PvdA Eerlijk Delen Prinsjesdag:Zakkenvuller Prinses Amalia startsalaris van 1,5 miljoen Taxfree.

( van onze Royal dr. Goebbels propaganda redactie)

AMSTERDAM-NOIR-‘Biljonair King Willem’ weigert opening van zaken te geven m.b.t. zijn geroofde Eberhard van der Laan Beatrix‘VOC- Kapitaal’.
Het Kabinet met de Troonrede: Het is feest! De Crisis is voorbij! 500 duizend kinderen krijgen amper een normale maaltijd per dag. 200 duizend Zorgmijders.  2,5 miljoen arme sloebers moeten dagelijks zien te overleven onder de armoedegrens! Bejaarden zitten in de pis in de PvdA Tehuizen van ‘Bejaarden Melker Martin van Rijn’,enz.,enz.,enz., Leve Koning Graai-Willem Alexander gaat er 142.000 euro op vooruit – Ook meer Taxfree-belastinggeld voor Queen Exotica Máxima en ‘Shell-Beatrix’. Rutte is vooral bezorgt dat Amalia als iedere gezonde puber haar Taxfree Staats zakgeld van 1.5 miljoen in één keer opmaakt aan Iphone’s,drugs en drank.Of erger in handen valt van Loverboy’s zoals Prins Claus of Prins Bernhard.  Tja,je weet het maar nooit,niet dan? Geen  Bakenende norm voor de Royals. Prinses Amalia is met haar 1,5 miljoen Taxfree Staaats-uitkering de jongste Super-Graaier in NL  die haar Zakken zonder een dag werk Mega-vult.

‘Biljonair-VOC Royal-Graai-Familie’ van 110 miljoen euro Taxfree uitkering over de rug de arbeiders.

Maxima: de Dutchman does not exit, but his Taxfree money in my pocket is very real.
Wanneer de Biljonair prinses Amalia in 2021 18 jaar oud wordt trapt de Prinses van de niet bestaande Oranje(Video) af met een startsalaris van 1.495.000 euro belasting vrij.  De PvdA noemt dat Eerlijk Delen in dienst van de VVD-misdaadgroep.Dat staat in de ‘Graai-Takfree-begroting’ van de ‘Graai-Koning’, onderdeel van de misdadige Miljoenennota. Daarvan is 263.000 euro inkomen, 1.232.000 euro is bedoeld voor de ‘personele en materiële uitgaven’ van wat officieel heet ‘de vermoedelijke opvolger van de Graai-Koning’.’Het Grote Graai-Feest’: Koning Willem-Alexander gaat er vanaf volgend jaar jaarlijks 142.000 euro op vooruit en komt dan uit op een totaaluitkering van 5.548.000. Ook de vorstin en  de hoogbejaarde prinses Beatrix gaan er op vooruit met respectievelijk 24.000 euro en 39.000 euro omdat zij al jaren met Pensioen is.  Haar pensioen smeer dan waarde vast! En dan te bedenken dat deze lieden van huis uit Biljonairs zijn en nooit een cent zelf hoeven te betalen voor hun dagelijkse leven. Toch vind Crazy Eye’s ‘UvA Bankier-Gangsterin Baarsma’ dat Rutte het geweldig heeft gedaan! Binnenkort  zal bij “De Straat van de Stem uit Amsterdam-Noir” met als gast “WeAreChangeRotterdam” die de Troonrede van de King en de PvdA en VVD volledig gaan ontmaskeren.

 

Tot slot vragen wij ons nog af of deze miljoenen uitkering wellicht een Royal studie financiering is? De jonge 18 jarige Zakkenvuller Amalia gaat immers nog jaren studeren. Als dat het geval is moet zij dan ook deze miljoenen terug betalen zoals ieder ander student?

12 reacties op “PvdA Eerlijk Delen Prinsjesdag:Zakkenvuller Prinses Amalia startsalaris van 1,5 miljoen Taxfree.

 1. Ik geloof er niets van wat jullie beweren. Willem Alexander krijgt ongeveer 880.000 maxima 350.000 en dan zou Amalia 1.5 miljoen krijgen. Zal wel 150.000 zijn

  • @TjPaz, Geloven doe je in de Kerk Hier staan de cijfers uit de Staats-begroting 2016
   PvdA Eerlijk Delen Prinsjesdag:Zakkenvuller Prinses Amalia startsalaris van 1,5 miljoen Taxfree. Zie : https://stevenbrownsblog.wordpress.com/2016/09/20/pvda-eerlijk-delen-prinsjesdag-amalia-begint-met-startsalaris-van-15-miljoen-euro-betalsing-vrij/

   ” malia in 2021 18 jaar oud wordt trapt de Prinses van de niet bestaande Oranje(Video) af met een startsalaris van 1.495.000 euro belasting vrij. De PvdA noemt dat Eerlijk Delen in dienst van de VVD-misdaadgroep.Dat staat in de ‘Graai-Takfree-begroting’ van de ‘Graai-Koning’, onderdeel van de misdadige Miljoenennota. Daarvan is 263.000 euro inkomen, 1.232.000 euro is bedoeld voor de ‘personele en materiële uitgaven’ van wat officieel heet ‘de vermoedelijke opvolger van de Graai-Koning’.’Het Grote Graai-Feest’: Koning Willem-Alexander gaat er vanaf volgend jaar jaarlijks 142.000 euro op vooruit en komt dan uit op een totaaluitkering van 5.548.000. Ook de vorstin en de hoogbejaarde prinses Beatrix gaan er op vooruit met respectievelijk 24.000 euro en 39.000 euro omdat zij al jaren met Pensioen is.”

 2. En huisvriend Camiel krijgt n mediation voor eenvoudige mishandeling en hoeft niet voor t hekje te komen. Slaat zn ex aan gort maar dat is volgens OM eenvoudig!Weer zo’n klasse justitie vlak na sluiting OS.Donner beweert dat de rechtspraak in NL op n hoog niveau staat.Huilen met de pet op.

 3. Volk van Nederland u bent € 60.000.000.000,00 lichter en u zwaai lekker mee
  maar openen van de koninklijke archief HOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO maar !

  Waar zijn de heerlijkheden van de FAMILIE’S in uw koninklijke archief en dan heb je de zwaakke wasser want, die stelen veder en liegen als de beste !

 4. Pingback: Eindtijdsignalen en ander opvallend nieuws, verzameld door: Arie Goedhart | Silvia's Boinnk!!!

 5. LS…
  Ja het was weer een feest om Zonnebank Pampa Max & Geparfumeerde Drol Fat Willy te mogen aanschouwen. Willy kan nog geen tekstje oplezen zonder zich constant te verspreken en Max zat zo onder de pancake dat haar smoel niet kon bewegen zonder te barsten… Houzee (Sieg Heil…)

 6. Naast “Wakker Nederland” blijkt er ook zoiets als Seniel Nederland
  te bestaan als je die optocht en Oranjeklanten zo ziet .
  Daarnaast die onbetrouwbare smoelwerken van Dijseldinges en de
  kalende Dooiewijk Assch die het volk voorliegen dat zullie nog
  “lang&gelukkig leven” Daar wil je als gezonde Hollandse jongen toch
  echt niet bij horen .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s