gelijk in. Maar “onze” (de mijne is het natuurlijk niet) overheid zal nooit het boetekleed aantrekken. “Want dan verliezen de mensen het vertrouwen in het gezag”.

   Voor wat dat gezag dan waard is.

 5. Dat er nog Nederlanders zijn die erin trappen……sorry dat ik het zeg, maar ik snap de nabestaanden ook niet; die in feite zich laten beduvelen door onze regering en genoegen nemen met de leugens en een herdenkingsbijeenkomst en een stoet met zwarte wagens waar de hele dag dan een camera op staat. Als ik familie was dan had ik ze bij de lurven gepakt; dan had ik niet braaf stilgezeten in een radiostudio en op een politiek correcte manier vragen zitten beantwoorden door zon corrupte NPO er. Dan had ik gezegd dat Rutte een vreselijke schoft is en dat deze regering mede schuldig is samen met Kiev en de VS aan deze doden. Maar helaas is zelfs de familie daar nog te laf voor en accepteren dat hun doden een simpele pion zijn in het CIA spel om de russen een WO3 in te trekken. Van je familie mot je het niet dus hebben BAH!!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s