( van onze Royal dr. Goebbels propaganda redactie)

AMSTERDAM-NOIR-‘Biljonair King Willem’ weigert opening van zaken te geven m.b.t. zijn geroofde Eberhard van der Laan Beatrix‘VOC- Kapitaal’.
Het Kabinet met de Troonrede: Het is feest! De Crisis is voorbij! 500 duizend kinderen krijgen amper een normale maaltijd per dag. 200 duizend Zorgmijders.  2,5 miljoen arme sloebers moeten dagelijks zien te overleven onder de armoedegrens! Bejaarden zitten in de pis in de PvdA Tehuizen van ‘Bejaarden Melker Martin van Rijn’,enz.,enz.,enz., Leve Koning Graai-Willem Alexander gaat er 142.000 euro op vooruit – Ook meer Taxfree-belastinggeld voor Queen Exotica Máxima en ‘Shell-Beatrix’. Rutte is vooral bezorgt dat Amalia als iedere gezonde puber haar Taxfree Staats zakgeld van 1.5 miljoen in één keer opmaakt aan Iphone’s,drugs en drank.Of erger in handen valt van Loverboy’s zoals Prins Claus of Prins Bernhard.  Tja,je weet het maar nooit,niet dan? Geen  Bakenende norm voor de Royals. Prinses Amalia is met haar 1,5 miljoen Taxfree Staaats-uitkering de jongste Super-Graaier in NL  die haar Zakken zonder een dag werk Mega-vult.

‘Biljonair-VOC Royal-Graai-Familie’ van 110 miljoen euro Taxfree uitkering over de rug de arbeiders.

Maxima: de Dutchman does not exit, but his Taxfree money in my pocket is very real.
Wanneer de Biljonair prinses Amalia in 2021 18 jaar oud wordt trapt de Prinses van de niet bestaande Oranje(Video) af met een startsalaris van 1.495.000 euro belasting vrij.  De PvdA noemt dat Eerlijk Delen in dienst van de VVD-misdaadgroep.Dat staat in de ‘Graai-Takfree-begroting’ van de ‘Graai-Koning’, onderdeel van de misdadige Miljoenennota. Daarvan is 263.000 euro inkomen, 1.232.000 euro is bedoeld voor de ‘personele en materiële uitgaven’ van wat officieel heet ‘de vermoedelijke opvolger van de Graai-Koning’.’Het Grote Graai-Feest’: Koning Willem-Alexander gaat er vanaf volgend jaar jaarlijks 142.000 euro op vooruit en komt dan uit op een totaaluitkering van 5.548.000. Ook de vorstin en  de hoogbejaarde prinses Beatrix gaan er op vooruit met respectievelijk 24.000 euro en 39.000 euro omdat zij al jaren met Pensioen is.  Haar pensioen smeer dan waarde vast! En dan te bedenken dat deze lieden van huis uit Biljonairs zijn en nooit een cent zelf hoeven te betalen voor hun dagelijkse leven. Toch vind Crazy Eye’s ‘UvA Bankier-Gangsterin Baarsma’ dat Rutte het geweldig heeft gedaan! Binnenkort  zal bij “De Straat van de Stem uit Amsterdam-Noir” met als gast “WeAreChangeRotterdam” die de Troonrede van de King en de PvdA en VVD volledig gaan ontmaskeren.

 

Tot slot vragen wij ons nog af of deze miljoenen uitkering wellicht een Royal studie financiering is? De jonge 18 jarige Zakkenvuller Amalia gaat immers nog jaren studeren. Als dat het geval is moet zij dan ook deze miljoenen terug betalen zoals ieder ander student?