(van onze PvdA Verlichte Dictator redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Afgelopen week was de PvdA ‘Üntergang-ledenraad’ en daar hield ‘Imam-Samsom’ een Eric Wiebes Jeroen Dijsselbloem‘Grafrede’ alsof hij de beste leider was die het mede door hem kaal geplukte Volk kan hebben.
De aanwezige leden veelal zelf corrupte PvdA beroeps politici slikte zijn pathetische Nepotisme als zoete koek. De man bleek op die ledenraad zo gek als een Deur Dictator die leeft in en een waan wereld en denkt dat het Volk van hem houdt. Één ding bleek wel dat hij als een ras narcist ziel’s veel van zich zelf houdt, die kale Rat in pak Samsom.@[volkskrant] ‘Rat in pak Dijsselbloem’:”Als we verkiezingen gaan houden op basis van wat de kiezer wil, gaat Nederland zeker failliet”.De PvdAVVD minister van Financiën voor de Rijken en zijn ‘Üntergang-Partijleider Samsom’ weten het altijd beter dan het Volk net als een Dictator: Kiezers die stemmen zijn alleen maar lastig en dom, aldus  ‘Gluiperd Dijsselbloem’ in de op één haar na failliete ‘Volks-verraders-krant’.

Jeroen Dijsselbloem Christine LagardeÜbermensch Dijsselbloem’ keurt ‘ongezien’ Fraude-Jaarrekening NS goed tot verbijstering Omtzigt.
Minister van Financiën voor de Rijken en namens ‘Führerin Merkel’ en de Misdaadbanken ‘Euro-Graai-groep-voorzitter Dijsselbloem’ weet dat het “Lieg en Bedrieg Kabinet “terecht bijzonder impopulair is, maar daar heeft hij in het geheel geen last van, want hij voelt zich een heuse kleine Verlichte Dictator die handelt in Nepotisme.

Linkse’ gesubsidieerde VARA en VPRO ‘Bral-programma’s’(Video) zetten Rutte in zomeravond Zonnetje.
Wat is Het verschil tussen een Klassieke Dictator en een Verlichte Dictator? De Klassieke Dictator onderdrukt en plukt zijn Volk kaal met extreem grof geweld en bespioneren en praat zijn daden goed met dr. Goebbels “Voor Volk en Vaderland” propaganda. Verkiezingen zijn niet goed, want het Volk is dom en armoedig. Een ‘Verlichte Nepotische Dictator’ bedient zich in beginsel niet Fred Teeven meineedvan geweld, maar van liegen en bedriegen en weet zich ook gesteund door de ‘Mainstream-Maffia-media’ en de Staatsomroepen, zoals de NOS (met als hoofdredacteur  de vriend van Demmink Marcel Gelauff), VARA ( subsidie Miljonair Nieuwkerk) en de VPRO ( Zomeravonden met ‘CIA-Trol Thomas Erdbrink‘). Ook zij bedienen zich net als de Klassieke Dictators van het bespioneren van het Volk. Zo wordt er bijv. in Nederland meer afgeluisterd dan waar ook ter wereld. In gesprek met zijn bejaarde ‘GOED MENSCH-Volkskrant‘ laat deze verlichte geest Dictator Dijsselbloem namelijk weten dat kiezers oliedom zijn:”Als we verkiezingen gaan houden op basis van wat de kiezer wel en niet wil en je kijkt onder aan de streep, dan weet je zeker dat heel Rat in pak en Bankier-Gangsters en corrupte politici in NL failliet gaat met mij er bij, ha,ha,ha. En wie weet eindigen we dan wel met zijn alle op de Guillotine of in de cel”.
Snakes In Suits: When Psychopaths ass Dijjselbloem en Saomsom Go To Work.

Wiebes en zijn loopjongen Dijsselbloem trots: Nederland grootste belasting en Pedo’s paradijs van EU.
Ook zegt hij er lak aan te hebben dat de kiezer boos is dat hij er weinig tot helemaal niet op vooruit gaat en 2,5 miljoen mensen onder de cs-ygziw8aurwbsarmoedegrens zitten door het misdadige kabinetsbeleid.Dijsselbloem: Als de VVD-misdaadgroep het in zijn eentje voor het zeggen zou hebben, zouden de koopkrachtplaatjes er heel anders uitzien. Hetzelfde als de PvdA-hoertjes de meerderheid zou hebben. Nu gaat iedereen er 1 procent op vooruit( is een grove Leugen). Zijn ‘Graai-Koningshuis’ gaan er fors op voorruit en vooral Prinses Amalia is er 1,5 miljoen Taxfree extreem(Video) op vooruit gegaan per jaar. Ook de ‘Graai-Directeuren’ van de Maffiazorg zijn er 45 procent op vooruitgegaan. En zijn  ‘gabbers in crime’ de Bankier-gangsters zijn onverstoord door gegaan met Mega salarissen en bonussen. “Dat houdt allemaal niet over, maar het is wel gelijkmatig verdeeld(kuch). Ik schaam me niet voor  compromissen in het belang van het Groot Kapitaal en wat mij betreft hoeven de mensen helemaal niet te gaan stemmen, want als wij weer aan de macht komen doen we toch wat we willen. Kijk maar hoe wij omgaan met de wil van het Volk m.b.t het ‘Maffia-Oekraïne’ Referendum, ha,ha,ha. Van mij als narcist en ‘PvdA Snake in Suit’ geen Eichmann Samsomsorry naar de domme kiezer. Wij gaan door tot met Üntergang van Nederland net als een oude Dictator Collega van mij Hitler”, aldus Dijsselbloem. Met andere woorden: u heeft het maar te slikken. De Verrichte Dictator ‘Gluiperd Dijsselbloem’ heeft een misdadige beleid in elkaar geflanst voor de ‘Graai-King’,de EU-Ultra-Rijken en hun Bankier-gangsters en het Volk moet dat accepteren. En vooral niet boos worden dat ze steeds meer belasting betalen wat  in de zakken verdwijnt van de Graaier’s en het Volk niets voor terugziet. En dat 2,5 miljoen mensen nu dankzij die PvdA-Dictators Samsom en Dijsselbloem onder de armoedegrens moeten zien te overleven ! De Verlichte Dictators ‘Gluiperd Dijsselbloem’ en ‘Eichmann Samsom’ weten altijd het beter!

Binnenkort worden Dijsselbloem en Samsom  o.a. met hun Nepotisme leugens tijdens Prinsjesdag en de Algemene beschouwingen ontmaskert bij “De Stem van de Straat” met als gast “WeAreChange Rotterdam”!