‘VVD Valse nicht Rutte’ voor eerst in jaren in de war tijdens Algemene beschouwingen.

( van onze Grote onderbroeken Lol VVD Valse nichten Parlementaire redactie )

AMSTERDAM-NOIR- PvdA Eerlijk Delen Prinsjesdag:’Zakkenvuller Prinses Amalia‘ startsalaris van 1,5 Mark Rutte Toppersmiljoen Taxfree.
De automatische piloot staat weer op liegen,bedriegen en gore grappen bij ‘Garry Glitter Rutte’ als hij aan zijn zesde ‘Algemene-Showbizz-Vuilnis- Beschouwingen’ als premier begint.‘Pleur op Rutte’ was een gelukkig mens nu zijn billenmaatje ‘Captain Gay Eurlings’ tijdens de Algemene beschouwingen stiekem door het ‘VVD-OM’ niet naar behoren wordt vervolgd en dus geen strafblad krijgt en daar geen een kritische vraag over werd gesteld.

Valse Rutte giert om Bejaarde ‘Yuppie Pechtold’ en slacht Eerlijke Roemer. 

Alg.Beschouwingen:’Pleur op Rutte’ slacht Roemer en geeft Prinses Amalia 1,5 miljoen per jaar. 
Ook was Rutte vol zelf vertrouwen dat er niet één kritische vraag gesteld werd dat hij Prinses Amalia tot de jongste en Grootste Mark Rutte en Gordonzakkenvuller van de Wereld heeft gemaakt. Rutte maakte jolig laag bij de grondse ‘Tokkie-Grapjes’over SP-leider Roemer (een man die deugt, maar met verkeerde ideeën) een soufflerende Gordon en Verlinde en corrupte slaafse ministers („Ik weet zelf alle antwoorden, maar het is voor hen motiverend als ze mee mogen helpen, hihihi,haha”) zorgen voor de broodnodige Valse nichten ontspanning tijdens de marathonvergadering. Terechte kritiek wordt zoals zo vaak eenvoudig gerelativeerd met liegen of met een goor grapje onschadelijk gemaakt.„Buma heeft het kanon naar buiten gereden, maar ik denk dat we het hier snel over eens zijn”, roept hij tegen de CDA-leider als die hem stevig bevraagt over ingeslikte kritiek op een wet van zijn PvdA loopjongen vicepremier Asscher. „Het premierschap is niet een hinderlijke onderbreking van twee verkiezingscampagnes” vlamt Buma terug. Rutte haalt er zijn schouders over op, want hij weet zich ten alle tijden wat hij ook liegt gesteund door de PvdA-hoertjes van zijn ‘Imam-Samsom’.

Oekraïne-referendum veegt Rutte zijn ‘VVD valse nichten’ gat mee af.
Bij het bespreken van de uitslag van het Oekraïne-referendum wordt het iets moeilijker en raak Rutte zowaar lichtelijk verward en roep hij opeens wat hij in Zomeravonden had gebrald ‘ik ben geen homo en doe niet aan sex’. Zowel voor- als Mark Ruttetegenstanders van het verdrag eisen dat Rutte een half jaar na de stembusgang eindelijk aangeeft wat hij er mee gaat doen. „Zo snel mogelijk” liegt Rutte. Het gaat er niet op in. „Dit is weer zo’n valse VVD Nichten belofte van de liegende premier”, sneert D66-voorman Pechtold.Het blijkt het voorprogramma voor wat nog komen gaat, als de oppositie een frontale aanval openen op wat misschien wel het verbale handelsmerk is geworden van Rutte: zijn onbevangen liegen en gore taalgebruik over duistere in strijd met de mensenrechten en de Rule of Law zijnde zaken. Dan gaat het over het ’Tuig van de richel’ in Zaandam en over het ’pleur op’ tegen Turkse Nederlanders die denken dat de ‘Nep en Fop couppoging’ in Ankara in ons land uitgevochten moet worden. Men heeft Rutte nog nooit pleur op horen roepen tegen de ‘Mega-Graaiers’ die allemaal met naam en toenaam staan op het “Ellie-Gangster Billboard van Amsterdam-Noir”. Ook hebben wij Rutte nog nooit pleur op horen roepen tegen zijn ‘Pedo-VVD-Demmink-Prins Claus- kliek’ en dat is wel te begrijpen, want die stemmen allemaal op Rutte.

 

Oude CDA Rat Donner’ is voor ‘Royal-ongelijkheid’en tegen afschaffen eigen risico.

De volledige oppositie hangt aan de interruptiemicrofoon om Rutte de mantel uit te vegen. De minister-president ‘Don Corleone’ lijkt even uit balans en in de war door zoveel tegenstand, voor het eerst sinds jaren. „Dit is geen kabinetsbeleid, maar een VVD Valse nichten Graai en Naai beleid, maar ik vind het wel”, bralt de premier uiteindelijk.Gelukkig zitten Gordon en Albert Verlinde op de publiekelijk tribune om Rutte met hand gebaartjes en kreetjes te ondersteunen. Rutte keek menigmaal verward, maar toch verlekkert naar zijn ‘Gay-gabbers’ Gordon en Verlinde als hij weer in even door het vele liegen en ordinair Gore grappen in de war was.

 Dr. Goebbels Verkiezingsretoriek.

