(van onze ‘Üntergang-PvdA Bestuur-Gangster’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR-‘PvdA Eerlijk Delen Prinsjesdag’:‘Zakkenvuller Prinses Amalia’ startsalaris van 1,5 Diederik samsom vliegend tapijtmiljoen Taxfree (Video).
Terwijl de Top ‘PvdA-Ratten'( en de VVD-Ratten) met een beetje werkelijkheids zin massaal het Pvda zinkende schip verlaten zit Samsom met zijn kale kop diep in de ‘Üntergang-Bunker’.De arbeiders verrader partij PvdA heeft nog nooit zo laag gestaan in de peiling sinds Samsom in zee ging met de Rutte de Godfather van de ‘VVD-misdaadgroep’ en ‘Jan met de pet’ kaal rooft. De PvdA staat nu op 8 zetels en ze zijn op weg naar nul. ‘Imam Samsom’ wil partijleider blijven van de PvdA-hoertjes en loopjongen van Rutte. Hij kondigde dat vrijdag aan in een manifest met de titel: “Samen met de VVD door knokken tegen het gewone Volk”.’Ik brand van misdadige en onmenselijke ambitie om door te gaan’, schrijft hij in zijn hoedanigheid van ‘Eichmann Samsom’ aan de PvdA-leden en hoopt dat de meeste analfabeet zijn. Het was al langer een publiek geheim dat Samsom ook bij de volgende verkiezingen de lijst wil aanvoeren tegen beter weten in. Via een interne verkiezingsstrijd hoopt de verwarde fractievoorzitter met het grootste bord voor zijn kop van NL opnieuw het vertrouwen te winnen van de domme en/of corrupte leden. In zijn waanzinnige ‘Üntergang-manifest: ‘Doorknokken met Samsom en Rutte” neemt Samsom geen afstand van het misdadige kabinetsbeleid. ‘Compromissen met de VVD vertraagden het tempo naar mijn ideaal soms aanzienlijk, maar het vertraagde niet de start up Staatsuitkering van 1.5 miljoen Taxfree voor Prinses Amalia en vooral op dat laatste ben ik bijzonder trots, ha,ha,ha,ha.’

Kleren bij de kledingbank en eten bij de Voedselbank dat doen 2,5 miljoen mensen en daar ben ik best Trots op, aldus Samsom.

Samsom volgt de Maffe splinterpartijtjes VNL (Video) en DENK.nl en komt ook met een ranzige corrupte BN-Hoer als Jan Roos aka “Tod für die arme leute” en ‘Leeghoofd Sylvana Simons’ op de proppen als Kiezer-trekker.
Samsom:”Maar we mogen trots zijn op wat is bereikt, mijn resultaat kunt u iedere dag in o.a. de vooravond zien in de Amsterdamse peperdure D66 en VVD ‘Yuppie-buurt’ de Pijp”:

Of dagelijks iedere Supermarkt in Nederland:

Samsom” ik kom met een sterke man aan mijn zijde. Ik wil dat Peter R de Vries de nieuwe PvdA Minister van Justitie wordt. Deze ‘onkreukbare’ ‘deskundige’ ‘misdaadjournalist’ heeft zijn sporen verdient en heeft bewezen dat hij blindelings opkomt voor de Islam en Wilders al jaren probeert te onthoofden(Video) o.a. bij de VVD valse nichten Outlet het ‘Riool-Boulevard’.

Ook de oude ‘CDA Rat Donner’ staat achter Samsom.
peter-r-de-vries
Samsom gaat ervan uit dat er tegenkandidaten komen en hij vindt het geen ramp als hij verliest, want dan wordt hij ‘Graai-Burgemeester’ of krijgt hij een ‘Graai-baan’ net als  top VVD-er ‘Onno-schandknapen-Hoes'(Video) bij de ‘COA-misdaadgroep’ of het Luxe Wachtgeld in, bralde hij eerder deze maand in een interview met op één haar na failliete bejaarde Heersende Klasse propaganda Vod de NRC. Medestanders zoals de PvdA ‘Gluiperd Dijsselbloem’ en de Graaiers King Willem en Prinses Amalia van Samsom geloven dat hij een comeback gaat maken. Zij vinden dat hij bij de ‘Algemene-Politieke-Showbizz-Vuilnis-Beschouwingen’ weer heeft aangetoond een sterke debater te zijn wat klinkklare onzin is. Hij is daar afgegaan als een waterdrager van Rutte dat grensde aan de complete Üntergang van de ooit oorspronkelijke idealen van de PvdA (SDAP).

De hoop is ook dat domme kiezers uiteindelijk zijn blinde waanzinnige Üntergang doorzettingsvermogen waarderen.Een mogelijk partijleiderschap van de grootse arbeiders verrader uit de geschiedenis van de PvdA de ‘Zonnekoning Ahmed Aboutaleb’, die inmiddels berucht is voor zijn Razzia’s(Video) in Rotterdam met de kandidatuur van Samsom van de baan. De Rotterdamse burgemeester weigert mee te doen aan een interne verkiezing omdat de extreme corrupte partijtop, die geleid wordt door de altijd dronken zijnde ‘Showbizz-arbeider Spekman’ wilde geen ruimte voor hem maken.Samsom gaat waarschijnlijk wel concurrentie krijgen van de NSB er Lodewijk Asscher, die in oktober de knoop doorhakt. Ook Europarlementariër Paul Tang overweegt mee te doen.

Binnenkort worden Rutte en zijn loopjongen Samsom ontmaskert door “WeAreChangeRotterdam” bij de “Stem van de Straat  Amsterdam-Noir” met een haarscherpe en hilarische analyse “noNOnSense Prinsjesdag”(Video).