(van onze VVD Klasse Justitie redactie i.s.m. onze PvdA Bestuur-Gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Rechtbank in de naam van ‘Graai-King Willem‘ trekt 3 weken uit om Wilders de mark-rutte-geert-wildersmond te snoeren.
Wilders ‘Minder Marokkanen’ voor de Straf-Rechter als ordinaire boef en Rutte ‘Pleur Op Turken’ is de fiere ‘VVD en PvdA-Premier’. Is dat VVD Klasse Justitie? Vandaag moet Wilders weer voorkomen voor zijn ‘minder, minder Marokkanen’ uitspraken. Gisteren waren de ‘Algemene-Showbizz-Vuilnis-Beschouwingen’ en het feit dat Rutte tegen wat Nederturken bij Zomeravonden met als Presentator de de VPRO ‘CIA-Trol Thomas Erdbrink’. ‘Pleur Op naar je land’ had gezegd leidde tot wat commotie, maar niet eens tot een motie van wantrouwen. Laat staan tot een Algemene oproep van de ‘PvdA-hoertjes’ in hun 100 gesubsidieerde Propaganda dr. Goebbels Clubblad Joop.NL tot vervolging van ‘Pleur Op Rutte’.

Meer dan de helft tegen vervolging Wilders en meer dan de helft voor vervolging Rutte.

Rob Oudkerk Samosm, SpekmanToen Wilders minder minder riep brak er markant een hysterie uit onder de Rechts Populistische partijen VVD, D66, GroenLinks en de PvdA onderleiding van de PvdA ‘Imam Samsom‘. Speciale voorgedrukte aangifte formulieren kon men ophalen op het hoofdkantoor van de PvdA bij de ‘Showbizz-arbeider Hans Spekman‘, die toen weer eens volslagen dronken was van ‘PvdA-vreugde’. Later bleek zelfs dat een aantal mensen die aangifte hadden gedaan compleet analfabeet waren en niet eens wisten wat zij aan het doen waren. Hun excuus was dat zij lid waren van de PvdA. Zij werden begeleid door onderbetaalde stagiaires van Joop.NL, de PvdA en GroenLinks en zelfs wat corrupte politiemensen. Rutte verdedigde zich tijdens de Algemene beschouwingen door te stellen dat hij niet zoals Wilders discrimineerde, want hij houdt net als zijn Samsom wel van éeen Turk en dat is de Oorlogsmisdadiger en Heroïne handelaar ‘Sultan Erdogan’.

Waarom koos het OM niet voor mediation zoals bij de ‘Vrouwen-mishandelaar Camiel Eurlings‘.

Wilders heeft geen Marokkanen zwaar mishandeld of beroofd zoals Eurlings wel bij  zijn peperdure vriendin Callgirl  heeft gedaan en die hoeft alleen maar mediation te doen. Waarom ook geen mediation door het ‘VVD-OM’ gevorderd tussen Wilders en Marokkanen? Daarnaast weet  Rutte zich verzekerd van zijn VVD Minister van Klasse Justitie de sodomie liefhebber Ard van der Steur dat ook hij net als zijn billenmaatje ‘IOC-Captain-Gay Eurlings’(Video) nooit zal worden vervolgd. Hoe het ook zij, kan iemand ons het strafrechtelijk verschil uitleggen tussen ‘Pleur op Tuig van de richel  Turken’ van Rutte en Minder, minder Marokkanen van Wilders, want dat is ons namelijk een raadsel.