(van onze Internationale Elite-Gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Met Negatief Reisadvies(Video) geen slachtoffers van MH17 slachting. Dank u Plasterk en Obama RutteRutte.
Capo di tutti capi Poetin’ blijft iedere betrokkenheid bij de slachtpartij vlucht MH17 ontkennen en dat kon nog weleens waar zijn ook. Uit pas opgedoken radargegevens blijkt volgens het Russische ministerie van Defensie dat er geen raket is afgevuurd uit gebied waar pro-Russische rebellen de controle hadden.Het Russische ministerie van Defensie gaf maandag een presentatie over radargegevens uit de regio Rostov, waar vorige week voor het eerst gewag van is gemaakt kennelijk om de corrupte Dutch onderzoek voor paal te zetten. Eerder hadden de Russen laten weten dat de radardata niet bewaard waren gebleven.Volgens de Russen was er wel Oekraïense luchtafweer actief van de ‘CIA-Trol- Oligarch Protejesko’ in de buurt van de plek van de slachtpartij. Dat de Maffioso Porosjenko  nog steeds weigert ruwe radargegevens aan te leveren voor het onderzoek naar de ramp, wijst er volgens de Russische autoriteiten en ons op dat het toestel is geraakt door een Buk-raket afkomstig uit Oekraïens gebied.

4 mei Staats-NOS propaganda:’CIA-Bellingcat’ claimt identificatie Buk die MH17 neerhaalde en Aboutaleb geeft doden een klap in het gezicht op de Dam.

Problemen met valse bewijzen MH17 van AIVD Boss Plasterk.
Rusland heeft van meet af aan ontkend iets te maken hebben met de slachtpartij waardoor op 17 juli 2014 298 inzittenden omkwamen en wijst ook als bewijs dat de AIVD Boss van Nederland bizar zat te grinniken tijdens de eerste Tweede Kamer commissie vergadering. Nog schaamtelozer was het dat de PvdA Top huil komediant Timmermans bij de VN net na de Mh17 slachtpartij bikkelhard met een nep brok in zijn keel zat te liegen merken de Russen terecht op:

Porosjenko stuurt nabestaanden MH17 ‘Leugen-brief’(Video) op verzoek van Populist Rutte.
Moskou kwam eerder onder andere met de theorie dat een Oekraïens gevechtsvliegtuig in de buurt had gevlogen, maar daar bleek geen bewijs voor te zijn, maar ook dat zou zomaar kunnen. Waarom heeft het Lieg en Bedreig Kabinet in tegenstelling tot de US, Frankrijk en Engeland geen negatief reisadvies afgegeven voor dat gebied? Stond de NL en de NATO en de CIA radar ook uit? Nou, nou, alle Wester radars stonden even uit. RaRa hoe kan dat?

OVV van ‘007 King Joura’:geen heropening ‘Doofpot-onderzoek’. Onderzoeksraad: MIVD van Hennis wist van zware wapens maar waarschuwde MH17 niet.
De King van de ‘HM17-Doofpot’ Tjibbe Joura aka agent 007De Russische mededeling komt twee dagen voordat het internationale ‘Doofpot-onderzoeksteam’ de eerste lieg en bedrieg resultaten van het strafrechtelijk onderzoek presenteert. Het gaat daarbij om het wapen waarmee het vliegtuig is neergeschoten en de precieze locatie waarvandaan dat is gedaan. Rusland en Oekraïne hebben voor het eerdere onderzoek van de extreme corrupte ‘Doofpot-Onderzoeksraad’ voor Veiligheid (OVV) van de Elite met als Katvanger de ‘Ducht 0o7 Tjibbe Joura’ beide videobeelden geleverd van de radarschermen. Ruwe data, waaruit meer informatie terug te halen is, ontbraken. De zogeheten primaire radars aan de kant van Oekraïne zouden uit net even hebben gestaan(kuch),omdat het in dat gebied een ‘CIA-oorlog’ aan de gang is. En wie wil dan zijn radar aan hebben.Niemand toch(kuch).

Ambassador Darius of Lithuania challenge Steve Brown to repeat his words from Oliver Stone against Ukrainians mob(Video).
De corrupte ‘VVD-OVV ‘concludeerde vorig jaar dat de Boeing 777 van Malaysia Airlines was neergeschoten met een Buk-raket. Volgens OVV-voorzitter ‘ 007 Tjibbe Joura’ gebeurde dat bovendien vanuit gebied waar pro-Russische rebellen de dienst uitmaakten. Maar wie bij zijn volle verstand gelooft die ex AIVD Boss en Top VVD-er Tjibbe? De man kan liegen dat het gedrukt staat zoals elke Top VVd-er en weigerde tijdens het presteren van dat onderzoek om ook maar een vraag van de honderden journalisten te beantwoorden als of het een briefing was in Noord Korea.

Oliver Stone: ‘CIA met Maffiafamilie Joe Biden zit achter Maidan-revolutie Oekraïne’.
De Russen hebben maandag herhaald dat het onderzoek kennelijk opzettelijk op het verkeerde spoor zit tot grote schrik van Rutte. Zowel het type Buk-raket als de plek waar de lancering plaatsvond zouden verkeerd zijn vastgesteld.