Leger des Heils eist 10 duizend woningen voor Daklozen na gesprek met Steve Brown (Video).

(van onze Dakloze Verworpene der aarde redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Leger des Heils en Volksnieuws luiden noodklok over Dakloze tot grote schrik van Mark Rutte en GordonRutte en zijn ‘billenmaatje Junkie Gordon’.
Volgens het Lieg en Bedrieg Kabinet Rutte en zijn loopjongen Asscher en hun dr. Goebbels propaganda Staatsomroepen gaat het geweldig(Video) in Nederland, maar de werkelijkheid is een geheel andere van inmense ellende en wanhoop. Maar desondanks worden de Dak en thuislozen nu ook nog meedogenloos ten gelde gemaakt door ‘Coca Boss John de Mol‘ zijn grootste ‘Allround-BN-Hoer Beau van Erven'(Video). Kan het nog walgelijker?

Leger des Heils en Volksnieuws: Stop de voorkeurs behandeling voor Vluchtenlingen en help ook de NL Dak en Thuislozen.

Steve Brown woest op ‘Lynch-Rechter’ wegens veroordeling Ranjana omdat ze Dak en thuisloos is.

Aasgier-Blok’ ziet Mega-Winst: Kantoren als woning voor ‘Oliedollar-vluchtelingen’.
Er moeten op de kortst mogelijke termijn 10.000 betaalbare huurhuizen bij komen om de groeiende problemen van  legale in hoofdzaak Nederlandse daklozen op straat op te lossen. Die noodkreet laat Cornel Vader, directeur Zorg en Welzijn van het Leger des Heils, horen aan de vooravond van ‘Royal-(Pedo)-Prinsjesdag’.

De Federatie Opvang, de brancheorganisatie voor de maatschappelijke opvang, sluit zich bij deze oproep aan. Rina Beers van de federatie wijst erop dat de afgelopen jaren het aantal daklozen weer fors is opgelopen sinds die VVD smeerpoets yuppiemereRutte met zijn PvdA-hoertjes aan de macht zijn. “Je ziet in grote steden als Amsterdam en Den Haag de slaapzakken weer op straat, terwijl de rechtse pulitsiche GroenLinks, PvdA, VVD en D66 Yuppies er lachend overheen stappen. Het is vreselijk als we terugkeren naar de jaren ’90, met zwervende psychiatrische patiënten, families met kinderen, werklozen die in auto’s slapen en met verloedering van de binnensteden.”Morgen maakt het kabinet officieel bekend dat de meeste inkomensgroepen er volgend jaar financieel op vooruitgaan, nadat zij bijna vier jaar lang de laagste klasse, bejaarden en zieken tot op het bot heeft beroofd. Maar dat geldt volgens het Leger des Heils niet voor de dak- en thuislozen en de laagste klasse en bejaarden. “Wij willen zo graag dat er nu ook eens iets wordt gedaan voor de mensen in onze samenleving die helemaal niets hebbenHans de Boer en Mark Rutte, zie maar wat  de Werkgever voorzitter die Valse VVD nicht Hans de Boer de Labbekakken noemt”, zegt Vader. “Daarvoor zijn die 10.000 woningen nodig met huren van maximaal 400 euro en een menswaardige Bijstand uitkering. Het mag heel simpel: containers, kleine appartementen, een soort studentenkamers van 20 vierkante meter. Als ze er maar komen. Dat zou voor deze groep, gecombineerd met de juiste begeleiding, een cruciale eerste stap zijn richting een oplossing naar een beetje menswaardig bestaan.”

Meer daklozen met dank aan ‘Garry Glitter-Rutte’ en ‘Imam Samson’.

Het zijn nog maar voorlopige cijfers, maar het afgelopen half jaar ziet ook het Leger het aantal nieuwkomers in de dag- en Diederik samsom vliegend tapijtnachtopvang weer flink toenemen: van 3200 in de eerste helft van 2015 naar 3900 in de eerste zes maanden van dit jaar.Dat past in een trend; eerder dit jaar meldde het CBS al dat Nederland er in zes jaar tijd weer 13.000 daklozen bij heeft gekregen. “En dat terwijl we er in de periode daarvoor juist in waren geslaagd om tienduizenden mensen weer een dak boven hun hoofd te geven”, zegt Rina Beers.Inmiddels moet een organisatie als het Leger des Heils volgens Vader dagelijks nee verkopen aan de deur en loopt in verschillende steden de speciale winterregeling met extra bedden door tot in de zomer. Dat komt volgens betrokkenen onder meer doordat de armoede nog altijd toeneemt, met name bij 50-plussers, en door het schrappen van bedden in psychiatrische klinieken. Vorig jaar meldde het Leger op basis van eigen onderzoek al dat de helft van de mensen in de opvang eigenlijk in de reguliere psychiatrische zorg zou moeten zitten. Zij zijn gek geworden omdat zij op straat moeten slapen en bij elke instantie nog eens keer worden vernedert tot op het bot.

Niet genoeg betaalbare huurwoningen voor ‘Jan met de Pet’.

