‘Oude CDA Rat Donner’ is voor ‘Royal-ongelijkheid’ en tegen afschaffen eigen risico.

(van onze Verworpene der aarde redactie)

AMSTERDAM-NOIR- De oude CDA Rat Vicepresident Piet Hein Donner van de Raad van State en persoonlijke vriend piet-hein-donnervan ‘Graai King Willem’ en de VVD-er ‘Pedo Demmink’ is tegen het afschaffen van het eigen risico in de gezondheidszorg. Is hij seniel of Gek of gewoon of een bikkelharde Rat in pak crimineel? Donner als oude ‘CDA-Rat’ misbruikt de bijbel om de arme sloebers die gedwongen zorg mijden af te schrijven „ Als je eigen risico zou afschaffen, haal je alle tien plagen van Egypte weer naar binnen en neemt u mij nu niet voor de Duivel.”Dat bralt de gewetenloze Duivelse Donner tegenover zijn op één haar failliete clubblad NRC. Donner is niet bekend met de Barmhartige Samaritaan uit de Bijbel „Wij zien dat de zorgkosten weer verder stijgen en dat ligt heus niet aan de Mega miljarden Winsten die de Zorgverzekeraars maken en de ‘Graai-salarissen‘ van de Zorg ‘Maffia-directeuren’. Het zou verstandig zijn alle grote kosten die mensen het ‘Klootjesvolk’ in hun kansloze leven maken, in samenhang te bekijken. Dan gaat het om niet de te betalen woonlasten, de kaal geplukte pensioen en de toren hoge ziektekosten. Want met name ouderen maken veel zorgkosten, terwijl die verder lagere lasten hebben. Zij hebben vaak hun hypotheek al afbetaald”, aldus Donner in de krant. Donner is ook niet bekend dat juist de meeste bejaarden helemaal geen eigen huis bezitten en nu al amper te eten hebben en zelfs op straat hun eten bij elkaar moeten scharrelen .

Kwart ‘Maffia-Zorg’ ‘Graai en Naai Bobo’s’ boven Balkenendenorm.

Koningshuis,Cameron&Soros&President Porosjenko betrapt in Panama Papers.

Echtpaar Schippers de ‘VVD-Zorg-Rippers’. Leger des Heils eist 10 duizend woningen voor Daklozen na gesprek met Steve Brown (Video).
De Raad van State is onafhankelijk de Royal Elite adviseur van de corrupte regering. De ‘Royal-Raad van Staten’ wordt voorgezeten door de Koning zelf; de erfprins is lid van de Raad vanaf zijn achttiende. Ma.w. een wereldvreemd Royal kind is de baas van de Raad van Staten! De Koning benoemt de leden.Lekker onafhankelijk, niet dan? Over de kosten in de gezondheidszorg zegt Donner: „Wij hameren erop: kijk hoe je die kosten écht Schippers de Zorg Ripperskunt gaan beheersen en dan moet u mij niet vragen wat ik vind dat Prinses Amalia al vanaf haar 18e een Taxfree uitkering  van 1,5 miljoen euro van de Staat krijgt. U weet toch dat zij straks op haar 18e mijn baas is , ha,ha,ha,haha. Anders verdringen de zorgkosten straks de andere taken en bestedingsmogelijkheden van de ‘Graai-overheid’ nog meer. Of de kosten worden, in de vorm van hogere premies, verdeeld over alle Nederlanders met uitsluiting van het Koningshuis en de Elite.”In de politiek ligt het eigen risico terecht onder vuur. GroenLinks, PVV, SP en 50PLUS willen het afschaffen. Ook PvdA en CDA willen nadenken over afschaffing of vermindering van het eigen risico.’VVD- Gansterin’ Minister Edith Schippers (Volksgezondheid voor de Rijken en koningshuis -VVD-misdaadgroep) vindt het eigen risico in de zorg van minimaal 385 euro per jaar „heel goed te verantwoorden, want daarmee sterven veel arme bejaarden.”

‘Maffia-Zorgverzekeraars’ hebben overschot van 8,5 miljard euro  is Donner en King Willem niet bekend.
Als het eigen risico wordt afgeschaft gaat volgens haar de premie voor verzekerden met 284 euro per jaar omhoog (kuch). Afschaffing kost 3,9 miljard en dat geld kan zo worden opgehaald bij de Belasting ontduikers die allemaal met naam genoemd worden in de Panama Papers. Pikant is dat de ‘Koninklijke-Incest-Familie’(Video) daar ook genoemd wordt. Ook pikant is het dat als het Lieg en Bedrieg kabinet Rutte met zijn PvdA loopjongen Asccher de Winst zouden afromen van de Zorg-Maffia er bijna het drie dubbele wordt binnen gehaald,namelijk 8,5 mijlard.PvdA Bejaarden Melker Staatssecretaris Martin van Rijn (Volksgezondheid voor de Rijken–PvdA-hoertje) vindt dat serieus gekeken moet worden naar het eigen risico met de verkiezingen in het vooruitzicht, dat volgens hem nooit een belemmering mag zijn voor de gewone mensen die zorg nodig hebben. Na de verkiezingen laat hij off de record weten kan alles wat hem en zijn NSB-partij gewoon bij het oude Graaien blijven.