 

De VVD-spindoctor  Jan Driessen uit het ‘Kingsday-poep-bootje’ trippelt verwildert zwaaiend met zijn handtasje  vol met zwart geld) snel langs Parlementaire geile journalisten om te VVDchecken of ze wel begrijpen dat het verbale wapengekletter verkiezingsretoriek van de concurrentie was. Hij zou de rest uitleggen op de Toilet aan de ‘Riool-journalisten’. Ongetwijfeld waar. Maar betrouwbaar staatsmanschap is de kurk waarop de ‘Tokkie-premierbonus’ bij verkiezingen drijft. En de concurrentie denkt eindelijk een stok te hebben gevonden om de VVD Valse sexsloze nicht Rutte tot de verkiezingen van 15 maart mee te slaan. ‘Junkie Gordon’ en ‘Riool-Verlinde’ zijn inmiddels buiten de camera van de tribune verwijdert, omdat zij steeds boe tegen de oppositie zaten te roepen en minachtend hun gat toonde aan de oppositie. Ook scheen Gordon betrapt te zijn op cocaïne snuiven en was handtastelijkheid tegen wat te jonge ‘JOVD- jongens’. Veel zorgen hoeft Rutte zich trouwens niet te maken want de Ratten in pak, de Bankier-gangster, Corrupte ‘Media-Maffia-bazen’ en alle ‘Graai Directeuren’ en aanverwante stemmen toch wel op hem en die zijn in Nederland goed cs-ygziw8aurwbsvoor een kleine 20 procent.Deze criminele ‘Rat in pak categorie’ stemmers kent hun belang en heeft een opkomst percentage van 100 procent. De door Rutte en zijn PvdA-hoertje kaal geplukte massa uit de laagste klasse is zo murw dat hun opkomst percentage ver onder de 50 procent ligt. En dus is Rutte zijn 20 procent ruimschoots voldoende om aan de macht te blijven in de ‘Elite-Schurken-Staat-NL’.

Binnenkort wordt Rutte&Co zijn leugens tijdens Prinsjesdag en de Algemene beschouwingen ontmaskert bij “De Stem van de Straat” met als gast “WeAreChange Rotterdam”!

 

 

18 reacties op “‘VVD Valse nicht Rutte’ voor eerst in jaren in de war tijdens Algemene beschouwingen.

 1. Rutte neemt het op voor de arabieren niks tegen ! Maar de Antilliaanse, Javaanse, Surinaamse ras is uw stront heer Rutte zij staan op lijsten die niks mogen kopen nog verkopen u denk die zijn al in mijn macht toch ?

  De Arabieren moet je nog paaien !

 2. Van in de war naar in de knoop van in de knoop naar knettergekke MP over een klein deel van voorziene Nederlanders.
  Deze aarts Leugenaar uiteen getrokken zal er nooit een bol wol van gerold kunnen worden, de enige rol hij nog speelt is als hij eruit gerold word.

  Wat zal dat een nationale feestdag worden,,, wanneer hij en zijn club de macht over Justitie verliezen,, Willie King ook op de rol,,!

 3. Al gemene beschouwingen

  Beschouwingen zijn precies dat wat ze zeggen: puur mind control.
  Het Theater van these antithese, Links Rechts, waar de Oranje onderdanen hun favoriete slavendrijver (m)ogen zien schitteren opTreden binnen ’t Monetaire Arena

  Prinsjesdag: het false vlag startzijn tot deportatie van Moslims bekrachtigd door het Parlementaire klapvee van Oranje boe roepers incluis. Deze dag is niets minder dan de Oranje code: license to kill

  Wilders, Roemer, Samson, Burema, Klaver, Pechtold, Thieme, Kuzu, Roos, Staaij, AIVD voor het geval je denkt dat we de drie dubbele agenda’s niet kennen.
  Zie waarschuwing, boodschap van het begin tot het eind, wie weet leer je nog wat!

  138th Knowledge Seekers Workshop Sept 22 2016

  • “Ook maakt de wet toezicht op de kwaliteit van wiet mogelijk. ,,De 500.000 gebruikers in Nederland hebben nu geen idee wat ze roken.”

   Deze discussie is ook al tot in den treure gevoerd; wiet kwaliteit is geen constante,men wil geen eenheids worst,kwaliteit wordt automatisch door de klanten zelf id gaten gehouden,en een shop met slechte kwaliteit zal uiteindelijk niet overleven.Net als iedere andere winkel.
   Maar ja daar gaat het judas D666 helemaal niet om!
   Iets met belasting/geld….
   Wiet aankopen van vergunninghouders..en wie zullen dat zijn?! JUIST–
   Ik zie weer de kop van Opstelten voor me die vol met zijn neus de wietplant inging toen hij uitleg kreeg bij een inval van een wiet teler….

 4. Pingback: Eindtijdsignalen en ander opmerkelijk nieuws, verzameld door: Arie Goedhart | Silvia's Boinnk!!!

 5. Dat kloningshuis gezeik, oranje-rijtoer en de daarop twee volgende dagen
  met algemene lulpraatjes wat gewoon wellus nietus op het niveau van het
  Mart Rukke en Wimmie von Amsberg i.q wordt gevoerd kan je nog aan je
  zelf voorbij laten gaan .
  Wat beklijft is dat er strax een of andere bastaard snotneus van duits/arge –
  – tijnse komaf met 1.500.000 € vandoor gaat plus de rest van alle kosten om
  die achterhaalde shit in stand te houden .
  Ben je lekker mee in deze tijd van zorgtekort bejaardenarmoe en daklozen .
  Leve de koningin ! Houzee !

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s