(van onze Wie neukt wie privé redactie)

Amsterdam-Noir- ‘Gay-Rutte” zet nieuwe ‘Sorry Trend’ in de Pulp-Media-Maffia.
Geert Wilder RTL Boulevard
De ‘Politie scribent John van den Heuvel‘ is een oude criminele bekende Media-vijand van Steve Brown. De man is een regelrechte ‘Media-Huurmoordenaar’ van bepaalde corrupte Amsterdamse politie in het algemeen en in het bijzonder van de VVD ‘Griezel Fred Teeven’. Brown heeft dan ook een heel hoofdstuk;” Analyse van Politie scribent John van den Heuvel, een ‘media-moordenaar’met de pen” ( 78 blz.) gewijd aan deze Grote Boef in zijn komende boek: “Tijdperk Peter R de Vries-25 jaar Maffia Journalistiek”. U kunt hier de verkorte versie lezen.

Marokkaanse Excuses Rap Boefje John, Boussaadia  en Ali B.
Ard van der Steur weer betrapt op ‘VVD-ondermijnende georganiseerde misdaad’ met Volkert van der Graaf.

Strafpleiters: ’Killer-Cops van ‘VVD-Godfather Van der Steur’ moorden, stelen en liegen’.
Rapper Boefje zegt spijt te hebben van het beledigen van de politie. Is dat überhaupt feitelijke mogelijk? Kan men de Politie  conform de wet beledigen?  Bij ‘RTL-Riool Boulevard’ was een filmpje te zien waarin hij op aandringen van de misdaadjournalist-(drek) ‘Politiescribent John van den Heuvel’ zijn excuses aanbiedt aan de corrupte politie. Het is niet bekend of ‘Mocro John van de Heuvel’ Boefje gepaaid heeft met cocaïne van zijn ‘Media-Maffiaboss John de Mol’. Wat voor (C)Rap moet hij daar nu van maken. Misschien kan het Boefje een excuus Rap maken samen met John en Albi B. en die dan voor het eerst releasen (Video) bij de VARA subsidie Boef Miljonair Matthijs van Nieuwkerk. Mevrouw de agenten die ik heb beledigd, mijn excuses, snif”, aldus Boefje. “Ik ben niet de beroerdste om een fout toe te geven als dat moet van de RTL Riool Boulevard Mijnheer John.” Volgens de ‘Excuus-rapper’ zijn de excuses gemeend. “Anders zou ik het niet zeggen, Snif.” De rapper gaat de komende dagen naar Marokko ‘om even te ontspannen na al die spanningen van ‘Mocro Johnie’ en hoopt bij terugkomst net als Ali B. op een rolletje bij Soldaat van Oranje als ‘Verzet‘s Zwarte Piet’ of als schandknaap van de ‘Koninklijke-Incest- familie’. John is ook Marokkaan van origine maar is al jaren een “Uncle Tom” van de Heersende Klasse en in die zin is hij extreem goed geïntegreerd net als Ali B.

Het Openbaar Ministerie legde Boef vrijdag gedragsregels op die in strijd zijn met het recht op vrijheid van mening’s uiting. Zo mag hij niet meer met de politie praten tenzij er een noodgeval is, en mag hij ook geen politieagenten meer filmen en moet doen wat hun ‘Politiescribent John van den Heuvel’ hem zegt.

Provoceren is John van den Heuvel zijn handelsmerk met toestemming van bepaalde corrupte politie en Justitie.

De 23-jarige Boef, die Sofiane Boussaadia heet, werd in de nacht van vrijdag op zaterdag opnieuw in Tilburg aangehouden omdat hij zich niet hield aan de aanwijzingen die justitie hem had opgelegd. Dat gebeurde enkele dagen nadat hij werd gearresteerd omdat hij van plan was een ruzie uit te vechten met rapper Para Soma in Tilburg. Boef had de afgelopen weken in een aantal vlogs pittige en provocerende uitspraken over de corrupte stelende en Moordende politie gedaan. “Deze flikkers laten me gewoon onschuldig vastzitten”, brieste hij. “Ze kunnen er niet tegen. En omdat ik tegen de recherche heb gezegd: ik neuk jouw dochter. Dat is ook zo, ik neuk haar en ‘Mocro Johnie’ in zijn ‘Media-Riool pulp-kont’ .”De corrupte gemeente Tilburg met als PvdA Burgemeester de Grote ‘Vestia-Graai- Boef Peter Noordanus’ heeft i.s.m. John van den Heuvel justitie ook gevraagd onderzoek te doen naar het uitkeringsverleden van ‘Boef’. Mogelijk heeft hij een paar duizend euro ten onrechte gehad. Het onderzoek gaat ongeveer 20 duizend euro kosten en dat wordt uitgezonden door ‘Boef Mocro John’ bij RTL-Riool. De kosten van dat onderzoek zijn voor rekening van ‘Jan met de Pet’ in Tilburg. Hij zou mogelijk onterecht gebruik hebben gemaakt van een honger Wajong-uitkering van de PvdA ‘Kapo Klijnsma’ en daar wil ‘Mocro John’ graag wat sensatie uitzendingen van maken samen met zijn collega ‘Coca Presentator Frank Masmeijer’.

Als dat dan  heeft geleid dat Boefje homeless is geworden kan hij weer in het Riool Daklozen programma van John de Mol zijn Super ‘BN-Hoer Boefje Beau van Erven’.

Opmerking: Turkse en Chinese Godfather niet in de Crime Top 10 van Panorama en Crime Top 100 van Crimesite, maar wel in de Top 5 van Volksnieuws van Steve Brown. Vandaag worden er op locaties opnames gemaakt van :
Binnenkort Shocking docu: De Heroïne Maffia van ‘Sultan Erdogan’ en die worden Life uitgezonden op Facebook.