VVD&PvdA-Woningcorporatie-‘Dikke Deuren’ mogen 42% meer gaan verdienen van Minister Stef Blok.
Een belangrijke andere factor is dat de uitstroom uit de opvang stagneert doordat er te weinig betaalbare corporatiewoningen zijn. Aedes, de Misdaadkoepel van de corrupte woningcorporaties, onderschrijft de noodzaak van extra woonplekken. De organisatie laat weten al langer in overleg te zijn over oplossingen, met onder meer de opvangorganisatiesStef Blok en de gemeenten.Een beroeps-Leugenaar-woordvoerder van de VVD minister ‘Stef-aasgier-Blok’ voor Wonen voor Rijken laat weten dat er recent meer ruimte is gekomen voor corporaties en gemeenten om lokaal afspraken te maken over dit soort initiatieven. De ‘Aasgier Blok’ kondigde eerder al aan dat corporaties een korting op de zogenoemde verhuurderheffing kunnen tegemoetzien als ze meer goedkopere woningen gaan bouwen, maar tot nu toe heeft dat al een geleid tot verkoop van betaalbare woningen op de Vrij markt en Mega salarissen voor de ‘Graai-Directeuren’. Het Nep en Fop plan dat dit mogelijk maakt, gaat binnenkort naar de Tweede slangenkuil-Kamer. Na de Landelijke verkiezingen indien de PvdA en de VVD en D66 zich handhaven horen wij nooit meer iets van dat plan.

Noot:

       HOOGSTE INKOMENS (SEMI-)PUBLIEKE SECTOR
         Functie          Totaal salaris in 2011 in euro’s
         Algemeen directeur woningcorporatie Vestia (Erik Staal)          1.241.433
         directeur/bestuurder woningcorporatie Van Alckmaer (Elise Hoorn)          655.746
         Lid raad van bestuur Stichting Accolade Zorggroep          597.253
         Academisch Medisch Specialist Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC)          545.807
         Voorzitter Divisie Achmea Zorgverzekeringen NV          512.963
         Presentator VARA          493.420
         Directeur Veiligheidsregio Zeeland (Frans Captijn)          488.966
         Senior Consultant Luchtverkeersleiding Nederland          469.001
         Medisch Specialist Onze Lieve Vrouwe Gasthuis Amsterdam          423.699
         Lid Raad van Bestuur CZ groep Zorgverzekeraar, OWM UA          415.000

 

15 reacties op “Leger des Heils eist 10 duizend woningen voor Daklozen na gesprek met Steve Brown (Video).

 1. Sommige zaken kan je kort over zijn. Zoals Kamph Groningen met
  bewoners en al laat zakken en verrekken , doet Herr Blok dat met
  woningen en bewoners. Nog iets korter . . . smerig stuk stront die 2
  ambtenaren in dienst van Duitse Wimmie und Tango Max.

 2. Wat bij de KNVB kan -heilige chips bier voetbal- verbannen en uitzetten is een voorbode van wat met de Tweede (en Eerste) Kamer te wachten staat.
  De hele gangbang bende in ene eruit!

  Totaly totaly wanprestaties.

 3. 400e is veels te veel max 250 lijkt mij meeeer dan genoeg! Aan die hele woningbouw en bouw maffia moet ook maar eens een einde komen.De huizen zijn tegenwoordig haast van karton ! kost geen moer!
  Kappen met al die uitbuiterij ten behoeve van al dat volk dat NOOIT genoeg heeft!

  • Een huur van 250 Euro p.m. komt overeen met 200 Euro afschrijving en rente per maand; Dus ca. 2400 Euro per jaar, rente laag ca. 3-5%, levensduur 20 jaar.
   Bouwkosten dus all in & BTW 6%; een container kan dus hierbij ca. 25.000 Euro kosten, dus ruim zat. Elektriciteit is gratis dankzij zonnepanelen.
   De werkelijke kostprijs van een wooncontainer is nog geen 10.000 Euro.

   Inderdaad, de bouwbranche verdient veel te veel aan de woningnood.

  • Dan nodigen we de Hells Angels,Satudara,etc ook uit vd bewaking en verder alle partijen die ons willen ondersteunen met voedsel,kleding en tenten.Wat gaat de regering dan doen als er duizenden mensen voor hun neus bivakeren of nee proberen te overleven…?
   Het wordt tijd om ons te verenigen!!!

   • Er staan zat kantoren en overheids gebouwen leeg,en simpele container woningen met alle voorzieningen zijn ook zo gemaakt.Maar eerst moet het er zijn loze beloftes hebben we niks aan en komt dan voor vele mensen te laat. Ik zelf ben ook bang dat ik echt op straat terecht kom en ik kan nu al zeggen dat ik dat niet ga overleven zeker niet naar de winter toe!

   • Ik zal dan wel als oud kraker gewoon een leeg huis instampen maar dan heb ik nog steeds geen eten en STERF ik van de kou!
    En bedankt vieze vuile gore klootzak RUTTEKUTTE en CONSORTeN stelletje ongelovelijke harteloze klootzakken zijn jullie daar allemaal!
    Vieze vuile VOLKSVERRADERS!!!

 4. Volgens informele kringen in Den Haag is het verbruik van toiletpapier in het torentje van Rutte vertienvoudigd sinds Gordon er geregeld binnenstapt.

  Hoe zou dat toch komen ?

  Ze kunnen hun reet .. or what else … toch ook afvegen met het verkiezingsprogramma van de VVD ?

 5. Eerst hebben ze sociale woonzorg uitgeroofd met het partijgenoten en met de bezuiniging van Blok de mensen nog meer huur laten betalen en wel van de groep die het minste van zich laat horen, knap hoor?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s