Wat is het Verschil tussen Rutte ‘Pleur Op Turken’ en Wilders ‘Minder Marokkanen’.

(van onze VVD Klasse Justitie redactie i.s.m. onze PvdA Bestuur-Gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Rechtbank in de naam van ‘Graai-King Willem‘ trekt 3 weken uit om Wilders de mark-rutte-geert-wildersmond te snoeren.
Wilders ‘Minder Marokkanen’ voor de Straf-Rechter als ordinaire boef en Rutte ‘Pleur Op Turken’ is de fiere ‘VVD en PvdA-Premier’. Is dat VVD Klasse Justitie? Vandaag moet Wilders weer voorkomen voor zijn ‘minder, minder Marokkanen’ uitspraken. Gisteren waren de ‘Algemene-Showbizz-Vuilnis-Beschouwingen’ en het feit dat Rutte tegen wat Nederturken bij Zomeravonden met als Presentator de de VPRO ‘CIA-Trol Thomas Erdbrink’. ‘Pleur Op naar je land’ had gezegd leidde tot wat commotie, maar niet eens tot een motie van wantrouwen. Laat staan tot een Algemene oproep van de ‘PvdA-hoertjes’ in hun 100 gesubsidieerde Propaganda dr. Goebbels Clubblad Joop.NL tot vervolging van ‘Pleur Op Rutte’.

Meer dan de helft tegen vervolging Wilders en meer dan de helft voor vervolging Rutte.


Rob Oudkerk Samosm, SpekmanToen Wilders minder minder riep brak er markant een hysterie uit onder de Rechts Populistische partijen VVD, D66, GroenLinks en de PvdA onderleiding van de PvdA ‘Imam Samsom‘. Speciale voorgedrukte aangifte formulieren kon men ophalen op het hoofdkantoor van de PvdA bij de ‘Showbizz-arbeider Hans Spekman‘, die toen weer eens volslagen dronken was van ‘PvdA-vreugde’. Later bleek zelfs dat een aantal mensen die aangifte hadden gedaan compleet analfabeet waren en niet eens wisten wat zij aan het doen waren. Hun excuus was dat zij lid waren van de PvdA. Zij werden begeleid door onderbetaalde stagiaires van Joop.NL, de PvdA en GroenLinks en zelfs wat corrupte politiemensen. Rutte verdedigde zich tijdens de Algemene beschouwingen door te stellen dat hij niet zoals Wilders discrimineerde, want hij houdt net als zijn Samsom wel van éeen Turk en dat is de Oorlogsmisdadiger en Heroïne handelaar ‘Sultan Erdogan’.

Waarom koos het OM niet voor mediation zoals bij de ‘Vrouwen-mishandelaar Camiel Eurlings‘.

Wilders heeft geen Marokkanen zwaar mishandeld of beroofd zoals Eurlings wel bij  zijn peperdure vriendin Callgirl  heeft gedaan en die hoeft alleen maar mediation te doen. Waarom ook geen mediation door het ‘VVD-OM’ gevorderd tussen Wilders en Marokkanen? Daarnaast weet  Rutte zich verzekerd van zijn VVD Minister van Klasse Justitie de sodomie liefhebber Ard van der Steur dat ook hij net als zijn billenmaatje ‘IOC-Captain-Gay Eurlings’(Video) nooit zal worden vervolgd. Hoe het ook zij, kan iemand ons het strafrechtelijk verschil uitleggen tussen ‘Pleur op Tuig van de richel  Turken’ van Rutte en Minder, minder Marokkanen van Wilders, want dat is ons namelijk een raadsel.

21 reacties op “Wat is het Verschil tussen Rutte ‘Pleur Op Turken’ en Wilders ‘Minder Marokkanen’.

 1. Pingback: Eindtijdsignalen en ander opvallend nieuws, verzameld door: Arie Goedhart | Silvia's Boinnk!!!

 2. LS…
  Niemand is in staat om de echte problemen voor het voetlicht uit te leggen daarom wordt er kostbare energie verspeeld aan een non issue. Rutte is de ogenschijnlijke winnaar of verliezer maar de kamer staat voor lul ! Alleen ze weten het (weer) niet ! Ergo: Het ging wederom nergens over !