Tot slot: Zie Hierna de Crime-lijst van de Graaiers en waarom Schippers en Donner dus tegen het afschaffen van het eigen risico zijn:

Crime Lijst van 'Zorg -Maffia' Graaiers

Crime Lijst van ‘Zorg -Maffia’ Graaiers

20 reacties op “‘Oude CDA Rat Donner’ is voor ‘Royal-ongelijkheid’ en tegen afschaffen eigen risico.

 1. In ander nieuws vandaag: Eurlings wordt vervolgd maar buiten de Rechtbank om!?

  (Joop.nl) Eurlings ex-partner deed een half jaar later aangifte, waarna een strafrechtelijk onderzoek werd ingesteld. De conclusie van het OM luidt nu dat er Eurlings inderdaad losse handjes had, maar dat er geen sprake is van zware mishandeling. Dat laatste omdat het slachtoffer er geen blijvend letsel aan heeft overgehouden. Omdat Eurlings nu wordt vervolgend wegens “eenvoudige mishandeling”, wordt de zaak hoogstwaarschijnlijk buiten de rechter om afgehandeld.

  Dus dat wordt niet openbaar en meneer kan zich er weer uitlullen/ afkopen. Hoop dat de Telegraaf of een ander medium een uitgebreid interview met de dame in kwestie doet. Maar ik betwijfel het.

  Misschien dat ons camiel in agressie-therapie gaat en daar over zijn latente homosexuele geaardheid kan gaan miepen. Scheelt misschien in de toekomst een paar uitgescheurde oorlellen bij de volgende gold digger/ escort/ trophy wife.

 2. Vooralsnog ouwehoeren de bekende lange hoer A hoer A hoer A lange smoelen deze mooie morgen over een verlenging van hun afbraakwerken waarmee hun inkomen is als dat van een zwartwerker bij een koppelbaas.

  Ff op P 24 gekeken, na gisteren wat langs hebben zien komen, voelt deze man zich als een misselijke zwangere vrouw van het gewauwel van totaly totaly oncababbelaren.

  Afin,, 10% minder Netto loon BTW vervallen zal er wel nooit van komen waarmee de huidige eigen bijdrage een stuk makkelijk te dragen zou zijn.
  Als het feit dat hier de politiek in zijn algemeen 55% goedkoper kan,, wat zeg ik 55%? hun miskleunen vrijwaarden de burgers van überhaupt een eigen bijdrage,,.

 3. Vooralsnog ouwehoeren de bekende lange hoer A hoer A hoer A lange smoelen deze mooie morgen over een verlenging van hun afbraakwerken waarmee hun inkomen is als dat van een zwartwerker bij een koppelbaas.

  Ff op P 24 gekeken, na gisteren wat langs hebben zien komen, voelt deze man zich als een misselijke zwangere vrouw van het gewauwel van totaly totaly oncababbelaren.

  Afin,, 10% minder Netto loon BTW vervallen zal er wel nooit van komen waarmee de huidige eigen bijdrage een stuk makkelijk te dragen zou zijn.
  Als het feit dat hier de politiek in zijn algemeen 55% goedkoper kan,, wat zeg ik 55%? hun miskleunen vrijwaarden de burgers van überhaupt een eigen bijdrage,,.

 4. Vraag me af of de gezondheidszorg daarmee zelfvoorzienend is geworden?
  Niemand wil bij een scheet of kuchje bij de huisarts verschijnen?
  In de dorpen lopen de huisartsen duimen te draaien?
  Een grens moet er wel zijn maar 385 euro is een gospe!

 5. Een eigen risico van 120 Euro per jaar voor iedereen lijkt mij het beste.

  Er moet een drempel zijn. Anders loopt het de spuigaten uit. Dit is een economische wet.

  Donner heeft gelijk, maar zijn argumentatie is erg dom.

 6. Die ziet er goed uit op de foto. Smerige opstelling van die ouwe rat.
  Demmink uit de wind gehouden en meer van dat fraais. Die kan liegen
  als ’n ouderling met die die zalvende gladstrijkende praatjes van ‘m.
  Maar ja . . . onderkoning van Nederland als directeur van de reet van state .
  Onafhankelijk advies orgaan , de leugen regeert. Vies vals reetlikkertje .
  Hij begon nog iets bijbels te kwijlen over Egyptische plagen. De Gristelijke
  verwantschap moge duidelijk zijn.
  Eerst een crisis, schuld aanlullen om je er daarna van te bevrijden . Heeft
  20 eeuwen stand gehouden die ongein maar is mooi op z’n retour net als de
  bijbehorende shit waar hij deel van uitmaakt .
  Dezelfde smoes wordt nu door socialist liegende
  en nepliberalen waterhoofden gepraktiseerd. Hallelulja Leve de koningin .

   • Binnenkort zal de aarde vergaan… en dat al 2000 jaar.
    Dit rot systeem heeft wel de algemene toestand (op aarde) verbeterd.

    Momenteel zijn we met ons allen echt beter af.
    Geen grote wereld-oorlogen meer met massale sterfte.

    Het kan altijd beter, maar ook slechter.
    Globaal en lokaal.

    Afgeven op de koning is makkelijk.
    Van mij mag hij blijven.
    Ik zou het niet beter kunnen doen, al zou ik het willen.

    Wat in des konings belang is, is ook in mijn belang.
    Een beter Nederland voor ons zelf en onze kinderen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s