  • PS 1
   Het kernwoord voor het gereutel de kamer is na-ijver. Het hele Widers proces is na-ijver. Het hele Rutte gezeur is na-ijver. De gehele Nederlandse politiek is NA-IJVER !

 3. Is de wil van de volk dat men een kleine kind vernederd
  en is de grootste politieke ratio om aan toe
  te geven
  Blanken opperhoofd is een pedofiele sadist en zal spoedige
  een zoon krijgen met de naam Joris demmick
  want dat is wat je in je ziel zaai en zal oosten

 4. Hij wordt hun zonde bok en nu volk van Nederland ziet u het verschil nu !
  Des temeer dat u een referendum moet eisen naar uw koningshuis hij had beloof
  alles te doen wat de regering zegt en niet u Volk van Nederland.

  Waarom denk u dat hij nog hak wanneer hij praat dit is me een familie.
  Hij moet blijven roven van zijn moeder.

  VVd mag niet meer uw juridisch apparaat meer in handen krijgen nog PVDA, D66,groenlinks,christen unie nog sgp.

 5. Het betoog tussen Rutte en de rest van de Tweede kamer is duidelijk. “Pleur op” naar waar je vandaan komt, kan niet. Het dispuut wordt echter wel in het Parlement beslecht. De Hoge Raad dient hieruit zijn conclusies te trekken, en de zaak tussen Wilders en de vele aangiften tegen hem wegens “Minder Marokkanen” te seponeren, met als reden dat dezelfde indieners van aangiften tegen Wilders geen aangiften tegen Rutte wegens “Pleur op” hebben ingediend.

  • Hoe zit het als je zegt: minder Chinezen ? Minder Belgen ?

   Er zijn op onze planeet maar liefst 2 miljard Chinezen, tegen slechts 40 miljoen Marokkanen en 100 miljoen Turken.

   Tegenover iedere Marokkaan staan 50 Chinezen (met of zonder sambal).

   We hebben ook nog eens 1,5 miljard Hindoes, 125 miljoen Mexicanen en er wonen slechts 920 mensen op Schiermonikkenoog.

   Daarnaast hebben we 1 miljoen Surinamers, daarvan woont een kwart in Nederland.

   Er zijn verder 650.000 Friezen, waarvan er maar liefst 2000 in Sexbierum wonen.

   In Wassenaar woont een gezin van 5 personen dat rond moet zien te komen van een jaarlijkse belastingvrije uitkering van slechts 110 miljoen Euro.

   Verder zitten we in Nederland opgescheept met maar liefst 7 miljoen Hollanders die allemaal onder de zeespiegel leven, wonen, werken en slapen.

   Onder de rivieren leven in Nederland 4 miljoen Brabanders en 1 miljoen Limburgers die 3 dagen per jaar compleet bezopen zijn tijdens de Carnaval.

   In de provincie Groningen wonen 600.000 mensen die iedere dag een aardbeving moeten meemaken.

   Dit noemt men statistiek.

 6. Dat verschil is er niet maar valt uit te leggen wanneer men t VVD bolwerk,’t OM, in ogenschouw neemt. Recent staat deze Augiasstal stijf v/d willekeur: 1) Demmink’s zaak geseponeerd.2) Eurlings’ misdaad wordt met mediation afgedaan.3) Wilders wordt voor n minder directe belediging vervolgd.4) Rutte wordt voor ’n veel hardere uppercut niet eens geinterpelleerd. Kan allemaal onder regie van Van der Steur, die op MinJus de scepter zwaait. Niet de NL Rechtspraak is n aanfluiting maar de volstrekte willekeur v/h OM dat t staatsmonopolie tot vervolging of sepot heeft.Dat moet op de helling.1 grote rotzooi.

 7. Micha geeft uitleg van het hoe en waarom uit de lucht halen revolutionaironline

  Micha we hebben geen Revolutionaire leiders nodig wel je talent, je inspiratie, je aanstekelijke temparament en doorzettingsvermogen

  Het Stockholm Messiah syndroom waar we allen in “meerdere of mindere” mate aan leiden is nooit dienstbaar geweest aan het realiseren van onze vrijheid. Verzet plegen, ieder voor zich en God voor ons allen, is lang zo gek nog niet zolang we het ware doel maar voor ogen houden en ons niet TelKens in de lure laten leggen door op het schild gehesen leiders die vroeg of laat een coup plegen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s